تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

ابهام در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی نامه نمایندگان به «روحانی» درباره افزایش حقوق کارمندان+ متن‌نامه مقاومت ملت ایران عصبانیت آمریکا را بیشتر کرد شفافیت تسهیلات امتیازی با راه اندازی سامانه میانگین موجودی برداشت اشتباهی ۳۰۰ میلیون دلار از منابع صندوق/ نوبخت قول داد برگرداند از اولویت صادرات تا جمع شدن بساط سود بانکی 20درصدی شهردار آلاشت معرفی شد صدور مجوز افزایش سرمایه شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور دامپزشکی مازندران: مایه‌کوبی دام پیش از کوچ به مناطق ییلاقی در دستور کار است جزییات افزایش حقوق کارکنان دولت/ زمان اجرا از اول فروردین ۱۱۰۰متخلف اقتصادی در مازندران نقره داغ شدند پرداخت حقوق عقب‌افتاده نیروهای جنگل‌های شمال عید فطر ۱۴۰۳چه روزی است؟ امکان ثبت‌نام کارت سوخت المثنی از فردا فراهم می‌شود عرضه کنندگان گوشت از مالیات معاف هستند تولید بیش از ۶۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشور جزییات وام ۵ میلیون تومانی بازنشستگان اعلام شد همایش بزرگ خودرویی در محمودآباد تکذیب خبر قتل یک قاضی رئیس سازمان بورس انتخاب شد اختصاص ۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای مناطق سیل‌زده تغییرات قیمت ۲۴ قلم خوراکی/ موز ۱۷۰.۴ درصد گران شد آغاز ثبت نام بی‌مسکن‌ها از امروز/ نابودی تولید با انحصارطلبی

کد شما در این بخش
♥2

اشتغالزایی بیش از ۵هزار نفر در گیلان

  • کد خبر : 33422
  • 02 دی 1398 - 15:18
اشتغالزایی بیش از ۵هزار نفر در گیلان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت : پنج هزار و ۳۰۱ نفر اشتغال مستقیم از ابتدای امسال تا کنون ایجاد شده است.

عباس علیزاده روز  دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تاکنون ۲۸۶ طرح با مبلغ ۱۱۵ میلیارد تومان و پیش بینی اشتغال یک هزار و ۴۵۳ نفر در حوزه اشتغال فراگیر،  سه هزار و۸۴۸ طرح با مبلغ ۳۳۴ میلیارد تومان و پیش بینی اشتغال شش هزار و ۳۳۵ نفر در بخش اشتغال روستایی در استان اجرا شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۲۸ هزار و ۵۳۲ نفر از متقاضیان تسهیلات طرح های اشتغال فراگیر و روستایی در قالب سامانه کارا ثبت نام کرده اند، ادامه داد: اشتغال فراگیر مربوط به کل استان و اشتغال روستایی مربوط به شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر و روستاهاست که در حال بررسی است.

وی گفت : بهتر است متقاضی قبل از ثبت نام، مطالعات و بررسی های لازم را انجام دهد تا از مشمول شدن خود در این طرح مطمئن شود.

وی بیشترین رسته فعالیت ها را در گیلان ۱۲ مورد شامل شالی کوبی، زیتون، خدمات فنی و کشاورزی، خدمات بازرگانی، تولید و فرآوری چای، آبزی پروری، گردشگری، صنایع دستی، مواد غذایی، بسته بندی، طیور و فناوری اطلاعات عنوان کرد و افزود : متقاضیان باید برای اطمینان از اینکه طرح مربوطه مشمول این تسهیلات می شود یا نه، طرح های خود را با چهار دستگاه صنعت، معدن، تجارت، جهاد کشاورزی، شیلات و میراث فرهنگی هماهنگ کنند.

به گفته علیزاده؛ در این طرح نخستین گام شناسایی ظرفیت ها و رسته فعالیت ها که بیشترین اشتغال را در یک منطقه به خود اختصاص داده اند، می باشد و سپس باید زنجیره ارزش مشخص و شکاف ها شناسایی شود و در مرحله پایانی دولت برای پر کردن شکاف این زنجیره تسهیلات پرداخت می کند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان تصریح کرد : وزارت تعاون در گذشته برای ایجاد یک شغل تسهیلات می داد اما امروز در این طرح برای پر کردن شکاف ها، از بین بردن سرعت گیرها و موانع مسیر توسعه بمنظور اشتغال پایدار این تسهیلات را می دهد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33422
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.