تاریخ : شنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 19 September , 2026

اخبار ویژه

غیبت احمدی نژاد و روحانی در اولین جلسه مجمع تشخیص همه چیز هست اما گران دولتی که توی دهن خبرنگارمی‌زد رفت! دستگیری ۳عضو شورای شهر نوشهر جزئیات رایگان شدن قبوض گاز اعلام شد دستگیری عاملان آتش زدن پایگاه بسیج در میاندورود افزایش نرخ تورم دهک‌های هزینه‌ای در شهریور اعلام زمان پرداخت سود سهامداران موسسه ملل کاهش ۳۱ درصدی تعداد سفته و برات واخواستی افتتاح و بهره برداری از طرح محرومیت زدایی در شهر و ۱۰ روستای کلاردشت دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و پرسپولیس اپلیکیشن اطلاع‌رسانی قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی فعال شد قرعه کشی جشنواره شکوفایی بانک کشاورزی هواشناسی دوساله اقتصاد حضور ۶ پاروزن گیلانی در اردوی تیم ملی قایقرانی جوانان و امید آخرین خبرها از انسداد جاده هراز دستور دژپسند برای تعامل ادارات کل استانی وزارت اقتصاد با مجلس ترکیب جدید هیئت‌مدیره بانک صادرات مشخص شد ظهور نخستین خوشه‌های برنج در شالیزار‌های محمودآباد ازدواج بازیگر زن معروف با سیاستمدار عبدالناصر همتی سفیر ایران در چین شد سرانه مصرف کاغذ چند است؟ رشد ۷۳ درصدی تجارت ایران با اورآسیا

کد شما در این بخش
1

ثبت نام قطعی حدود یک هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن در گیلان

  • کد خبر : 46626
  • 18 فروردین 1400 - 15:04
ثبت نام قطعی حدود یک هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن در گیلان

معاون مسکن و باز آفرینی اداره کل راه و شهرسازی گیلان گفت: از سه هزار و ۶۹۰ نفر متقاضی از حائزین شرایط در استان تا کنون حدود یک هزار نفر با افتتاح حساب در بانک مسکن وجه اولیه را واریز و ثبت نام شدگان قطعی محسوب می شوند.

حسین کشاورز روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان اینکه تاکنون در چهار مرحله، ۱۲ هزار و ۸۴۹ نفر  در گیلان در سامانه  اقدام ملی مسکن ثبت نام کرده اند، اظهار داشت:  بر اساس بررسی های صورت گرفته از این تعداد سه هزار و ۶۹۰ نفر واجد شرایط محسوب می شوند.

وی تصریح کرد: این طرح  توسط دو کارگزار بنیاد مسکن و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در حال انجام و بر همین اساس؛ واحدهای در اختیار بنیاد مسکن هم اینک در مرحله فونداسیون است و تا پایان فروردین ماه پیمانکار خود را انتخاب می کند.

وی اضافه کرد: همچنین ستاد اجرایی فرمان امام برای ساخت چهار هزار و ۴۰۰ واحد در  شهر رشت پیمانکار انتخاب کرده است ؛ ضمن آنکه پروانه ساختمانی سال گذشته از شهرداری دریافت شده  و آماده برای آغاز عملیات اجرایی ساخت این واحدها می باشد.

کشاورز افزود:  در صومعه سرا  ساخت این واحدها در مرحله ستون و سقف،  و در لنگرود و رودسر  با قرار گرفتن زمین مورد نیاز در اختیار گروه ساخت کار در مرحله  انتخاب پیمانکار قرار دارد.

وی در ادامه به پرونده واحدهای مسکن مهر نیز اشاره و بیان کرد: حدود ۴۰ هزار واحد مسکن مهر که برعهده راه و شهرسازی بود ، ساخته شده  و فقط حدود ۹۰۰ واحد دیگر از واحد های چهار جانبه باقی مانده است.

کشاورز با اشاره به اینکه  واحدهای چهار جانبه در اختیار تعاونی ها هستند،  اضافه کرد: واحدهای باقیمانده ممکن است به علت عدم تامین آورده از سوی مردم یا سوء استفاده برخی از مدیران این تعاونی ها هنوز تکمیل نشده باشد.

معاون مسکن و بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی گیلان خاطرنشان کرد: حدود ۱۲۰ واحد دیگر مسکن مهر تا ماه آینده به بهره برداری می رسد ؛ ضمن آنکه اقدامات برای رفع مشکلات دیگر واحدها و تکمیل آنها نیز در حال انجام است.

گیلان با دو و نیم میلیون نفر جمعیت از پرتراکم ترین استان های کشور است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=46626
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.