تاریخ : سه‌شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026

اخبار ویژه

هموطنان از اجاره کارت ملی برای امور بانکی و ارزی خودداری کنند تولید ۷۵ هزار مرغ گوشتی در آستارا واکنش دختر میرحسین به حادثه تلخ برای دانشجویان ۲۵۰ کیلومتر راه روستایی مازندران آسفالت می‌شود ۲۰ هزار واحد صنفی مازندران آسیب‌دیده از کرونا شناخته شدند کریسمس رونالدو به روزرسانی فهرست دریافت کنندگان ارز نیمایی و دولتی تامین ذخایر کالا‌های اساسی تا سه ماه آینده در مازندران طرح مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه کسانی می‌شود؟ رابطه توزیع عادلانه درآمد و مالیات ثروتمندان جاده های گلستان بوی خون می دهد صیادان مازندرانی بنزین دولتی می خواهند دیدار مدیرعامل بانک کشاورزی با استاندار مازندران عرضه گوشت‌های وارداتیِ درحال انقضای تاریخ مصرف با دستور تنظیم بازار + سند روز دوم محرم کاروان امام حسین(ع) به کربلا رسید دام‌ها پلاک دار می شوند دعوت از دو کشتی گیر گیلانی به مرحله نهایی اردوی تیم ملی نوجوانان دی کاپریو تماشاگر ویژه لیورپول – پاری سن ژرمن برنامه ریزی توسعه به مثابه بختک توزیع ۶۰۰ تن گوشت منجمد با نرخ دولتی از امروز آغاز شد. قیمت خودرو در بازار آزاد ۲۷ آذر ۱۴۰۰ شیوع مهاجرت ودلسردی اقتصاد دریا محور، موتور محرک توسعه مازندران

کد شما در این بخش
0

چرا کاغذ دوباره گران شد؟

  • کد خبر : 22711
  • 01 می 2019 - 23:38
چرا کاغذ دوباره گران شد؟

رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران کمبود عرضه را علت اصلی افزایش قیمت کاغذ در روزهای اخیر عنوان کرد

به گزارش اقتصاد شمال ،رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران کمبود عرضه را علت اصلی افزایش قیمت کاغذ در روزهای اخیر عنوان کرد و گفت که عدم تخصیص ارز برای واردات کاغذ و حمایت نکردن از تولید داخلی منجر به کمبود کاغذ و افزایش قیمت آن شده است.

ابوالفضل روغنی گلپایگانی در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه میزان دقیق افزایش قیمت کاغذ مشخص نیست و بازار کاغذ باید دقیق‌تر بررسی شود، گفت: در روزهای اخیر قیمت کاغذ در بازار افزایش یافته است چرا که کارخانجات داخلی به دلیل نبود حمایت‌های کافی در راستای تولید حرکت نکردند.

وی با بیان اینکه علت اصلی افزایش قیمت عدم تعادل عرضه و تقاضا است، اظهار کرد: از طرف دیگر بالا رفتن نرخ ارز و عدم تخصیص منابع لازم برای واردات کاغذ نیز باعث بالا رفتن قیمت این محصول شده است.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران با بیان مشکلات بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت ارشاد، مدعی شد: ثبت سفارش در محدوده وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت و معرفی مصرف‌کنندگان و نظارت بر توزیع و قیمت به عهده وزارت ارشاد است که این مسئله باعث بروز اختلافاتی بین این دو وزارتخانه شده و این موضوع نیز در نابسامانی بازار کاغذ تأثیر داشته است.

وی در ادامه با اشاره به بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه کتاب و تاکید ایشان بر ساماندهی بازار کاغذ، تصریح کرد: اگر مسئولان با درایت بیشتری تصمیم‌گیری کنند، بازار کاغذ با تخصیص منابع ارزی، نظارت بیشتر و حمایت از تولید داخل قابل مدیریت است.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران در پایان خاطرنشان کرد که علت گرانی اخیر، کمبود عرضه کاغذ است و اگر این کمبود برطرف شود مشکل حل خواهد شد؛ بنابراین تولید و واردات باید افزایش یابد.

شنیده‌ها از بازار کاغذ حاکی از افزایش بیش از ۲۰ درصدی قیمت کاغذ در روزهای اخیر است.

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22711
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.