تاریخ : شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۵ Saturday, 26 September , 2026

اخبار ویژه

وصول ۴۹ هزار میلیارد تومان مطالبات بانکی در ۲ سال اخیر کارت خوان‌های اجاره‌ای و بی‌هویت علت اصلی فرار مالیاتی در مازندران است دو سال معافیت حق بیمه در ازای جذب فارغ التحصیلان چک حق‌السکوت ترامپ به بازیگر زن+ تصویر نحوه واردات ته لنجی‌ مشخص شد/تخفیف ۲۰ درصدی سود بازرگانی راه‌اندازی بزرگ‌ترین زباله‌سوز کشور در رشت لو رفتن محل احتکار لاستیک در لنگرود مردم از کدام صنوف بیشتر شکایت می‌کنند؟ اولتیماتوم مجلس به وزیر صنعت درباره تامین کالاهای اساسی مسکن در دوراهی ثبات یا افزایش قیمت شیر شیرابه‌ها در پایتخت ساحلی ایران بسته شد پژوهشگر بندرامیرآباد افتخار آفرین شد یورو جایگزین دلار در تکالیف ارزی شد اخذ مصوبه تاسیس شعبه خارجی صندوق ضمانت صادرات وزیر صمت معدن گلیران را در یابد روغن سیاه دانه قاتل ریزش مو شرط بخشودگی کامل جرائم وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث اعلام شد پروانه کسب افزون بر ۱۴ هزار واحد صنفی مازندران الکترونیکی شد افزایش قیمت پالادیوم ظرفیت مرغ لاین کشور قربانی منافع واردکنندگان شد رحمانی‌فضلی: بهترین تصمیم در شرایط فعلی کشور واگذاری اختیارات به استان‌ها است‌ این روزها چگونه شور مذهبی را حفظ کنیم آتوسا حجازی سرپرست تیم ملی بانوان شد

کد شما در این بخش
♥1

وزیر اقتصاد:ورود سالانه 900 هزار نفر متقاضی شغل به بازار کار کشور

  • کد خبر : 17114
  • 21 بهمن 1397 - 21:23

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: سالانه 900 هزار نفر در کشور وارد بازار کار می شوند که ایجاد فرصت های شغلی مورد نیاز این افراد، نیازمند فعالیت و سرمایه گذاری بیشتر بخش خصوصی است.

به گزارش اقتصاد شمال ، فرهاد دژپسند روز یکشنبه در مراسم افتتاح یا آغاز ساخت 2 هزار و 80 پروژه استان گلستان اظهار داشت: از ابتدای امسال تا پایان آذر 620 هزار شغل در کشور ایجاد شد اما به دلیل ورود سالانه بیش از 70 هزار بیکار، لمس این آمار محسوس نیست.
وی به فرا رسیدن دهه مبارک فجر اشاره کرد و گفت: یکی از اهداف مهم انقلاب اسلامی، خارج شدن از زیر سلطه نظام استبدادی بود که با رهبری داهیانه امام راحل و سپس مقام معظم رهبری به آن دست یافته و اجازه زورگویی به هیچ کشوری را نمی دهیم.
وزیر امور اقتصاد و دارایی افزود: دشمن تلاش کرده در این 4 دهه با اعمال تحریم های گسترده مردم را از ادامه همراهی با نظام ناامید و پشیمان کند اما با هوشیاری ملت همیشه در صحنه ایران در رسیدن به این هدف ناکام ماند.
دژپسند ادامه داد: تحریم های گسترده آمریکا تاثیرات خود را بر کشور باقی گذاشته اما با هوشیاری دولتمردان و ترسیم نقشه راه های هدفمند، مانع دستیابی این کشور زورگو به اهداف شده است.
وی گفت: ایران از ابتدای پیروزی انقلاب ثابت کرد که به دنبال استقلال است و نمی تواند حضور کشورهای بیگانه و نقشه های استمعاری آنان را بپذیرد.
وی ادامه داد: یکی از کارهای مهمی که از ابتدای پیروزی انقلاب به دنبال آن بودیم، وابستگی بودجه به فروش نفت است که تحمیل جنگ هشت ساله و سپس تحریم های گسترده اقتصادی، مانع از رسیدن ایران به این اولویت مهم شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا برای اجرا و بهره برداری از طرح های دهه فجر امسال گلستان 21 هزار میلیارد ریال هزینه شده و 6 هزار و 604 فرصت شغلی نیز ایجاد شد.
سالن ورزشی وزنه برداری گرگان، سالن ورزشی روستای کفشگیری، امیرآباد و معصوم ‌آباد، سالن ورزشی کانون طه، طرح تصفیه خانه و جمع آوری آب‌ های سطحی و برق رسانی به شهرک‌ های صنعتی گرگان از مهمترین پروژه های عمرانی قابل افتتاح گلستان با حضور وزیر اقتصاد و دارایی است.
همچنین کانال انتقال آب کشاورزی و مرمت چندین قنات، افتتاح مدرسه خیرساز، ساختمان مرکزی دانشگاه گلستان، آب‌ نمای صخره‌ ای ناهارخوران، طرح هادی روستایی، تامین آب شرب روستایی و احیاء بافت تاریخی تکایا و سرچشمه با حضور وزیر اقتصاد و امور دارایی به بهره ‌برداری ‌رسید.
از دیگر برنامه ‌های سفر وزیر اقتصاد و امور دارایی به استان گلستان دیدار با نماینده ولی ‌فقیه در استان و جلسه هم اندیشی با فعالان اقتصادی و تجار و شرکت در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی است.
ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=17114
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.