تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

ساکنان بافت‌های فرسوده تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند کم کاری بانک ها داد فرماندار چالوس را در آورد تعداد چک‌های وصولی به ۶ میلیون فقره رسید قیمت طلا در بازار مازندران صادرات کالا از گمرکات گیلان افزایش یافت جهاد کشاورزی بابل: ۲ هزار و ۷۳۶ تن گوشت سفید در بابل تولید شد افزایش تبادلات تجاری بین ایران و آذربایجان ارسال لایحه «اصلاح قانون پولی و بانکی کشور» به مجلس اختصاص ۲.۲ میلیارد تومان اعتبار ملی برای تصفیه خانه سپیدرود رشت صلاحیت بیش از ۷۰ درصد ثبت‌نام کنندگان انتخابات مجلس در مازندران تایید شد علت لغو سخنرانی لاریجانی چه بود؟ انجام ۱۵ درصد از ماموریت‌های امدادی کشور در مازندران جدیدترین خبر از وام مسکن روستایی برداشت ۹۹ درصدی برنج در محمودآباد استعفای مدیرعامل باشگاه سپیدرود رشت قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲ توزیع برنج‌های خارجی در فصل برداشت شالی مازندران ممنوع شد جزئیات تولید خودرو ایرانی – روسی فضای فرهنگی هنری گیلان ۱۶ هزار مترمربع توسعه یافت سیمئونه عذرخواهی کرد تعداد پروازهای فرودگاه های مازندران افزایش یافت خونه به خونه از مازندران رفت نیاز ۲۰۰ میلیارد ریالی منابع طبیعی گلستان تامین شود

کد شما در این بخش
1

بی‌اطلاعی وزارت نفت از دستگیری باند نفوذ در این وزارتخانه

  • کد خبر : 25318
  • 04 تیر 1398 - 13:28
بی‌اطلاعی وزارت نفت از دستگیری باند نفوذ در این وزارتخانه

رئیس سازمان حراست صنعت نفت درباره اظهارات اخیر دو نماینده مردم شاهین‌شهر و نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی مبنی بر دستگیری اعضای باند نفوذ در وزارت نفت گفت: وزارت نفت و سازمان حراست این وزارتخانه از چنین خبری بی‌اطلاع است.

به نقل از وزارت نفت، حسین حاجی‌حسینی، رئیس سازمان حراست صنعت نفت گفت: در خصوص اظهارات آقای حاجی دلیگانی، نماینده محترم مردم شریف شاهین‌شهر و آقای ابوترابی، نماینده محترم مردم شریف نجف‌آباد که اعلام کرده‌اند اخیراً (تاکید می‌شود اخیراً) نهادهای امنیتی اعضای باند نفوذ در وزرات نفت را دستگیر کرده‌اند، به اطلاع مردم شریف ایران می‌رساند، وزارت نفت و سازمان حراست این وزارتخانه از چنین خبری بی‌اطلاع بوده و هیچ یک از مدیران ارشد و تصمیم‌گیر وزارت نفت تاکنون در این مورد احضار یا بازداشت نشده‌اند و هیچ تذکر بازدارنده‌ای نیز در این باره از طرف نهادهای امنیتی به مسئولان ذی‌ربط در این وزارتخانه، داده نشده است.

وی افزود: اولین پرسش اساسی و مهمی که در مورد انتشار این مطلب توسط دو نماینده محترم مجلس شورای اسلامی وجود دارد، این است که چگونه امکان دارد دستگاه‌های امنیتی از جمله دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، هیچ اطلاعاتی در این مورد به وزارت نفت که مورد این حمله قرار گرفته، نداده باشند و در مقابل، اطلاعات این سوژه امنیتی را در اختیار این دو نماینده محترم مجلس قرار داده باشند؟

حاجی‌حسینی تصریح کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر، وزارت نفت در خط مقدم جنگ اقتصادی با دشمن متجاوز علیه ایران قرار دارد و آتش توپخانه دشمن متوجه اقدامات این وزارتخانه است، این وزارتخانه همواره از طریق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به صورت رسمی، مساعدت و همراهی دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور را برای حفاظت و پوشش اطلاعاتی از اقدامات این وزارتخانه، در دور زدن تحریم‌ها درخواست کرده است.

رئیس سازمان حراست صنعت نفت افزود: وزارت نفت معتقد است انتشار شایعاتی از قبیل دستگیری وزیر نفت بعد از مصاحبه ایشان در تاریخ ۲۵ اسفند ۹۷ علیه بابک زنجانی، کشف یک دستگاه پوز در دفتر وزیر نفت در تاریخ ۲۷ اسفند ۹۷ و استمرار انتشار آن در هفته‌های بعد، گلایه‌مندی محمدجواد ظریف از وزیر نفت در تاریخ ۳ اردیبهشت ۹۸، اختلاف و بحث میان وزیر اطلاعات و وزیر نفت در تاریخ ۴ خرداد ۹۸، کشف و مبادله دلار و طلا در دفتر وزیر نفت در تاریخ‌های ۱۹ اردیبهشت ۹۸ و ۴ خرداد ماه ۹۸، اختلاف میان رئیس جمهوری و وزیر نفت در تاریخ ۲۶ خرداد ۹۸، انتشار خبر دستگیری مدیر مالی وزارت نفت در تاریخ ۲۹ خرداد ۹۸ و کشف باند نفوذ در این وزارتخانه در تاریخ ۲ تیرماه ۹۸، جنگ روانی تمام عیار و زنجیره‌ای از هجمه‌هایی است که عادی به نظر نمی‌رسد و طرح مستمر و سازمان‌یافته چنین موضوعاتی از سوی افرادی خاص را ناشی از ایستادگی این وزارتخانه در برابر زیاده‌خواهی‌ها و رانت‌جویی‌های افرادی که تمایل به بازتولید پدیده‌های رانتی همچون گذشته دارند، می‌داند.

حاجی‌حسینی تاکید کرد: اگر برخی دوستان داخلی با درک شرایط حساس موجود کشور، ذهن و وقت مدیران ارشد وزارت نفت را کمتر درگیر حواشی و تسویه‌حساب‌های سیاسی داخلی کنند، میزان موفقیت کشور در برابر دشمن خارجی به میزان چشمگیری افزایش خواهد یافت.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=25318
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.