تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

نرخ رسمی ۲۸ ارز افزایش یافت مرکز فرهنگی فارابی قزاقستان در گرگان راه اندازی شد مصوبات جدید شورای عالی بورس اعلام شد طرح شفاف‌سازی اطلاعات مالی شرکت‌های خصولتی تصویب شد ۵۰ ابهام حقوقی برای توسعه مازندران افزایش ۶۹ درصدی عرضه ارز در سامانه نیما نسبت به سال قبل کاهش ۶.۲ درصدی هزینه‌ها با رتبه‌بندی اعتباری تشکیل ۱۵۲۲ پرونده تخلف در اردیبهشت ماه راه اندازی سرویس‌های جدید در سامانه اینترنت بانک ایران زمین ۴۵۵ پروژه برق طی هفته دولت در گیلان به بهره‌برداری می‌رسد ماجرای ۱۰میلیون تومانی که به جیب دولت می‌رود کاهش شاخص کل بورس در اولین روز هفته افزایش قیمت ها در راه بازار خودرو بازدهی ۷ برابری شاخص ارزش سهام در بهار ۹۹ مامانِ تتلو: امیر را شما زامبی‌ها خراب کردید انار گلستان در مسیر تجاری‌سازی کشف ۲۰۰ تن آرد خارج از شبکه توزیع در مازندران اعتکاف ۱۴۰۳ و ایام البیض زنی که روحانی را نجات داد واردات ۳۲۳ میلیون دلاری کالا به مازندران متجاوز به حیوانات دستگیر شد عملیاتی شدن شیوه جدید سفارش در بورس و حذف سفارش‌ پنهان در فرابورس قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۳ بهمن ۱۴۰۱

کد شما در این بخش
♥0

ماجرای زنده بودن خاشقچی

  • کد خبر : 9647
  • 21 آبان 1397 - 16:08
ماجرای زنده بودن خاشقچی

ضاحی خلفان معاون رئیس پلیس دبی مدعی شد که جمال خاشقچی هنوز زنده است!! در حالی که نظام آل سعود به کشتن وی در کنسولگری عربستان در شهر استانبول در ماه اکتبر گذشته اذعان کرده است.

پس از اینکه دادستانی کل ترکیه از نابود کردن جسد خاشقچی با اسید در کنسولگری عربستان خبر داد، خلفان در صفحۀ توئیتر خود در واکنش به این خبر اعلام کرد : با توجه به اینکه جسد و “دی ان ای” خاشقچی را پیدا نکرده اند و خانواده اش هم مراسم عزاداری برگزار نکرده است، به نظر می رسد که خاشقچی هنوز زنده باشد.

توئیت جدید خلفان به ریشخند کاربران شبکه اجتماعی توئیتر تبدیل شده است و کاربران در توئیت های خود پیش بینی خلفان را پیشگویی خواندند و نحوۀ تجزیه و تحلیل وی را احمقانه دانستند و اعلام کردند که آیا خلفان خبر اذعان عربستان به قتل خاشقچی را نخوانده یا نشنیده است؟!

جمال خاشقچی ابتدای اکتبر ۲۰۱۸ در کنسولگری عربستان در استانبول ترکیه کشته شد و ریاض به دست داشتن افرادی مرتبط با دربار سعودی در قتل وی اذعان کرد ولی جسد وی را هنوز تحویل نداده و متهمان را به دستگاه قضایی ترکیه تحویل نداده است.

منبعی در دفتر دادستانی کل ترکیه اعلام کرد که دادستان کل این کشور تحقیقات مربوط به یافتن جسد خاشقچی را متوقف کرده است زیرا به این باور رسیده است که جسد خاشقچی با اسید از بین برده اند و نابود کرده اند.

این منبع افزود : دادستانی کل ترکیه پس از رسیدن به این باور، دلیلی نمی بیند که تحقیقات یافتن جسد خاشقچی ادامه یابد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=9647
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.