تاریخ: ۱۶:۲۳ :: ۱۴۰۱/۰۴/۱۵
تولید بیش از ۶۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشور

بنابر اعلام مرکز آمار در سال ۱۴۰۰، وزن گوشت تولیدی در کشتارگاه‌های کشور ۶۲۴ هزار تن بوده است.

به گزارش ایسنا، براساس اعلام مرکز آمار ایران، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور طی سال ١۴٠٠ حدود ۶٢۴ هزار تن گزارش شده است که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٣٣۶ هزار تن، ۵٣٫٨ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٢٣٨ هزار تن، بز و بزغاله با ٣٨ هزار تن و سایر انواع دام با ١٢ هزار تن، به‌ترتیب ٣٨,١ درصد، ۶٫٢ درصد و ١٫٩ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده‌اند.

print

پاسخی بگذارید