محمدزاده مدیر کل شیلات مازندران خبر داد

محمدزاده بااشاره به اینکه ۱۲ هزارنفردربخشهای مختلف شیلاتی فعالیت دارند افزود:ارزش اقتصادی فعالیتهای شیلاتی حدود۸۰۰ میلیاردتومان است.

به گزارش اقتصاد شمال از بابل  ولی اله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران درافتتاحیه جشنواره گفت: با توجه به بررسی های انجام شده مصرف سرانه ماهی در ایران بین ۱۰ تا ۱۱ کیلوگرم می باشد که این رقم در مقایسه با استاندارهای جهانی فاصله زیادی دارد و در استان مازندران میزان مصرف ۱۳/۸کیلو گرم است.

وی به  اهمیت ماهی و آبزیان در سلامت غذایی خانواده ها شیلات خبر داد و افزود: برای افزایش سرانه مصرف ماهی در سبدغذایی خانوار ها، این اداره کل اقدام به برگزاری جشنواره های طبخ ماهی دراستان به میزبانی  بابل نموده است که ترویج فرهنگ آبزی مصرفی وبالابردن بردن سرانه مصرف آبزیان هدف اصلی این جشنواره است.

وی ادامه داد: ۱۲ هزارنفردربخشهای مختلف شیلاتی فعالیت دارندوارزش اقتصادی فعالیتهای شیلاتی حدود۸۰۰ میلیاردتومان است.

محمد زاده ازصادرات ۱۸ میلیون دلاری محصولات شیلاتی به خارج از کشورتاپایان مهرخبردادوگفت:دراین جشنواره انواع آبزیان پرورشی و دریایی و نیزسایر محصولات شیلاتی با تنوع و قیمت تقریبا پاﺋین تر عرضه خواهد شد و جشنواره به مدت ۵روز درمحل پارک نوشیروانی برگزارخواهدشد.

محمد زاده با بیان اینکه در روز پایانی جشنوراه مسابقه برگزار می شود تصریح کرد: مسابقه طبخ ماهی راخواهیم داشت که در پنج محور بهترین تزﺋینات،کیفیت وطمع غذا ،سهولت طبخ،حفظ ارزش غذایی ماهی ،باصرفه بودن برگزار می شود و به سه نفر برتردرهرمحور بااهدای لوح وجواﺋز تجلیل خواهدشد.
حجت الاسلام روحانی امام جمعه  بابل هم بااشاره به آیه های قرآنی وتاکیددین اسلام به سبک تغذیه و اینکه تغذیه طیبه وحلال هم موجب عمل صالح می شود ،کارهای شیلات رادر برگزاری جشنواره طبخ وعرضه ماهی قابل تحسین دانست وگفت:علت بسیاری ازبیماریها درجامعه ناشی از تغذیه نامناسب است که باتوجه به کار شیلات و ترویج تغذیه سالم ماهی امیدواریم سلامتی و شادابی جامعه را به همراه داشته باشد.
 گلچوب مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ،فعالیت شیلات و محصولات شیلاتی آن را همانند نفت در فعالیت های اقتصادی جامعه در ایجاد درآمد و اشتغال مهم دانست و از حمایت دولت از سرمایه گذاری در فعالیت های شیلاتی تاکید نمود.
 مهدی شکوری مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه ۲۰ درصد آبزیان پرورشی کشور در مازندران تولید می شود، توسعه فعالیت های شیلاتی در برنامه های توسعه را پر رنگ برشمرد و افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی در جامعه می تواند مشکل بسیاری از تولیدکنندگان آبزیان را حل نماید وی در ادامه ایجاد رستوران های ویژه غذای مازندرانی با نگرش طبخ ماهی را در سراسر کشور پیشنهاد نمود که می تواند زمینه موفقیت را برای سرمایه گذاران شیلاتی فراهم نماید و در این زمینه بانوان مازندرانی می توانند نقش مهمی ایفا نمایند.

گفتنی است این نمایشگاه تا ۲۴ آبان ماه بر پا خواهد بود.

print

پاسخی بگذارید