تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

جمهوری جهانی اربعین مراسم اکران خصوصی فیلم سینمایی «عزیز» از پول‌شویی دفاع نکنیم ضرورت برطرف کردن موانع تولیدکنندگان در صنعتی‌ترین شهر مازندران فال روزانه یکشنبه 9 دی 1397 تولید ۱۹۷۰ تن گوشت مرغ در بابل گرانی و رکود، حاصل کارهای زمین مانده/ چرا بودجه شفاف و از نفت جدا نشد؟ محور هراز تا چهارشنبه بسته خواهد بود گاومیش‌پروری گلستان نیازمند رونق صنابع تبدیلی محمود رهنما به ثامن می‌رود/ حضور پررنگ مدیران بانک انصار در ثامن بازتاب سخنان رهبری در رسانه‌های عربی خرج به دلار دخل به ریال ادامه ریزش رشد در بخش‌های اقتصادی شناسایی ۱۷۵۰ تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران صاحبان خانه‌های خالی مازندران مشمول مالیات تا پایان مرداد فرصت اعتراض دارند بدهی میلیاردی بیمه دی به ایثارگران افزایش خسارت آفات گیاهی ناشی از تغییر اقلیم امکان دریافت تسهیلات حوادث غیرمترقبه برای بدهکاران بانکی کشف باند قاچاق سوخت در یکی از شهرداری‌های مازندران مرغدار‌هایی که بیت کوین استخراج می‌کردند ۴۰۰ میلیون تومان وام ازدواج برای زوجین ایثارگر در سال ۱۴۰۰ سود سهام عدالت امروز واریز می‌شود حقایقی در مورد بمب‌

کد شما در این بخش
♥3

جلسه شورای فرهنگ عمومی گلوگاه برگزار شد

  • کد خبر : 1687
  • 15 آبان 1396 - 3:39

چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی گلوگاه در روز مازندران و با حضور اعضا برگزار شد.

بابایی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلوگاه با بیان اهمیت نامگذاری روزی به نام مازندران این روز را یادآوری هویت دیار علویان نامیدو بیان داشت: جلسه شورای فرهنگ عمومی برای اخذ تصمیات مهم برای مهندسی فرهنگی شهرستان برگزار می شود که امیدواریم این تصمیمات نقش مهمی در فرهنگ سازی بهتر در شهرستان داشته باشد.
در ادامه حجت الاسلام میر احمدی ظرفیت فرهنگ را در جامعه مهم ارزیابی کردو افزود:بهره برداری ما از جلسات فرهنگی همچون شورای فرهنگ عمومی باید بیشتر باشد و مصوبات قابلیت اجرایی پیدا کنند .
ابراهیم میر احمدی رئیس شورای فرهنگ عمومی گلوگاه با اشاره به ایام اسارت اهل بیت امام حسین (ع) و فرا رسیدن اربعین حسینی تاکید کرد: اهل بیت منظر فرهنگ هستند و علمای ما ستارگان تاریخ بودند که در نوع خود نظیری نداشتند و فرهنگ ساز بودند .
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) نیز از آموزگاران تاریخ بود و با سبک زندگی اش تاریخ را ورق زد و به ما نشان داد که سیاستمدار هم می تواند ساده زندگی کند .
حجت الاسلام میر احمدی تصریح کرد: امام خمینی (ره) تاریخ ساز بود و دری را در تاریخ برایمان باز کرد که به سوی امام حسین (ع) باز می شد.
وی به فرهنگ غنی کشور اشاره کردو یادآور شد: اگر بتوانیم این فرهنگ غنی را با نهادینه کردن رفتارهای درست خراب نکرده و آسیب نزنیم مهمترین قدم را برداشتیم .
رئیس شورای فرهنگ عمومی گلوگاه در خاتمه خاطر نشان کرد: مردم نگاهشان به رفتار مسئولان است اگر مسئولان ،دانشمندان و فرهیختگان جامعه در مسیر درست قرار بگیرند مردم هم روی ریل این قطار قرار می گیرند و جامعه به سوی تعالی پیش می رود .
یاد آور می شود در خاتمه این جلسه به موضوعات اقتصاد مقاومتی و حقوق شهروندی پرداخته شد و مشکلات دانشگاه توحید شهرستان گلوگاه نیز مورد بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=1687
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.