تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

اعترافات تکان دهنده زن متاهل درباره روابط خیابانی‌ قیمت طلا، سکه و ارز امروز۲۲ آبان ارزش سهام عدالت صاحبان سهام ۵۳۲هزارتومانی ۱۴.۳میلیون تومان شد زمان اجباری‌شدن کارت سوخت اعلام شد رتبه اول مازندران در ثبت نام و جذب تسهیلات شیلات کارت اولویت گیرندگان دریافت وام ودیعه مسکن در گیلان مشخص شد پایان شکست های سریالی شهرداری آستارا و شکست ملوان از تیم انتهای جدول افزایش سقف برداشت خودپردازها در استان های مرزی/ زائران اسکناس نو هم می گیرند خسارت سیل چند است؟ تعداد کارت‌های بانکی دارای تراکنش کاهش یافت تماشای بازی داماش رایگان شد قیمت جهانی طلا امروز ۱۰آذر چرا کاغذ دوباره گران شد؟ تقویت ۵ هزار واحدی شاخص کل بورس در آخرین روز هفته برداشت ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد از حساب شرکت های دولتی و بانک ها ۳۰۰ هزار خانه روستایی در قالب نهضت ملی مسکن در حال ساخت است چاپ دوباره پول ملی، دلار را گران می کند/ بورس در محاصره سفته بازان قیمت خودرو در بازار آزاد در ششم اردیبهشت ۱۴۰۱ صدور کارت هدیه برای چه کسانی ممنوع است؟ طرح ضیافت همدلی در گلوگاه برگزار شد یک ریال از خصوصی‌سازی‌ها به بودجه نمی‌رود یارانه پُردرآمدها چگونه حذف می‌شود؟ خواب حسینقلی خان

کد شما در این بخش
0

بیش از ۷۰ درصد سدهای مخزنی گیلان آبگیری شد

  • کد خبر : 45304
  • 20 بهمن 1399 - 23:11
بیش از ۷۰ درصد سدهای مخزنی گیلان آبگیری شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان از آبگیری بیش از ۷۰ درصد سد سفید رود و ۹۶ درصد سد شهر بیجار تا زمان حاضر خبر داد.

وحید خرمی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون ۷۵۶ میلیون متر مکعب آب پشت سد سفید رود ذخیره شده که بر اساس آمار دریافتی؛ ورودی آب به سد سفیدرود در حال حاضر ۹۴ متر مکعب بر ثانیه و خروجی آن ۶ متر مکعب بر ثانیه است.

وی با بیان اینکه این میزان آبگیری معادل ۷۰ درصد ظرفیت سد می باشد،  افزود :این سد به عنوان بزرگ‌ترین سد مخزنی گیلان در حال حاضر آب کشاورزی مورد نیاز ۱۷۲ هزار هکتار از مجموع ۲۳۸ هزار هکتار شالیزارهای استان را تامین می‌کند که روی رودخانه سفیدرود و در پایین دست محل تلاقی دو رودخانه قزل اوزن و شاهرود در ۷۵ کیلومتری جنوب شهر رشت و در مجاورت شهر منجیل احداث شده است .

وی همچنین به اهمیت سد شهر بیجار بعنوان دیگر سد بسیار مهم گیلان نیز اشاره و  تصریح کرد: سد شهر بیجار تامین کننده آب آشامیدنی ۷۰ درصد جمعیت گیلان است که تاکنون ۹۶ میلیون متر مکعب آب در مخزن خود ذخیره کرده است.

خرمی با بیان اینکه ورودی و خروجی این سد ۶ متر مکعب بر ثانیه است ، افزود: سد شهر بیجار با ۹۲ درصد آبگیری در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

سد مخزنی شهر بیجار (آیت الله بهجت) در ۳۵ کیلومتری شهر رشت و بر روی رودخانه زیلکی با آب بسیار مناسب به لحاظ کیفی واقع شده و از نوع سنگریزه ای با رویه بتنی CFRD بوده و ارتفاع آن از پی ۹۰.۵ متر، طول تاج ۴۳۷ متر و عرض تاج آن ۱۱ متر می باشد حجم کل مخزن، ۱۵۰مترمکعب و حجم آب قابل تنظیم سالانه ۱۶۵ میلیون مترمکعب است.

سد مخزنی شهر بیجار(آیت الله بهجت) نخستین سد پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که در استان گیلان به بهره برداری رسیده و برای تامین آب شرب دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ظرفیت دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=45304
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.