تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

واگذاری اختیار اموال مازاد دستگاه‌ها به وزارت اقتصاد تشدید نظارت بر بازار مازندران در آستانه شب یلدا اعلام نتایج قرعه‌کشی جشنواره کارت هدیه بانک کارآفرین قیمت نفت افزایش یافت وصول ۹۳۳ هزار فقره چک رمزدار در کشور قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳ تیر ۱۴۰۴ گزارش اقتصاد گستر شمال از رژه نیروهای مسلح دومین دوره ارایه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در گلوگاه برگزار شد ایران نهمین مصرف‌کننده انرژی در دنیاست بانک ها برای به روز کردن ماشین آلات راهداری و آتش نشانی همکاری کنند داستان یک انقلابی ضرباهنگ رشد تورم برندگان فروردین قرعه‌کشی «وین کارت» بانک سامان مشخص شدند آمایش سرزمین تو جنگل خواری شوک قیمت های نجومی به مستاجران مالیات خریداران سکه در سال ۹۸ تعیین شد برداشت ۹۵ درصدی هلو و شلیل از باغات مازندران انتصاب مدیر کل صمت مازندران سکه ۱۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان شد انتقاد شدید آیت‌الله سبحانی به اجرای تئاتر با کلاه گیس بهره برداری از ۲۳ طرح آبرسانی در مازندران اسکناس جدید ۱۰ هزار تومانی چاپ شد کوچ دلالان و سرمایه گذاران از بازار/ افزایش پلکانی حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۰

کد شما در این بخش
♥2

نخستین صندوق املاک و مستغلات کشور تاسیس شد

  • کد خبر : 66852
  • 27 شهریور 1401 - 22:15
نخستین صندوق املاک و مستغلات کشور تاسیس شد

سازمان بورس و اوراق بهادار با تاسیس صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات (REIT) موافقت کرد.

پس از صدور موافقت اصولی صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات (REIT) توسط سازمان بورس و اوراق بهادار، اولین صندوق با موضوع مذکور در هفته جاری نزد اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسید.

نخستین صندوق املاک و مستغلات کشور بر روی یک ملک اداری با متراژ مفید حدود ۹۰۰ متر مربع و عمر حدود ۱۴ سال در خیابان ملاصدرای تهران تاسیس شده است.

داوود حمزه مدیرعامل شرکت گروه مدیریت ارزش صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: صندوق املاک و مستغلات (REIT) عملاً نوعی سرمایه‌گذاری خرد در در حوزه املاک و مستغلات توسط مردم می‌باشد به این صورت که افراد می‌توانند به جای خرید یک واحد کامل ملک، اعم از مسکونی، تجاری یا اداری نسبت به خرید بخش کوچکی از یک ملک با سرمایه‌گذاری‌های خرد خود اقدام نمایند.

او گفت: یکی از تمایز‌های این نوع سرمایه‌گذاری با صندوق زمین و ساختمان این است که صندوق‌های ریت، بر روی ملک ساخته شده در حال بهره‌برداری تاسیس می‌شود و سرمایه‌گذاران، علاوه بر بهره‌مندی از فرصت افزایش قیمت ملک، می‌توانند اجاره نیز دریافت کنند.

حمزه ادامه داد: حسب آنچه در امیدنامه پیشنهادی صندوق املاک و مستغلات «مدیریت ارزش مسکن» بعنوان نخستین صندوق املاک و مستغلات کشور آمده است، پرداخت اجاره به صورت سه ماهه خواهد بود که پس از کسر هزینه‌های جاری به حساب دارندگان واحد‌های سرمایه‌گذاری واریز خواهد شد.

محدودیت حداقل سرمایه‌گذاری برای خریداران این صندوق‌ها وجود ندارد و افراد می‌توانند در حد چند میلیون تومان نیز در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کنند، ولی در عرضه اولیه نخستین ریت (REIT) کشور، احتمالاً محدودیت‌های معمول در پذیره‌نویسی‌های عرضه اولیه توسط سازمان بورس اعمال خواهد شد.

او در ادامه با تاکید بر اینکه این صندوق به صورت صندوق قابل معامله (ETF) تاسیس شده و معامله خواهد شد، گفت: با توجه به معامله هر روزه واحد‌های این صندوق در بازار فرابورس ایران عملاً امکان اعلام روزانه قیمت مدنظر فعالان بازار سرمایه برای ملک اداری نیز فراهم خواهد شد که این یکی از ویژگی‌های جدید و قابل توجه، و ابزاری جذاب برای سرمایه‌گذاران خواهد بود.

مدیرعامل شرکت گروه مدیریت ارزش صندوق بازنشستگی کشوری گفت: با توجه به همکاری بسیار شایسته سازمان بورس و اوراق بهادار امیدواریم حداکثر ظرف مدت دو هفته آینده پذیره‌نویسی این صندوق در فرابورس انجام شود و عملاً باب جدیدی برای معرفی گزینه سرمایه‌گذاری جذاب دیگری در بازار سرمایه گشوده شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=66852
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.