تاریخ : جمعه, ۱۳ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 4 September , 2026

اخبار ویژه

واکسیناسیون حدود ۳۹ هزار سالمند ۷۹ – ۷۵ سال گیلان آغاز شد بی هویتی در دنیای دیجیتال ثروتمندترین پادشاهان اروپایی پرداخت ۲۶۹ میلیارد ریال تسهیلات کرونا در انزلی راه اندازی قطار اربعین از ساری به کرمانشاه توصیه کرباسیان به مدیران بانک‌ها/تدوین لایحه حمایت ازسرمایه‌گذاری بانوان شهروند در گروه اول لیگ برتر فوتسال تخصیص ارز نیمایی به خودروسازان و افزایش قیمت ها بازگشت شاخص بورس به کانال ۱۸۰ هزار واحد شرایط رایگان شدن قبض گاز چیست؟ تردد وسیله نقلیه در محور‌ چالوس ممنوع است ارسال لایحه «اصلاح قانون پولی و بانکی کشور» به مجلس محرومیت برای میرحسینی تولید ۳۵۰ تن یاقوت سرخ در بابل گرانی کالاها ناشی از افزایش هزینه های تولید است قلیان‌کشی ستاره جوان بعد از ناکامی! تو دهنی به زمین خواران در بهشهر مجوز سردفتری و تاسیس داروخانه رفع انحصار شد سردار آزمون رسما به زنیت سن پترزبورگ پیوست پینگ پنگ خودرویی تصویب لایحه موافقت نامه سرمایه گذاری بین ایران و چک کدام بانک‌ها در بازاریابی و نصب ابزارهای پرداخت موفق‌تر بوده‌اند؟ محدودیت کشت برنج به مدت ۳ سال تصویب شد

کد شما در این بخش
2

ایران تامین کننده ۲ درصد نیاز کشورهای همسایه است

  • کد خبر : 19195
  • 26 فوریه 2019 - 22:04
ایران تامین کننده  ۲ درصد نیاز کشورهای همسایه است

وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) با اشاره به اینکه کشورهای همسایه ایران سالانه ۱۳۰۰ میلیارد دلار واردات دارند که ایران دو درصد آن را تأمین می‌کند، گفت که صادرات و برندسازی از اولویت‌های وزارت صمت است.

به گزارش اقتصاد شمال ،امروز (سه‌شنبه) دومین مراسم اهدای جایزه ملی برند برگزار شد. در این مراسم وزیرصمت در ابتدای سخنرانی خود پیام رئیس‌جمهوری را قرائت کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه همه معتقد هستند که ایران کشوری با پتانسیل بالا است، گفت: بخش‌های صنعت، معدن، گردشگری و محصولات سنتی همچون فرش و زعفران و از همه مهم‌تر منابع انسانی از جمله مهم‌ترین پتانسیل‌های کشور هستند.

رحمانی با اشاره به اینکه کشور ما در حوزه معدن جزو ۱۰ کشور معدنی دنیا قرار دارد، اظهار کرد: پیشران موتور اقتصاد کشور در سال آینده صادرات خواهد بود که لازمه آن برندسازی است.

وی افزود: توجه به منحصربه‌فرد بودن بسیاری از کالاهای تولیدی کشور قابلیت برند شدن را دارد. برای جدی گرفتن کالای ایرانی باید برند ایرانی را جدی گرفت.

وزیر صنعت همچنین خاطرنشان کرد که‌ اگر بخواهیم در سال آینده رکود بیشتری نداشته باشیم و در تولید رونق داشته باشیم، باید برندسازی را توسعه دهیم.

رحمانی تصریح کرد: ‌ برای برندسازی باید در زنجیره ارزش قرار گرفت. تشکیل شرکت‌های صادراتی تخصصی و ورود دانش به این حوزه ضرورت است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به برندسازی ضرورت است، گفت: برای شناساندن کالاهای تولیدی راهی جز این امر وجود ندارد، همانطور که تقویت صادرات دنیا هم با برندسازی صورت گرفته است.

او افزود: صادرات زودبازده است اما در حوزه معدن بازدهی طولانی‌تر است.

رحمانی با بیان اینکه ظرفیت تولید و صادرات معدنی ما ۲۰ میلیارد دلار است، گفت: سال گذشته در بخش معدن ۹ میلیارد دلار صادرات داشتیم و امسال به مرز ۸ میلیارد دلار در صادرات معدنی رسیده‌ایم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه در شرایطی که مورد تهاجم اقتصادی قرار گرفته‌ایم، راه مقابله با آن حفظ تولید موجود است، خاطرنشان کرد: حفظ تولید به معنای حفظ اشتغال است.

رحمانی در پایان از ارائه بسته‌ای برای حل مشکلات خودرو خبر داد و گفت: صنعت خودرو هم مشکلات زیادی داشت که ما برای حل مشکلات آن بسته‌ای ارائه کردیم که ممکن است برخی از نتایج آن سال آینده مشاهده شود.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=19195
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.