تاریخ : پنجشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 24 September , 2026

اخبار ویژه

مخالفت مجلس با یک فوریت طرح اصلاح قانون منع به کارگیری بازنشستگان افزایش ۴۱درصدی وصول درآمد‌های عمومی مازندران جایگاه نخست گمرکات مازندران در صادرات فرآورده‌های لبنی مدیران ادارات نظارت ارز و بین‌الملل منصوب شدند رفع کمبود معلمان نوشهری با استخدام نیروهای بومی معاون عمرانی استاندار مازندران منصوب شد روغن نباتی تا ۱۰ درصد گران شد + جدول گیلان نایب قهرمان مسابقات تکواندو شد ابلاغ اساسنامه تیپ حاکمیت شرکتی بیمه‌ها از هفته آینده شعبه پانزده خرداد بیمه دانا در حدفاصل قرچک-ورامین افتتاح شد پرونده باز پتروشیمی گلستان در انتظار تصمیم محور کندوان از فردا ۳ روز مسدود می‌شود رشد قیمت سکه و طلا در بازار ۲ مرداد +جدول بیش از یک تن پیله کرم ابریشم در آستانه اشرفیه خریداری شد پاس گرگان قهرمان لیگ دسته اول والیبال کشور شد نرخ خرید تضمینی چای افزایش یافت نقشه پلید زن و شوهر برای رییس هدیه ای به دشمن معاون رئیس‌جمهور چندین پرونده در دادسرا دارد دادستان آستارا نظارت دهیاران بر ساخت و سازها را خواستار شد رشد ۳۴ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت در شش ماه نخست ۹۹ فال روزانه پنجشنبه 6 دی 1397 پرداخت ۳۵۰۰میلیارد ریال تسهیلات کرونا به صاحبان مشاغل در گیلان

کد شما در این بخش
2

پیشرفت فیزیکی 45دردصدی پل روگذر تقاطع ریلی آستارا

  • کد خبر : 14759
  • 16 دی 1397 - 15:59
پیشرفت فیزیکی 45دردصدی پل روگذر تقاطع ریلی آستارا

معاون امور برنامه ریزی و عمرانی فرماندار آستارا گفت: ساخت پل روگذر تقاطع راه آهن این شهرستان 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و عملیات اجرایی آن، بدون وقفه و با پیگیری مستمر ادامه دارد.

به گزارش اقتصاد شمال ،کامبیز لقمانی مقدم  افزود: ساخت پل روگذر با هدف رفع تقاطع راه آهن ایران و جمهوری آذربایجان با محور ارتباطی آستارا-اردبیل و گذر ایمن خودروها از فراز خط ریلی، در اردیبهشت ماه امسال با سرمایه گذاری جمهوری آذربایجان آغاز شده بود.
تقاطع ریل با جاده آستارا – اردبیل، باعث کندی تردد و ترافیک خودروها در گذر از تقاطع می شود و رانندگان، بخصوص در روزهای تعطیل و گردشگرپذیر، از تاخیر عبور خودروها از آن گلایه می کنند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار آستارا همچنین بیان کرد: طول پل 900، عرشه آن 100، هر یک از سطوح طرفین شیب دار آن 400، ارتفاع پل 12 و عرض آن 23 متر خواهد بود و پیش بینی می شود در سال آینده به بهره برداری برسد.
لقمانی مقدم ادامه داد: با افتتاح این پل، خودروهای محور ارتباطی آستارا – اردبیل از روی آن عبور خواهند کرد و رفت و آمد قطارهای خارجی به بارانداز راه آهن آستارا، مانعی برای محور آستارا – اردبیل ایجاد نخواهد کرد.
او اظهار کرد: حدود 400 نفر در عملیات اجرایی پل روگذر، بارانداز و خط ریلی آستارا مشغول به کار هستند و 60 تا 70 درصد آنها بومی و بقیه به تناسب نوع تخصص و کار فنی، غیربومی هستند.
وی راه آهن آستارا-آستارا را برای ایران و منطقه بابرکت توصیف و آینده آستارا را با توجه به نقش آن خط ریلی در حمل و نقل منطقه ای، روشن ارزیابی کرد.
به گزارش ایرنا بعد از افتتاح رسمی راه آهن آستارا – آستارا بین ایران و جمهوری آذربایجان در اوایل سال جاری، روزانه قطارهای باری جمهوری آذربایجان و روسیه از این مسیر به بارانداز آستارا در گیلان وارد و بار آنها با کامیون ها به صورت حمل و نقل ترکیبی به نقاط مختلف ایران منتقل می شود.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد و محور ارتباطی آستارا – اردبیل، از مسیرهای پرتردد شمال و جاده های ارتباطی استان های گیلان و اردبیل است.

منبع:ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=14759
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.