تاریخ : شنبه, ۱۶ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 7 November , 2026

اخبار ویژه

صدور مجوز ۱۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد قیمت خودرو در بازار آزاد در سوم اسفند ۱۴۰۰ اولین عکس از جسد مهسا رشد ۳۱ درصدی تجارت خارجی کشور طی ۱۱ ماه اخیر حملات موشکی ایران به ۲ پایگاه آمریکایی در عراق مهلت آزادسازی سهام عدالت فعلا ادامه دارد/ حدود ۱ میلیون نفر سهام خود را فروختند کشف مار عجیب در پاوه دلار ۴۲۰۰ تومانی در سفره مردم ۵۰ هزارتومان! عکاس آستارایی در مسابقه ملی آن سوی واقعه برگزیده شد انتشار فرم درخواست فروش سهام عدالت فاصله تورمی دهک‌ها در خردادماه به ۴.۲ درصد رسید افزایش ۹۴ درصدی ارزش معاملات بورس منطقه‌ای گیلان تکرار تاریخ در پارس‌جنوبی به سود قطر! ترامپ: اگر بخواهم می‌توانم دلار را در ۲ ثانیه تضعیف کنم! اکچوئرها چه کسانی هستند؟ ریزش بازار ارزهای مجازی و بورس/ موج تازه افزایش قیمت کالاها دولت ۵۸ هزار میلیارد تومان بابت تسویه اوراق پرداخت کرد پذیرش وثیقه سهام برای دریافت وام با همکاری دو بانک موافقت رهبر معظم انقلاب با استعفای آیت‌الله جنتی/ “موسی‌پور” رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شد دلایل ماندگاری 9دی /حماسه ای واقعی احمدی نژاد و جهانگیری در یک قاب چرا خمیازه می کشیم؟ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران

کد شما در این بخش
♥1

تحریم ایران به نفع مسکو

  • کد خبر : 68360
  • 30 مهر 1401 - 9:38
تحریم ایران به نفع مسکو

مدیر صندوق امنیت ملی انرژی روسیه در یک برنامه تلویزیونی گفت: ایران تحت تحریم‌ها باقی می‌ماند و این تحریم‌ها سخت‌تر نیز می‌شود که اگر بخواهم صادقانه بگویم، این خبر خوبی برای ماست. در آینده ما باید وارد روابط مشارکت اقتصادی شویم و برنامه های جاه طلبانه ای برای سرمایه گذاری، از جمله سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز ایران داریم.

مدیر صندوق امنیت ملی انرژی روسیه در یک برنامه تلویزیونی گفت که ایران تحت تحریم ها باقی می ماند و این تحریم ها سخت تر نیز می شود که اگر بخواهم صادقانه بگویم، این خبر خوبی برای ماست. راسیا-۱ (Россия-۱)، شبکه تلویزیونی دولتی روسیه در برنامه‌ای گفتگو محور، حملات پهپادی اخیر روسیه به زیرساخت‌های اوکراین را مورد بررسی قرار داد. مجری برنامه در ابتدا درباره این حملات گفت: در پایتخت اوکراین دوباره صدای آژیرهای هشدار حمله هوایی شنیده می شود.

امروز نهمین روز از آغاز به گوش رسیدن این هشدارهاست و تا کنون متوقف نشده است. ما آن ها را تحت فشار استراتژیک نگه داشته ایم. آنتون گراشنکو، مشاور وزارت امور داخلی اوکراین تصویری از لاشه یک پهپاد ما یا ایران به نام Geran-2 یا شاهد ۱۳۶ را منتشر کرده است. در ادامه «کنستانتین سیمونوف” مدیر صندوق امنیت ملی انرژی روسیه به عنوان یکی از کارشناسان برنامه، درباره استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی علیه اوکراین، گفت: من می خواهم چند کلمه ای درباره ایران حرف بزنم. ما با ایران همواره رابطه سخت و پیچیده ای داشته ایم و نمی توانیم آنطور که آمریکایی ها ادعا کرده اند، بگوییم ایران همیشه شریک ما بوده است. چه در دوره شوروی و چه پسا شوروی، رابطه ما با ایران همواره کاملا پیچیده بوده است، اما اکنون می بینیم که ایران یک انتخاب سیاسی جدی کرده که این کشور را تحت تحریم خواهد برد. ما نیز منتظریم تا ببینیم چگونه می شود. ایران تحت تحریم ها باقی می ماند و این تحریم ها سخت تر نیز می شود که اگر بخواهم صادقانه بگویم، این خبر خوبی برای ماست. در آینده ما باید وارد روابط مشارکت اقتصادی شویم و برنامه های جاه طلبانه ای برای سرمایه گذاری، از جمله سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز ایران داریم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=68360
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.