تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

نوبت مالیات‌ستانی از خانه‌های لوکس و خالی معامله بیش از 358میلیارد ریال سهم در بورس مازندران بیش از۷۷ میلیون سهم در بورس مازندران معامله شد ماندن و یا نماندن ارز تک نرخی/ آشفتگی بازار مدیریت شد+نمودار قانون انتزاع با اصرار حسن روحانی لغو شد/ نمایندگان شکوائیه نوشتند دوربین‌های جاده‌های شمالی واقعا جریمه می‌کنند؟ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۴ دی ۱۴۰۱ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳ تیر ۱۴۰۲ واردات اتانول آزاد شد ثبت جهانی بام ایران ؛چشم‌انتظار اعتبارات تکمیلی روزی برای بابل تولید ۲۱ میلیون قطعه جوجه یکروزه طی ۶ ماه در شهرستان نور ماراتن بلندمرتبه‌سازی و روستافروشی در مازندران علت مهاجرت جوانان چیست؟ سه قانون مصوب مجلس ابلاغ شد لایحه دولت درباره ارز ترجیحی/ پرداخت ۲۷ هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت یارانه نقدی به متولدان جدید مشروط شد فروش املاک در رهن بانک بدون تسویه حساب مردی که حلال می فروخت قیمت طلا سکه و ارز در آخرین یکشنبه سال ۷۸ نفر از اغتشاشگران استان مازندران در اجرای دستور رییس قوه قضاییه آزاد شدند ۸۰ دانشجوی مازندرانی در کنکور بورسیه صنعتی می شوند افتتاح سامانه دریافت گزارشات مردمی فرار مالیاتی

کد شما در این بخش
♥0

بنگلادش آماده توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ایران است

  • کد خبر : 32029
  • 14 آبان 1398 - 23:21
بنگلادش آماده توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ایران است

سفیر بنگلادش در ایران در نشست با جمعی از فعالان اقتصادی استان گلستان گفت که این کشور آماده توسعه روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری با ایران است.

“ای اف ام کُسال اعظم سارکار” امروز سه شنبه در گرگان اظهار داشت: بنگلادش و ایران دارای ظرفیت زیادی در بخش های گوناگون از جمله گردشگری هستند که گسترش تورهای مسافرتی مستقیم میان ۲ کشور می‌تواند موجب تقویت این همکاری ها شود.

وی بیان کرد: مشارکت در تولید دارو، دیگر موضوع قابل همکاری ایران و بنگلادش است که با توجه به پیشرفت های ۲ کشور در این زمینه، انجام سرمایه گذاری های مشترک موجب تقویت تولید، سرمایه و صادرات دو کشور خواهد شد.

سفیر بنگلادش در ایران به نیازمندی های کشورش اشاره کرد و گفت: تجار ایران می توانند در زمینه های مختلف از جمله فنی و مهندسی ساختمان، تامین سیمان، کاشی و انرژی تجدید پذیر، نیازهای بنگلادش را تامین کنند.

مسوول نمایندگی وزارت امور خارجه در گلستان هم در این جلسه گفت: تجار گلستان و بنگلادش می توانند ارتباط زیادی در حوزه تجارت و سرمایه گذاری داشته باشند که شرط آن ارایه راهکار عملی برای رفع مشکل تحریم بانکی است.

ذوالفقار میرشاهی اظهار داشت: یکی از این راهکارها، معرفی ۲ بانک از ایران و بنگلادش برای انجام فعالیت های بانکی و اقتصادی مانند تهاتر یا سپرده گذاری با پول ملی دو کشور است.

وی بیان کرد: فعالان اقتصادی گلستان می توانند در زمینه هایی از جمله فنی و مهندسی، ساخت و ساز و صادرات مواد غذایی، سیمان، کلینکر، سنگ، غلات، حبوبات، کالاهای صنعتی با بنگلادش همکاری کنند.

علی محمد چوپانی رییس اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی گرگان نیز در این جلسه با اشاره به قرار گرفتن گلستان در مسیر کریدور شمال – جنوب گفت: این استان دارای ظرفیت های فراوانی برای تقویت همکاری با بنگلادش از جمله تامین گندم، انواع کاشی، سنگ، سیمان، کلینکر، قیر، گوشت مرغ، تخم مرغ و انواع میوه است.

در این نشست همچنین تعدادی از فعالان اقتصادی در حوزه تکثیر ماهیان و صنایع فرآوری گیاهان دارویی، فنی و مهندسی ساخت و ساز، تولید کننده داروی ضد سرطان و هرمون رشد، به معرفی ظرفیت های حوزه کاری خود پرداختند.

گلستان بیش از ۸۰۰ فعال اقتصادی دارای کارت بازرگانی دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=32029
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.