تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

مدیرعامل موسسه اعتباری کاسپین برکنار شد شهردار: بافت تاریخی گرگان فرسوده تر می شود آیین‌نامه‌ اداری – استخدامی سازمان هدفمندی یارانه‌ها به دولت رفت ضرورت تسریع در اجرای نهضت ملی مسکن/ بحران نقدینگی قطعه‌سازان خودرو تورم در دهک‌ها چقدر است؟ نقش نخبگان در توسعه استان شمالی سال پر تلاطم اقتصادی را پشت سر گذاشتیم ماجرای آقازاده و کمپوت آناناس ۸۶۲ قلم کالا در اتحادیه گمرکی اوراسیا مبادله می‌شود مجلس لوایحی که موجب موقوفه‌خواری شود را تصویب نمی‌کند فرمول نرخ کمیسیون مشاوران املاک برداشته شد برگزیدگان دهمین جشنواره تئاتر خیابانی لاهیجان مشخص شدند پادکست خبری اول تیر رونالدو برنده‌ی توپ طلای ۲۰۱۸ می شود؟ دریافت مانده قدرالسهم بن کارت‌های دانشجویی و اساتید از ۱۶ تیرماه کاهش ۲ درصدی تلفات ناشی حوادث کار در مازندران تجارت خارجی کشور از ۶۳ میلیارد دلار گذشت قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۱ کاهش قیمت پوند/ بازگشت یورو به کانال ۵۰ هزار ریال مردم چه زمانی می‌توانند سهام سرخابی‌ها را بخرند و بفروشند؟ افزایش وام مسکن روستایی به ۱۰۰ میلیون تومان کدام مقامات آمریکایی بالاترین درآمد را دارند؟ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۹ اسفند ۱۴۰۱

کد شما در این بخش
8

شورای سیاستگذاری حل چالش‌های حوزه آب و محیط زیست مازندران تشکیل شد

  • کد خبر : 93270
  • 03 دی 1404 - 13:06
شورای سیاستگذاری حل چالش‌های حوزه آب و محیط زیست مازندران تشکیل شد

استاندار مازندران گفت: برای رسیدن به راهکارهای حل مسائل حوزه آب و منابع طبیعی و محیط زیست مازندران شورای سیاستگذاری متشکل از مسوولان، دانشگاهیان، کنش‌گران و بخش خصوصی تشکیل شد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،مهدی یونسی رستمی امروز چهارشنبه در حاشیه نشست بررسی چالش‌های بخش آب و منابع طبیعی استان که در سالن شهید رجایی استانداری مازندران برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به ناترازی‌های موجود در کشور و تغییر اقلیم و چالش‌های محیط زیستی، در این نشست پس از بررسی چالش‌های گوناگون با توجه به ابعاد مسائل، تصمیم گرفتیم شورای سیاستگذاری را همراه با بخش خصوصی و دولتی تشکیل دهیم که ذیل این شورا کمیته‌های تخصصی در حوزه، آب، جنگل‌ها، محیط زیست و معادن تشکیل شد.

وی افزود: ما نیاز داریم که از نظر متخصصان در رابطه با آب و خاک و جنگل و محیط زیست و آلودگی هوا بهره‌مند شویم و با تشکیل این شورای سیاستگذاری به دنبال دریافت راهکارهای تخصصی هستیم.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به چالش‌های آبی استان خاطرنشان کرد: برای حل چالش‌های آبی استان باید به دنبال راهکارهای کاربردی و قابل اجرا در میان‌مدت باشیم. ضمن این‌که اختلافات بین حوضه‌ای نباید در برنامه‌ریزی‌های ما تداخل و چالش کند.

یونسی ادامه داد: ما با کمبود بارش روبه‌رو هستیم و بارندگی‌ها نسبت سال‌های قبل کاهش یافته است. در این شرایط نیاز داریم که برای تحقق اهداف ترسیم شده در کاهش و بهینه‌سازی مصرف آب، راهکارهای متناسب با نیاز استان را به دست بیاوریم. یکی از اهداف تشکیل شورای سیاست‌گذاری مد نظر ما رسیدن به راهکارهای فرهنگ‌سازی برای مردم به ویژه در بخش کشاورزی است که باید از سنتی به مدرن تغییر کند.

استاندار مازندران اظهار کرد: نشست‌های این شورای سیاستگذاری قرار است هر هفته به طور مستمر با موضکعات مختلف توسط کمیته‌های زیرمجموعه برگزار شود. پس از رسیدن به راهکارها و برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف، با تمام توان پیگیر تحقق برنامه‌ها خواهیم شد. ما در گام نخست باید به یک برنامه درست برای اقدام برسیم و پس از آن وارد فاز اجرایی شویم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=93270
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.