تاریخ : شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۵ Saturday, 3 October , 2026

اخبار ویژه

آخرین وضعیت پرونده قتل میترا استاد بیست و دومین هم اندیشی معاونین و مدیران موسسه کوثر برگزارشد ۳۱ میلیون دلار صادرات توسط شرکت های تعاونی گیلان انجام شد واکنش کانون بانک‌ها به نامه دادستانی درباره نرخ سود تسهیلات ماموریت ویژه بانک ملی ایران برای برون رفت از زیان‌دهی ایراد دوباره شورای نگهبان به لایحه بودجه برترین‌های بخش خواهران مسابقات استانی قرآن کریم اوقاف مازندران اعلام شد بودجه احمدی‌نژادی ! فال روزانه یکشنبه 25 آذر 1397 گیلانی ها ۷۰درصد کمتر آجیل خریدند استاندار گیلان: حمل و نقل ترکیبی در راه آهن رشت اجرا شود مراجعه سهامداران عدالت به کارگزاری های خود از امروز خرید دلار تحریم شد/ تغییر اکوسیستم ارزی کشور افزایش ۵۸درصدی پرداخت تسهیلات به بخش های اقتصادی صادرات ۷ هزار تن فرآورده های‌ لبنی از مازندران صدور فرمان کنترل بازار خودرو/ آیا دارادوم ارزش خرید دارد؟ فعلا به کد بورسی نیاز نیست! «اشکور» گیلان مهد تولید فندق در کشور‎ خودرو در راه ارزان شدن/ کمک‌ودیعه مستاجران در اغما شناسنامه‌دار کردن باغ‌های کشاورزی سلامت محصولات را تضمین می‌کند جمعیت ایران از ١٠١ میلیون نفر عبور می‌کند کاهش ۱.۷ درصدی نرخ بیکاری در زمستان ۹۸ 2 پروه زیر بنایی در رشت بهره برداری شد

کد شما در این بخش
♥0

انتظار صنعتگران از لایحه مالیات بر ارزش افزوده چیست؟

  • کد خبر : 25604
  • 09 تیر 1398 - 11:41
انتظار صنعتگران از لایحه مالیات بر ارزش افزوده چیست؟

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد که مهمترین انتظار صنعتگران از لایحه مالیات بر ارزش افزوده اجرای صحیح و کامل این قانون است.

قوانین مالیاتی یکی از موضوعاتی است که سال‌ها مورد بحث تولیدکنندگان و قانون‌گذاران بوده است. تولیدکنندگان معتقدند که با توجه به اینکه واحدهای تولیدی موتور محرک کشور هستند و در اشتغالزایی نقش مستقیم دارند، باید مشمول معافیت‌های مالیاتی از جمله مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر عملکرد و اخذ عوارض گمرکی باشند.

در این راستا خرداد ماه سال گذشته گمرک جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه‌ای اعلام کرد که واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری و همچنین ماشین‌آلات خط تولید واحدهای تولیدی دارای مجوز تأسیس از وزارتخانه‌های ذیربط از پرداخت چهار درصد علی‌الحساب واردات قطعی معاف هستند. اما در مورد اشکال مختلف مالیات و همچنین ساختار نظام مالیاتی کشور هنوز اختلاف نظرهایی وجود دارد.

در این رابطه محمدرضا مرتضوی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بخش تولید نباید تنها محل جمع‌آوری مالیات بر ارزش افزوده باشد، گفت: این نوع مالیات باید از پایانه‌های الکترونیکی در سطح خرده‌فروشی از مردم اخذ شود.

رئیس خانه صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه بار تأمین پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نباید بر دوش بخش تولید باشد، تصریح کرد: سرمایه‌های بخش تولید اندک است و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده و جمع‌آوری و پرداخت دوباره آن به دولت از سوی تولیدکنندگان باری است که به تولید تحمیل شده است.

وی افزود: مسئله مهم‌تر لزوم فراهم کردن راهکارهایی برای ایجاد شفافیت در نظام تأمین منابع مالی کشور است؛ چرا که در صورت بستن راه‌های فرار مالیاتی می‌توانیم خدمت بزرگی به تولید و اقتصاد کشور کنیم.

مرتضوی همچنین خاطرنشان کرد که بستن راه‌های فرار مالیاتی باید در راستای توسعه تولید در کشور استفاده شود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه مشکل اجرای غلط قانون مالیات بر ارزش افزوده است، اظهار کرد: در قانون پیش‌بینی شده بود که ظرف یک سال صندوق‌های هوشمند وظیفه جمع‌آوری مالیات بر ارزش افزوده را به عهده بگیرند که این موضوع هنوز محقق نشده است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در سنوات آتی با اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده، این مالیات از دوش تولیدکنندگان برداشته شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=25604
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.