تاریخ : چهارشنبه, ۲۲ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 14 October , 2026

اخبار ویژه

فرصت تجاری باشگاه شانگهای سازنده فیلم پیامبر پرفسور شد فعالیت ۳۷۰۰ واحد آبزی پروری در مازندران ایرادات برجام را برای رئیس‌جمهور ارسال کردم فعالان محیط زیست؛ ساحل رادیو دریا را از زباله ها پاک کردند مزرعه استخراج بیت کوین در میاندرود کشف شد جزییات اعمال محدودیت در تعداد تراکنش‌های کارت‌به‌کارت گیلانی ها ۷۰درصد کمتر آجیل خریدند وضعیت بازار ارز در آستانه تابستان/ نرخ‌ها به کدام سو می‌رود؟ واریز باقیمانده سود سهام عدالت ۲.۶ میلیون مشمول از امروز چشمه‌های هیرکانی قربانی جدید خشکسالی برگزیده‌های قضایی فیلم فجر معرفی شدند تکمیل شبکه ارتباطی آزادراه تهران-شمال تا دهه فجر فرماندار: شورا سریعتر نسبت به تعیین تکلیف مدیریت رشت اقدام کند سرمربی داماش: حق‌مان بیشتر از یک امتیاز بود استقلال بانک مرکزی؛ مسیر کنترل نرخ تورم مقابله با قاچاق چوب جنگلی در مازندران تشدید شد کنترل مصنوعی در بازار افزایش ۵۵ درصدی اجاره بهای مسکن/ نشانه‌های مثبت از وین حذف دلار در مبادلات منطقه ای بدهی میلیاردی بیمه دی به ایثارگران افزایش نرخ تورم دهک‌های هزینه‌ای در شهریور نماگر بازار سهام ۳۷۸۵ واحد کاهش یافت

کد شما در این بخش
♥2

آمارهایی جالب از عابربانک‌های برداشت و واریز پول در جهان+نمودار

  • کد خبر : 2916
  • 30 آذر 1396 - 7:05

بانک‌ها در حال افزایش کاربردپذیری ATM‌هایشان هستند تا بتوانند تراکنش‌های بیشتری را از شعبه به دستگاه‌های سلف سرویس انتقال دهند و وقت کارکنان را برای امور مشاوره‌ای آزاد کنند.

تعداد برداشت پول از عابربانکها در سال  ۲۰۱۶  نسبت به سال قبل شش درصد افزایش داشته است.

 

در سال ۲۰۱۶، تعداد برداشت پول نقد از دستگاههای ATM در سراسر جهان در حدود ۱۰۷ میلیارد بود، که نسبت به سال ۲۰۱۵ شاهد رشد ۶ است.

 

با وجود اینکه تعداد کل برداشت‌ها در بعضی کشورهای پیشرفته در حال کاهش است، اما ارزش برداشت پول نقد به دلیل اینکه مشتریان تعداد تراکنش‌های کمتر اما با ارزش بیشتری انجام می‌دهند افزایش داشته است. این آمار برگرفته از گزارشی منتشر شده از مرکز مشاوره و تحقیق RBR است.

 

 

طبق این گزارش، نه تنها ارزش پول برداشتی و تعداد آن در بیشتر بازارها در حال افزایش است، واریز آنی پول نقد نیز رشدی صعودی داشته است. ATM‌هایی را که می‌توان به وسیله آنها بصورت اتوماتیک واریز آنی انجام داد به تعداد ۱.۱ میلیون یا ۳۴ درصد از کل  ATMهای جهان رسیده است.

 

ارائه کنندگان این دستگاه‌ها با ایجاد امکانات اضافی در ATM‌ها برای انجام عملیات واریز آنی، مشتریان را قادر می‌سازند که از سرویس‌های بیشتری مانند خرید ارز  بهره مند شوند.

 

با افزایش محبوبیت ATM‌ها ، بانکها نیز مجبور به منطقی کردن شبکه شعب خود و بکارگیری نیروهایشان در موقعیت‌های بهتری هستند، و با وجود ATM‌هایی که واریز اتوماتیک انجام می‌دهند، می‌توانند کارکنان را در نقش‌های دیگری همچون فروش و بازاریابی قرار دهند.

 

ATMهای با قابلیت واریزآنی به مشتریان این امکان را می‌دهند که اسکناس‌های نقد خود را در زمان دلخواه و در نقاط بسیاری به راحتی به حساب واریز کنند.

 

دستگاه‌های Recycler

ATMهایی که کار واریز را بطور اتوماتیک انجام می‌دهند و همچنین پولهای واریزی را بطور اتوماتیک مجدداً نقد می‌کنند در حال افزایش هستند. در انتهای سال ۲۰۱۶، بیشتر از ۶۷۰هزار ATM کار Recycler را انجام می‌دادند؛ این رقم در سال ۲۰۱۲ فقط۳۶۰ هزار عدد بود.

 

بعلاوه بکارگیری کارکنان در موقعیت‌های بهتر به همراه ارتقای خدمات این ATMها به بانک‌ها اجازه می‌دهد هزینه‌های انتقال وجه را کاهش دهند.

 

بانک‌ها در حال بالابردن کاربردپذیری ATM‌هایشان هستند تا بتوانند تراکنش‌های بیشتری را از شعبه به دستگاه‌های سلف سرویس انتقال دهند و وقت کارکنان را به کارهای مشاوره‌ای اختصاص دهند.

 

بعلاوه، بانکها به شدت در حال منطقی سازی شبکه‌های شعبه هستند و از ATM‌ها برای ارائه کردن خدمات بیشتری استفاده می‌کنند آن هم در نواحی که از حضور شعب بانکها بی بهره است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=2916
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.