تاریخ : چهارشنبه, ۱۳ آبان , ۱۴۰۵ Wednesday, 4 November , 2026

اخبار ویژه

کاهش ۲۱ درصدی مرگ های حوادث رانندگی طی سه ماه اول امسال دلایل رشد نقدینگی در ماه‌های اخیر چیست؟ فساد کنترل شود نیازی به بازگشت اقتصاد ۵۷ نیست عرضه ۱۴۰ میلیون دلار در سامانه نیما افزایش ۵۵ درصدی اجاره بهای مسکن/ نشانه‌های مثبت از وین بازگشت آرامش به بازار سکه و ارز مستأجران تا پایان خرداد واحد مسکونی را تخلیه نکنند نحوه نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه تک شعبه‌ای معرفی ۸۰ رقم غلات و دانه‌های روغنی در مازندران رشد حقوق روی کاغذ، فشار در زندگی مشکلات مازندرانی ها در گفتگو با اقتصاد گستر شمال حمایت از اقشار نیازمند مسکن/ درآمدهای ارزی ایران در حال افزایش است قیمت روز طلا در بازار مازندران پژمانفر: پزشکان ۶۷۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی دارند آخرین قیمت طلا در بازار مازندران شنبه شش تیر ماه جزئیات تازه از دستگیری سلطان کاغذ صفر تا صد خرید سهام‌های دولتی سال خوک چه سالی است؟ هر مهندس یک صادر کننده! اولویت‌های اقتصادی برای دولت سیزدهم موسسه اعتباری کاسپین در بانک آینده ادغام می‌شود؟ تردد در محور‌های برون شهری ۳.۵ درصد افزایش یافت یوسف‌نژاد: دولت بیش از ۹۰ هزار میلیارد تومان طلب دارد

کد شما در این بخش
♥7
استاندار مازندران خبرداد

آماده سازی ۱۸۸ واحد مسکن استیجاری ویژه زوج‌های جوان مازندران

  • کد خبر : 95669
  • 28 شهریور 1405 - 11:45
آماده سازی ۱۸۸ واحد مسکن استیجاری ویژه زوج‌های جوان مازندران

استاندار مازندران گفت:۱۸۸ واحد مسکن استیجاری برای زوج‌های جوان مازندران آماده می‌شود.

مهدی یونسی‌رستمی استاندار مازندران با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف تأمین مسکن در استان، گفت: ۱۸۸ مسکن استیجاری با اولویت زوج‌های جوان و خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی آماده بهره‌برداری است.

او با تشریح آخرین وضعیت طرح‌های مسکن استان، افزود: در مجموع ۶۴ هزار و ۶۹۸ واحد مسکونی در قالب طرح‌های مختلف از جمله نهضت ملی مسکن، مسکن خودمالکی، بازآفرینی شهری و مسکن روستایی وارد مرحله اجرا شده است.

یونسی گفت: تاکنون ۲۹ هزار و ۲۷۴ واحد از این مجموعه به بهره‌برداری رسیده که سهم قابل توجهی از طرح‌های مسکن استان را شامل می‌شود.

استاندار مازندران با اشاره به تفکیک واحد‌های بهره‌برداری‌شده، افزود: از این تعداد، ۷ هزار و ۴۷۴ واحد مربوط به نهضت ملی مسکن، هزار و ۶۱۰ واحد مربوط به بخش خودمالکی، ۶ هزار و ۴۶۹ واحد مربوط به بازآفرینی شهری و ۱۳ هزار و ۷۲۱ واحد نیز در بخش مسکن روستایی بوده است.

یونسی‌رستمی با اشاره به برنامه‌های استان حوزه مسکن، گفت: بهره‌برداری از هزار و ۲۶۷ واحد مسکونی برای امسال پیش‌بینی شده که بخشی از این واحد‌ها همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری رسیده است.

استاندار مازندران همچنین به تسهیلات پیش‌بینی‌شده برای متقاضیان اشاره کرد و افزود: دولت برای کمک به تأمین آورده متقاضیان، تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی بدون بهره را در نظر گرفته و با افزایش سقف تسهیلات بانکی، میزان حمایت مالی از متقاضیان نیز افزایش یافته است.

او از آماده‌سازی ۱۸۸ واحد مسکن استیجاری نیز خبر داد و گفت: این واحد‌ها با اولویت زوج‌های جوان پیش‌بینی شده و خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیز امکان بهره‌مندی از این ظرفیت را خواهند داشت.

یونسی درباره نحوه تعیین اجاره‌بهای این واحد‌ها، افزود: با توجه به افزایش هزینه‌های مسکن، تلاش شده است با اجرای این طرح بخشی از فشار هزینه اجاره بر خانوار‌های هدف کاهش یابد و واحد‌ها با اجاره‌بهایی در حدود ۳۵ درصد میانگین اجاره‌بهای منطقه در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

یونسی‌رستمی همچنین درباره طرح‌های مسکن گهرباران و گلوگاه، گفت: ساخت واحد‌های مسکن گهرباران آغاز شده و طرح گلوگاه نیز در مرحله آماده‌سازی و امضای قرارداد قرار دارد و اجرای آن از هفته آینده آغاز می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=95669
کد شما در این بخش

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.