تاریخ : دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026

اخبار ویژه

کشمکش شورای شهر ساری بر سر ماندن یا نماندن شهردار پرداخت ۱۴ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی در کلاله جاده چالوس و گازوئیل های پر حرف و حدیث ماجرای پدر بزرگ متجاوز نوشابه به جای حقوق مصوبات جدید ترخیص کالاهای اساسی/تخصیص ارزدولتی به خریدهای اعتباری آخرین جزئیات از برگزاری مجامع نماد‌های استانی سهام عدالت دستگیری کلاهبرداران فراری سامانه ثنا در مازندران ۹۲ درصد مسیر منطقه ۲ آزاد راه تهران – شمال پل و تونل است بیکاری ۶۱درصدی فارغ التحصیلان مازندرانی افزایش نرخ تورم نقطه‌ای خانوارهای کشور ۲۷ شرکت در انتظار اخذ مجوز شرکت کارگزاری افزایش پلکانی مالیات افزایش توان تسهیلات‌دهی بانک‌ها با فروش امول مازاد فال روزانه سه شنبه 4 دی ماه 97 کشف محموله بزرگ پرندگان تاکسیدرمی شده در آمل خرید و فروش ارز خارج از صرافی‌ها ممنوع شد تقویت دیپلماسی اقتصادی برای مازندران ۵.۹ میلیون تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر وجود دارد قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ سیر معکوس توسعه در ایران جمعیت دام سبک کشور به ۶۸ میلیون راس می رسد/ قیمت هر کیلو دام ۵۳ هزار تومان پنهان‌کاری برای بازنشسته‌ها!

کد شما در این بخش
0

کارت ملی هوشمند تبدیل به کارت بانکی شد

  • کد خبر : 18908
  • 24 فوریه 2019 - 23:49
کارت ملی هوشمند تبدیل به کارت بانکی شد

مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان اینکه این کارت معضل تعدد کارت‌های بانکی را حل می‌کند، تصریح کرد: تمامی کارت‌های یک فرد می‌تواند از طریق همین کارت مورد استفاده قرار بگیرد و این کار مشکلات تعدد کارت‌ها را حل می‌کند.

به گزارش اقتصادشمال ،مدیرعامل بانک ملی ایران جزئیات خدمات کارت‌های ملی هوشمند و سامانه سکوک را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا حسین‌زاده در مراسم رونمایی از دستاوردها و محصولات نوین بانکی با عنوان ملی‌شو ۲ با بیان اینکه بانک ملی به مردم ایران تعلق دارد، اظهار کرد: این بانک ۳۳۰۰ شعبه در داخل و بیش از ۲۰ شعبه در خارج از کشور و با ۲۰ هزار پرسنل دارد.

وی افزود: این بانک در توسعه و رشد کشور نقش بی‌بدیل داشته و تلاش زیادی برای رشد زیرساخت‌ها داشته است.

مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان اینکه از دو سال پیش مرکز نوآوری در بانک ملی ایجاد شده، اظهار کرد: در این مرکز از نخبگان کشور استفاده شده و تیم‌های مختلفی تشکیل داده‌اند که حاصل کار این‌ها محصولات منحصر به فردی بوده که برای اولین بار در ایران استفاده می‌شود.

حسین‌زاده اضافه کرد: در حوزه پرداخت‌های الکترونیک شبکه بانکی ما نه تنها رقابت می‌کنند با کشورهای منطقه بلکه از آن‌ها قوی‌تر هستند.

وی با اشاره به تولید کارت هوشمند ملی با همکاری سازمان ثبت احوال، تصریح کرد: امروز کارت ملی هوشمند تبدیل به یک کارت بانکی شد که در سراسر کشور قابل استفاده خواهد بود.

مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به خدمات کارت هوشمند ملی، تصریح کرد: احراز هویت الکترونیکی افراد است که یکی از دغدغه‌های نظام بانکی نیز است.

حسین‌زاده افزود: کارت هوشمند ملی برای احراز هویت علاوه بر رمز از اثر انگشت فرد هم استفاده می‌کند و بانک ملی برای نخستین بار در کشور این خدمات را تولید کرده است.

به گفته وی، افتتاح حساب، انتقال وجه، کلیه عملیات بانکی داخل شعبه، وصول چک، دریافت پول نقد و خدماتی از این قبیل از جمله خدماتی است که این کارت‌ها به مردم می‌دهد.

مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان اینکه این کارت معضل تعدد کارت‌های بانکی را حل می‌کند، تصریح کرد: تمامی کارت‌های یک فرد می‌تواند از طریق همین کارت مورد استفاده قرار بگیرد و این کار مشکلات تعدد کارت‌ها را حل می‌کند.

حسین‌زاده ادامه داد: سامانه سکوک یکی از بهترین سامانه‌هایی است که با توجه به کمبود منابع مالی در میان تولیدکنندگان شرایط خوبی برای استفاده‌کنندگان از آن ایجاد کرده و بسیاری از صنوف علاقه‌مندند که به این سامانه بپیوندند.

وی با بیان اینکه این بستر می‌تواند تأمین مالی مناسب‌تری را برای زنجیره تولید و بنگاه‌های اقتصادی کشور ایجاد کند، اظهار کرد: کاهش هزینه تأمین مالی و کاهش دوران استفاده از پول نقد با استفاده از سامانه سکوک نیز می‌تواند ظرفیت بزرگی در اختیار زنجیره تولید قرار دهد.

به گفته مدیرعامل بانک ملی ایران درباره اپلیکیشن ۶۰ نیز، گفت: این اپلیکیشن برای ایجاد رمز اول و دوم یک‌بار مصرف آغاز به کار کرده که در این زمینه نیز برای استفاده از رمزهای یک‌بار مصرف تبلیغات زیادی شده است.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=18908
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.