تاریخ : پنجشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 24 September , 2026

اخبار ویژه

کسر حق بیمه‌ عمر، زندگی و درمان از درآمد مشمول مالیات مجاز شد ۳.۳ کارت بانکی به ازای هر نفر در کشور کی‌روش چیزی عایدمان نکرد سرقت ۷۰۰ کیلو برنج از یک شالیکوبی در مازندران شرایط تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی مشخص شد علامت‌های «پارک پول» نخستین صندوق املاک و مستغلات کشور تاسیس شد آتش سوزی فضای سبز پارک آمل گردش مالی تجارت بین روسیه و ایران به ۱٫۵ میلیارد دلار رسید کشف جانور عجیب الخلقه درانگلیس! + فیلم میزان هدررفت آب در ایران چقدر است؟ طرح الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریسی تصویب شد قیمت خودرو در بازار آزاد؛ پنجم آبان۱۴۰۰ ماجرای مه آلود دلار جزییات محدودیت معاملات گواهی حق تقدم تسهیلات مسکن دو بانک بانک اقتصاد نوین بالاخره صاحب مدیرعامل‌ شد!/ علیرضا بلگوری کیست؟ + تصاویر حجم نقدینگی از ۲۶۵۷ هزار میلیارد تومان گذشت میوه های آلرژی زا کدامند؟ بیش از ۹۲۱ میلیون سهم در بورس رشت داد و ستد شد بازگشت آب بندان ها به اقتصاد کشاورزی شمال وزارت نفت برای راه‌اندازی پتروشیمی گلستان ۲ راهکار عملیاتی ارائه داد رکود بازار برنج معضلی در حال تبدیل شدن به بحران آموزه‌های تربت بی‌نشان

کد شما در این بخش
0

جزییات جدید از واگذاری سرخابی‌ها/ مردم سهامدار باشگاه‌ها می‌شوند

  • کد خبر : 24555
  • 25 خرداد 1398 - 20:55

نایب رییس اتاق تعاون ایران با اعلام جزییات جدید از واگذاری سرخابی‌ها، گفت: این دو باشگاه می‌تواند در قالب سهامی عام واگذار شوند.

اسماعیل خلیل زاده در یک نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار ایبِنا در خصوص واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس با بیان اینکه واگذاری‌ها باید طبق اصل ۴۴ انجام شود،گفت: موضوع اصل ۴۴ به تایید مقام معظم رهبری رسیده و تا به امروز نیز در این زمینه کوتاهی شده است.

نایب رییس اتاق تعاون ایران اظهارداشت: این دو باشگاه می‌تواند در قالب سهامی عام واگذار شوند. در حال حاضر پیشکسوتان باشگاه استقلال اقدام به برگزاری نشست‌هایی کرده و کار به صورت جدی در باشگاه استقلال و پرسپولیس دنبال خواهد شد.

خلیل زاده ادامه داد: تاکنون کارهای کارشناسی زیادی برای فراهم شدن زمینه واگذاری این باشگاه‌ها انجام شده و عملیاتی شدن این کار می‌تواند این دو باشگاه را از حالت دولتی خارج کند.

وی تاکید کرد: اگر مردم در این دو باشگاه سهامدار شوند، مجامع باشگاه‌ها هیات مدیره و مدیر عامل را انتخاب خواهد کرد و این به عدالت نزدیک‌تر است.

رییس اتاق تعاون استان تهران بیان داشت: در حال حاضر به دلیل بدهی بالای این دو باشگاه امکان قیمت‌گذاری وجود ندارد و باید وضعیت تراز مالی و بدهی‌های سنگین مالیاتی مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه واگذاری این باشگاه ها خصولتی نخواهد شد، گفت: اتاق تعاون به شدت به دنبال واگذاری این دو باشگاه به صورت تعاونی سهامی عام است.

نایب رییس اتاق تعاون ایران تصریح کرد: به نحوه واگذاری‌ها ایراداتی وارد است و نباید به نحوی باشد که دولت شرکت‌های زیانده را واگذار نماید.

وی افزود: شرکت‌هایی که تاکنون و در سال جاری دولت برای واگذاری مطرح کرده عملا مناسب خرید برای بخش خصوصی و تعاونی نیست.

خلیل زاده در خصوص فعالیت تعاونی‌های مرزنشینی، اظهارداشت: واگذاری کارت فعالیت اقتصادی از طریق واسطه برای مرزنشینان هزینه ایجاد کرده و این مسائل روند فعالیت تعاونی‌ها را کند می‌کند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=24555
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.