تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

اعلام نرخ تبدیل شلتوک به برنج در شالیکوبی‌ها درباره نوه خبرساز آیت‌الله‌ یزدی پروژه مهر در توانمندسازی و کیفیت بخشی فضای آموزشی موثر است قالیباف – محمد احتمال نبرد درون‌جناحی نفت پایین ۶۰ دلار /سقوط نا مبارک نفت مردی که پسرش را زنده زنده به آتش کشید گردشگران خارجی تمایل ندارند بانک بروند آرزوی متعادل کردن توزیع درآمد صادرات ۷ هزار و ۹۱۵ تن مرکبات از گمرکات مازندران صادرات امسال گلستان ۴۵ درصد افزایش یافت ۷ چالش‌ توسعه کسب و کارهای فین تک در ایران یکصد و یازدهمین مزایده بزرگ املاک مازاد بانکها برگزار می شود راز این گاو دو متری فرماندار ساری: تحقق تعهد اشتغال مرکز مازندران ۱۰۷ درصد رشد داشت تشکیل ۲۵۴ پرونده قاچاق در مازندران استاندار گیلان: ارز دولتی واردات چای حذف شد بخشودگی جرائم تسهیلات معوق در بانک توسعه تعاون بررسی وضعیت سرمایه‌گذاری و عواید موقوفات مازندران با حضور رئیس سازمان اوقاف معامله ۱۴۰ میلیون دلار در سامانه نیما طی امروز سرنوشت ارزهای ۴۲۰۰ تومانی ورود دادستانی به پرداخت نکردن وام ازدواج بازداشت ۱۲۰ نفر از گردشگران هنجارشکن در جنگل‌های نکا ضرغامی به روحانی: به موسوی و کروبی سلام کن!

کد شما در این بخش
♥2

تامین نقدینگی؛ چالش اصلی قطعه سازان و صنعت خودرو

  • کد خبر : 34143
  • 28 دی 1398 - 11:54
تامین نقدینگی؛ چالش اصلی قطعه سازان و صنعت خودرو

دبیر انجمن قطعه‌سازان می‌گوید فعالان این صنعت با توجه به طلب بالایی که از خودروسازان دارند، برای ادامه فعالیت نیازمند تامین نقدینگی هستند و در غیر اینصورت نمی‌توان انتظار بهبود شرایط را داشت.

محمدرضا نجفی منش درباره چشم انداز صنعت خودرو اظهار داشت: شرط بهبود شرایط صنعت خودرو و قطعه سازان، تامین نقدینگی است. قطعه‌سازان مطالبات بسیار بالایی از خودروسازان دارند و این موضوع باعث شده تا ادامه فعالیت آنها با مشکل مواجه شود.

وی افزود: شرکت‌های بزرگ خودروساز کشور در حال حاضر و به دلیل سیاست اشتباه قیمت‌گذاری با زیان ۴۳ هزار میلیارد تومانی روبرو هستند و قصد دارند تا با استفاده از تجدید ارزیابی دارایی‌ها این زیان را جبران کنند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ادامه داد: پیشنهاد ما برای اینکه این زیان بار دیگر تکرار نشود این است که همان فرمول قبلی یعنی فروش فوری ۵ درصد از تولیدات با قیمت بازار بار دیگر توسط خودروسازان احیا شود.

نجفی منش درباره آزاد شدن دوباره واردات خودرو و تاثیر آن بر بازار نیز گفت: هر زمانی که کشور با مازاد ارزی روبه‌رو بوده، عده‌ای به دنبال واردات خودرو بوده اند. اگر واردکنندگان نتوانند ارز مورد نیاز را برای واردات خودرو تامین کنند، قاعدتا وارداتی نیز انجام نخواهد گرفت.

رسانه مرجع بانکی

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=34143
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.