تاریخ : چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 26 August , 2026

اخبار ویژه

گاز ۲۱۰ ویلای خالی از سکنه مازندران قطع شد اقامه نماز ظهر عاشورا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بقاع متبرکه مازندران DNA تروریست‌ها و تحریف‌کنندگان یکی است؟! ۹۰ هزار فقره تسهیلات فرزندآوری پرداخت شد امروز ماشین را چند می خری؟ افزایش سقف تسهیلات ۲۰۲ هزار پروژه‌ مسکن مهر ۱۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات کرونایی به مازندران اختصاص یافت کشاورزان گلستان امسال ۱۱۶ هزار تن کلزا تولید کردند جزئیات مرگ مادر مازندرانی قیمت سکه و دلار در مسیر کاهش چگونه اکانت اینستاگرام را بدون ایمیل برگردانیم؟ لو رفتن محل احتکار لاستیک در لنگرود عبدالناصر همتی سفیر ایران در چین شد توسعه ریلی گیلان استاندار: موقوفات مازندران از ظرفیت مطلوبی برای اشتغالزایی و محرومیت زدایی برخوردارند رئیسی: با کارگران ائتلاف می‌کنم حذف مقررات زائد برای ایجاد رونق در بخش تولید پرداخت ۱۶۶ میلیارد تومان مطالبات چایکاران شمال سهم گنبد از صادرات گلستان 57درصد است رییس شورای شهر شفافیت در اقدامات شهرداری گرگان را خواستار شد افتتاح قطعه یک آزادراه تهران ــ شمال در دهه فجر کاپوتاژ غلات از بندر امیرآباد به بندر انزلی انجام می شود مردم چقدر در بانک‌ها سپرده‌گذاری کردند؟

کد شما در این بخش
0

بودجه تفصیلی شرکت‌های دولتی ارائه شود

  • کد خبر : 19020
  • 25 فوریه 2019 - 20:15
بودجه تفصیلی شرکت‌های دولتی ارائه شود

نمایندگان مردم در خانه ملت دولت را مکلف کردند تا بودجه تفصیلی شرکت‌های دولتی را در پیوست جداگانه تهیه و به همراه لوایح بودجه کل کشور برای بررسی به مجلس ارائه کند.

به گزارش اقتصاد شمال، نمایندگان در نشست علنی نوبت دوم امروز (دوشنبه ۶ اسفند) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه ۹۸ با جزء ۷ و ۸ بند الحاقی ۵ تبصره ۲ این لایحه با ۱۱۹ رای موافق، ۳۹ رای مخالف و ۶ رای ممتنع از مجموع ۲۰۹ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

جزء ۷ بند الحاقی ۵ تبصره ۲ این لایحه عبارتست از: دولت مکلف است بودجه تفصیلی شرکت های دولتی را که حداکثر تا پایان آبان‌ماه هر سال به تصویب مجامع آنها می‌رسد، در یک پیوست جداگانه تهیه و به همراه لوایح بودجه کل کشور برای بررسی به مجلس شورای اسلامی ارائه نماید. مجامع عمومی شرکت های دولتی مکلفند ضمن رعایت کامل ماده (۷۵) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) در خصوص اصلاح بودجه تفصیلی شرکت، از هرگونه تغییر در هزینه‌های پرسنلی اعم از حقوق و مزایا و سایر پرداختی رفاهی به پرسنل شرکت و کاهش هزینه‌های سرمایه‌گذاری اجتناب نمایند

جزء ۸ بند الحاقی ۵ تبصره ۲ این لایحه عبارتست از: سازمان برنامه و بودجه کل کشور موظف است با همکاری وزارت نفت، نسبت به تنظیم روابط مالی جدید بین دولت و شرکت های اصلی وزارت نفت (شرکت ملی نفت، شرکت ملی گاز، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت ملی صنایع پتروشیمی) ظرف شش‌ماهه اول سال ۱۳۹۸ اقدام و پس از اخذ مجوزهای قانونی، در پیوست جداگانه‌ای، مبنای تهیه بودجه سال ۱۳۹۹ قرار دهد. روابط مالی جدید باید علاوه بر ایجاد شفافیت در رابطه دولت و شرکت های مذکور، همه منابع و مصارف مرتبط با نفت و گاز و مشتقات مربوطه را در بر گیرد و موجب تقویت عملکرد و هویت شرکتی آنها شود.

سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است علاوه بر بودجه شرکت هایی که مجموع سهام دولت و زیر مجموعه‌های دولتی در آنها بالای پنجاه‌ درصد (۵۰%) است، اطلاعات مربوط به کلیه شرکت هایی را که مجموع سهام دولت و زیر مجموعه‌های دولتی در آنها کمتر از پنجاه‌ درصد (۵۰%) است، به تفکیک میزان سهام، مبلغ سود سهام واریزی و اطلاعات عملکردی را به صورت مستقل در پیوست ذیربط لایحه بودجه ۱۳۹۹ درج و ارائه نماید.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=19020
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.