
فرماندار ساری با بیان اینکه خرید تضمینی گندم و کلزا از مرز یکهزار و ۴۰۰ تن در مرکز مازندران گذشت، افزود: از این میزان، ۱۴۵ تن گندم و یکهزار و ۲۵۵ تن کلزا به صورت تضمینی از کشاورزان این منطقه خریداری شد.
به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل ازایرنا،محمدعلی نوبخت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در ادامه سیاستهای حمایتی دولت چهاردهم در راستای تامین امنیت غذایی کشور و حمایت از بخش کشاورزی، روند خرید تضمینی محصولات استراتژیک کلزا و گندم در شهرستان ساری در حال انجام است افزود: روند خرید تضمینی کلزا و گندم بهعنوان دو محصول استراتژیک در شهرستان، با هماهنگی کامل میان فرمانداری، جهاد کشاورزی، مراکز خرید و سایر نهادهای اجرایی در حال اجراست.
وی با بیان اینکه با تمام توان از کشاورزان حمایت میکنیم، اظهار داشت: در سال زراعی جاری، سطح زیر کشت کلزا در شهرستان ساری به ۲ هزار و ۶۸۹ هکتار رسید که تاکنون از این میزان، حدود یکهزار و ۵۰۰ هکتار وارد مرحله برداشت شد و بر اساس آمار دریافتی، تاکنون یکهزار و ۲۵۵ تن کلزا توسط مراکز خرید رسمی از کشاورزان منطقه خریداری شد و فرآیند خرید همچنان نیز ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۲ مرکز خرید فعال در مناطق “آکند و تجن” کار خرید محصول به صورت تضمینی از کشاورزان منطقه را بر عهده دارند و با هماهنگی صورتگرفته، مرکز خرید سوم نیز در منطقه ۱۵ خرداد ساری بهزودی آغاز به کار خواهد کرد