تاریخ : شنبه, ۱۴ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 5 September , 2026

اخبار ویژه

آمادگی ۵۹ حوزه مازندران برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همتی: برای حوادث طبیعی پوشش بیمه‌ای قابل توجهی نداریم صندوق کارآفرینی امید امسال ۱۰۰ هزار شغل ایجاد می‌کند بهترین اتفاق لیگ برتر فوتبال بانوان برگزاری اولین جشنواره بومی محلی ترسیب کربن در مازندران از شکست معامله قرن تا انتخاب استاندار گیلان صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری کالا از مازندران شورای عشایر در رودبار تشکیل می شود ساعت کار و نحوه حضور کارکنان بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی احیای ۱۳۵ واحد تولیدی، صنعتی و معدنی در مازندران جنگ جهانی گندم صادرات ۴۱ تن کیوی مازندران به ازبکستان ضرورت بازنگری دولت جدید در تخصیص تسهیلات بانکی باغداران شمال نگران یخ زدگی مرکبات خود نباشند پرداخت ۲۰ هزار میلیارد ریال برای جبران خسارات سیل در گلستان نگاهی به قیمت خودرو در شنبه بازار مازندران کسری مضاعف افزایش ۳۷ هزار تومانی قیمت سکه+جدول سهمیه بنزین آذر واریز شد + جدول نمایی از دکل های ایسلند بنزین در کشور با نرخ کمتری به مردم عرضه می‌شود ترانزیت کود شیمیایی ترکمنستان به هند از بندر امیرآباد دهم مهرماه، آخرین فرصت ارسال آثار به جشنواره تبری “نوج”

کد شما در این بخش
0

کابوس پرندگان مهاجر در شالیزار‌ها برپا شد

  • کد خبر : 70314
  • 05 دسامبر 2022 - 14:10
کابوس پرندگان مهاجر در شالیزار‌ها برپا شد

غرقابی شدن شالیزار‌ها در برخی مناطق مازندران به سودجویان فرصت داد تا دام‌های هوایی را برای شکار پرندگان مهاجر برپا کنند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،مسلم آهنگری فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران گفت: همزمان با بارش باران‌های پاییزی، شالیزار‌های مناطق مرکزی و جلگه‌ای استان غرقابی و زمینه حضور پرندگان مهاجر برای تغذیه در آن‌ها فراهم شده است.

او افزود: برپایی دام‌های هوایی برای زنده گیری پرندگان یکی از روش‌های شکار است که اکنون در این مناطق توسط برخی سودجویان متخلف اجرا می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: ماموران یگان حفاظت محیط زیست استان در یک هفته اخیر بیش از ۸۰ رشته دام هوایی که برای صید غیرمجاز پرندگان نصب شده بود را جمع آوری کردند.

مسلم آهنگری گفت: ۲۰ رشته دام هوایی صید پرندگان در آمل، ۱۲ رشته دام هوایی در فریدونکنار، ۸ رشته دام هوایی در بابلسر و تعدادی دیگر نیز در برخی مناطق مرکزی استان کشف و ضبط شد.

او افزود: نصب هرگونه دام هوایی براساس ضوابط و قوانین محیط زیست ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی و قضایی خواهد شد

چهار نوع دام هوایی برای صید پرندگان وجود دارد دام هوائی به روش گِذر که تور‌های هوایی بلندی است که بین درختان و در مسیر عبور پرنده‌ها باز می‌شود و پرندگان هنگام عبور هنگام صبح یا غروب آفتاب که دید کافی ندارند به‌صورت گروهی در این تورها می‌افتند.

دام هوائی غازدام، تور‌های بلندی به طول ۲۴ و عرض ۷۰ متر که شکارچیان،  غاز‌های نر اهلی شده را زیر تور می‌بندند و ماده‌های اهلی را پرواز می‌دهند و چون غاز‌ها پرندگان تک همسر هستند، هنگام صداکردن جفت خود، دیگر غاز‌ها را به اشتباه می‌اندازند و پرنده‌ها را در تور‌ها گرفتار می‌کنند.

دام هوائی ویژه صید مرغابی، تور‌های انبوه با پایه‌های کوتاه است که در کنار هم در زمین‌های تالابی کم عمق نصب می‌شود و دام هوائی ویژه صید چَنگر که حجم وسیعی از تور‌های هوایی در زمین‌های تالابی عمیق نصب می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=70314
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.