تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

شهرستان رامسر میزبان ۲ شهید گمنام می‌شود سرشماری جدید نفوس و مسکن با رویکرد جدید اواخر مهرماه آغاز می‌شود بازگشت هیرکانی به آغوش مردم قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ دلیل داغ شدن یا سرد شدن ناگهانی بدن چیست؟ بازدید معاون سازمان اوقاف کشور از پروژه های اوقاف مازندران آخرین های باقری درمنی قبل از اعدام درخواست ۵میلیارد دلاری ایران از صندوق بین‌المللی پول برای مقابله با کرونا پیشنهاد کاهش تعرفه‌ها با تغییر نرخ ارز اظهارنامه‌های واردات فاینانس، دولت را بدهکارتر می‌کند/ از رفتار دولت نگرانیم رییس شورای شهر شفافیت در اقدامات شهرداری گرگان را خواستار شد صدور مجوز تاسیس ۳ مرکز آموزش جوار بین کارگاهی گیلانی‌ها ۱۰ ماهه امسال ۱۲درصد بیش از پیش‌بینی مالیات دادند نگاه اقتصادی بازرگانی به دریای خزر وجود ندارد کارآفرینی دریایی خلط مبحث در موضوع جریمه مضاعف متن طرح مجلس برای بازگرداندن اعضای “درجه‌یک” خانواده مسئولان به کشور واردات بیش از ۶۰۹ هزار تن کالا از بنادر مازندران کاهش نرخ سکه و طلا در بازار؛ سکه ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد تغییرات نرخ تورم استان‌ها در خرداد جاده دوچرخه‌سواری پارک جنگلی النگدره گرگان ایمنی ندارد تصویب واگذاری ۱۵ هزار میلیارد تومان نفت خام به طلبکاران دولت در کمیسیون تلفیق بودجه ..

کد شما در این بخش
♥1

افزایش نرخ دینار در آستانه اربعین/ امکان خرید ارز در عتبات

  • کد خبر : 8433
  • 28 مهر 1397 - 13:43
افزایش نرخ دینار در آستانه اربعین/ امکان خرید ارز در عتبات

در حالی که این روزها حجم تقاضا برای خرید دینار در بازار، نرخ این ارز را بالا برده است، راهکارهایی برای خرید ارز در عتبات نیز از سوی بانک‌ها پیش‌بینی شده است.

همزمان با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی و آغاز سفر زائران به عتبات عالیات تقاضا برای خرید دینار در کشور افزایش یافته و خبرها حکایت از افزایش نرخ آن در روزهای اخیر دارد.

به گزارش اقتصاد شمال هر هزار دینار عراق امروز در بازار تهران ۱۳ هزار تا ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد، این در حالی است که هر هزار دینار حدود یک ماه پیش در کانال ۱۰ هزار تومان مبادله می‌شد. همچنین با توجه به حجم بالای تقاضا برای خرید دینار در این روزها فعالیت دلالان ارز در این حوزه افزایش یافته که سعی می‌کنند قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرند.

هر چند با توجه به حجم زیاد مسافران به عراق در این روزها افزایش تقاضا برای دینار منطقی به نظر می‌رسد اما اقداماتی نیز انجام شده تا نیاز مسافران به ارز کاهش یابد. بر این اساس طبق اعلام حج و زیارت پرداخت هزینه ویزا از طریق سامانه سماح و با پول ملی ایران به انجام می‌رسد و زائران نیازی به تهیه دلار و یا دینار برای تهیه روادید ندارند.

همچنین شعب برخی بانک های منتخب ایرانی در کشور عراق آماده تبدیل ریال به دینار هستند و زائران می‌توانند با خیال آسوده به عتبات عالیات مشرف شوند. معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در این باره گفت: برای تبدیل ریال به دینار سه بانک در شهرهای نجف، کربلا و بغداد مشخص شده است.

بانک ملی ایران از طریق اپلیکیشن بله تمهیداتی را برای فروش دینار به مسافران در نظر گرفته است. بر این اساس زائران اربعین حسینی که مراحل دریافت ویزای خود را از طریق سامانه سماح به آدرس Https://Samah.haj.ir انجام داده اند، می توانند نسبت به خرید ارز دینار از طریق پیام رسان بله و دریافت آن در کشور عراق اقدام کنند.

باجه های سیار بانک پارسیان نیز حسب ابلاغیه بانک مرکزی، در شهرهای نجف و کربلا به زائرین دینار عراقی پرداخت می‌کنند و این امکان را برای متقاضیان فراهم کرده اند تا از طریق بانک‌ها در کشور عراق بهارز مکورد نیاز دسترسی داشته باشند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=8433
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.