تاریخ : شنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 12 September , 2026

اخبار ویژه

چالش اصلی صنایع جانبی برق در سال پشتیبانی از تولید گاز جایگاه‌های سی ان جی چه زمانی وصل می‌شود؟ افزایش ۶۶ درصدی درآمد عمومی اداره کل گمرک آستارا جاده قدیم بابل قربانی گرفت الو اقتصاد گسترشمال مردادماه انتصاب رئیس جدید اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آمل «تام و جری» به سینما‌ها می‌آیند سرپرست آموزش و پرورش گلوگاه معارفه شد امضاء تفاهم نامه همکاری بین بندرامیرآباد و دانشگاه نوشیروانی بابل جریمه بیش از ۲ میلیارد ریالی مکانیک متقلب از مزرعه پرورش تا شیر الاغ جزییات منابع و مصارف بانک ها در بودجه ۹۹ بایدن می‌گوید تحریم اصلاح‌طلبان ترجمه می‌کنند گشایش اقتصادی! رئیس کل بیمه مرکزی: تنها ۱۸ درصد مردم در ایران بیمه عمر دارند نقش کلیدی بندرامیرآباد در رونق اشتغال منطقه / ایجاد خط سیر گردشگری دریایی از آستارا تا گلستان رونمایی از سلطان خودرو مردم چه زمانی می‌توانند سهام سرخابی‌ها را بخرند و بفروشند؟ جمع آوری بذر درختان جنگلی در غرب مازندران سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در ۱۲ آذر قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران تکاپوی رونق صنعتی در مازندران با صدور ۶۵ پروانه بهره‌برداری بنگاه اقتصادی حذف ارز ۴۲۰۰تومانی تا پایان هفته تعیین تکلیف می‌شود پدری که به بچه هایش تجاوز کرد

کد شما در این بخش
0

آخرین قیمت‌ها از بازار طلا سکه و ارز

  • کد خبر : 19436
  • 08 اسفند 1397 - 23:53
آخرین قیمت‌ها از بازار طلا سکه و ارز

امروز (هشتم اسفند) نرخ‌ها در بازار طلا، ارز و سکه روند کاهشی را در پیش گرفت؛ به طوری که سکه ۵۰ هزار تومان، دلار ۵۰ تومان و یورو ۲۰۰ تومان در صرافی‌های مجاز ارزان شد.

به گزارش اقتصاد شمال ،امروز (هشتم اسفند ماه) قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بود که ۵۰ هزار تومان نسبت به دیروز ارزان شده است. اما هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم بدون تغییر چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قیمت داشت.

اما هر قطعه نیم سکه با ۲۰ هزار تومان افزایش قیمت نسبت به دیروز، دو میلیون و ۶۲۰ هزار تومان فروخته شد، اما ربع سکه ۳۰ هزار تومان ارزان شد و یک میلیون و ۶۷۰ هزار تومان به فروش رسید. هر قطعه سکه یک گرمی نیز ۸۵۰ هزار تومان عرضه شد که ثبات قیمت را حفظ کرده است.

در طلافروشی‌ها هم هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۴۳۰ هزار تومان داد و ستد شد که حدود ۶,۰۰۰ هزار تومان کاهش نرخ را نشان می‌دهد.

گفتنی است؛ امروز در بازار جهانی هر اونس طلا ثابت ماند و ۱۳۲۶ دلار و ۸۴ سنت قیمت داشت.

از داد و ستدهای ارزی بانک‌ها چه خبر؟

بانک‌ها امروز (چهارشنبه) هر دلار آمریکا را ۱۲ هزار و ۹۱۶ تومان خریدند که نسبت به روز گذشته با کاهش قیمت همراه است. یورو نیز در شعب ارزی بانک‌ها ۱۴ هزار و ۶۹۴ تومان خریداری شد.

این در حالی است که روز گذشته قیمت خرید دلار آمریکا در بانک‌ها ۱۲ هزار و ۹۶۵ تومان و یورو ۱۴ هزار و ۷۳۰ تومان بود.

اما به رغم کاهش نرخ خرید دلار و یورو در بانک‌ها، قیمت خرید پوند با افزایش همراه شده و ۱۷ هزار و ۱۰۶ تومان قیمت خورد.

یورو مسافرتی، ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان

شعب ارزی بانک‌های عامل ارز مسافرتی نیز در صورت تکمیل بودن مدارک مسافران تا سقف ۵۰۰ یورو برای کشورهای همسایه و مشترک‌المنافع و تا سقف ۱۰۰۰ یورو برای سایر کشورها پرداخت می‌کنند که نرخ فروش این ارز امروز ۱۵ هزار و ۴۳۲ تومان بدون احتساب کارمزد اعلام شده که با احتساب کارمزد به حدود ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان می‌رسد.

نرخ دلار و یورو در صرافی‌های مجاز

همچنین طبق اعلام بانک مرکزی، امروز (چهارشنبه) در صرافی‌های مجاز هر دلار آمریکا ۱۳ هزار و ۳۰۰ تومان فروخته و ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان خریداری شد که کاهش ۵۰ تومانی را نشان می‌دهد.

هر یورو نیز ۱۵ هزار و ۴۰۰ تومان در اختیار متقاضیان قرار گرفت و ۱۵ هزار و ۳۰۰ تومان خریداری شد که کاهش ۲۰۰ تومانی قیمت یورو نسبت به دیروز را حکایت می‌کند.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=19436
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.