تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

قیمت خودرو در بازار آزاد مازندران “بام”صدر نشین جست‌ و جوهای اینترنتی شد بیم و امیدهای اقتصاد در سال ۱۴۰۱ کشاورزی سنتی بلای جان منابع آبی گلستان راهکارهای درمان کم خونی تداوم بی‌توجهی‌ها به بیمه محصولات کشاورزی در مازندران نرخ تورم تولیدکننده ۱۶.۸ درصد شد آزادسازی ۳ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی در کلاردشت اعمال شب و روز اربعین حسینی لعیا جنیدی : اصلاح نظام بانکی و رفع نیازهای اساسی مردم در شرایط کنونی تصویب پالرمو نقش بسزایی دارد مطالبه حقوق مرزی آستارا اسکناس نو چند؟ ۴۱ واحد صنفی متخلف در صومعه سرا جریمه شدند اسکار و ستاره خوش چهره بانک‌ها ۱۰ روزه وام ازدواج را پرداخت کنند الزام اپراتورها در استفاده از رمز یکبارمصرف برای فروش سیم‌کارت سهم هر ایرانی از بودجه ۹۸ چند است؟ بازدید از پروژه های بندرامیرآباد بهشهر گل های آهنی واکسن کرونا چگونه به ایران می‌رسد؟ سکه ۱۲ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان شد انعقاد قرارداد سرمایه گذاری۱۴۲ میلیارد ریالی در بندر امیرآباد بندر امیرآباد زیرساخت زیربنایی برای تبدیل به منطقه آزاد را دارد

کد شما در این بخش
0

تعیین یک هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان برای اشتغالزایی

  • کد خبر : 22174
  • 23 فروردین 1398 - 23:56
تعیین یک هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان برای اشتغالزایی

رئیس گروه اقتصاد مقاومتی سازمان برنامه و بودجه گفت: یک هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان اعتبار با هدف گذاری اشتغال زایی برای ۲۵ هزار و ۸۴۰ نفر در استان گیلان تعیین شده است.

به گزارش اقتصاد شمال ،  برمکی شامگاه پنجشنبه در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه گیلان در سال جدید ، با بیان اینکه محور اصلی تبصره ۱۸ تولید اشتغال است ، افزود: برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با موافقت مقام معظم رهبری اقدامی در راستای اشتغالزایی بوده است.

وی اظهار کرد: سهم گیلان از این اعتبارات؛ یک هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان است که یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در قالب تسهیلات بانکی و ریالی صندوق توسعه ملی، ۸۱ میلیارد تومان وجوه اداره شده، ۵۴ میلیارد تومان یارانه سود و ۷۳میلیارد تومان کمک بلا عوض برای استان پیش بینی شده است.
وی گیلان را دارای ۱۱۰ هزار نفر جمعیت بیکار خواند و گفت: نرخ بیکاری گیلان در سال ۹۷ ، ۱۱ و سه دهم درصد است.
برمکی با تاکید بر اینکه مجموع این اعتبارات برای اشتغال ۲۵ هزار و ۸۴۰ نفر برنامه ریزی شده و ایجاد هر ۱۰ هزار نفر شغل کاهش یک درصد بیکاری استان را به همراه دارد، تصریح کرد: اگر اشتغال روستایی در استان پیگیری شود، گیلان از استان هایی خواهد بود که تا پایان برنامه ششم نرخ تک رقمی بیکاری را تجربه خواهد کرد.
وی بازافرینی شهری را یکی از موضوعات مورد تاکید رئیس جمهوری عنوان و بیان کرد: باز افرینی شهری در رشت، انزلی ، لاهیجان و لنگرود با ۱۴ محله با اعتبار ۱۶۲ میلیارد تومان با سود ۹ درصد برای استان برنامه ریزی شده ، ضمن اینکه کمک بلاعوض هم در این حوزه پیش بینی شده است.
وی گفت: برای حوزه کشاورزی در گیلان نیز ۴۲۱ میلیاد تومان تسهیلات یا یارانه سود بین ۹ تا ۱۲ درصد پیش بینی شده که برای چهار محور اصلی توسعه گلخانه ، توسعه آبزیان، نوسازی ، تامین سرمایه در گردش و توسعه باغات هدف گذای شده است.
برمکی ادامه داد: ۳۷۳ میلیارد تومان نیز برای صنعت و معدن استان اختصاص یافته ضمن اینکه یکی از رئوس برنامه تبصره ۱۸ حمایت از شرکت های دانش بنیان است که ۲۶ میلیارد تومان برای توسعه شرکت های دانش بنیان استان در نظر گفته شده است.
وی ۲۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض با هدفگذاری فارغ التحصیلان دانشگاهی در اقداماتی همچون مهارت آموزی و مشاغل خانگی، ۱۶۵ میلیارد تومان برای گردشگری و دو میلیارد تومان کمک بلاعوض در این زمینه را از دیگر اعتبارت پیش بینی شده از مجموع یک هزار و ۳۱۰ میلیاردتومان برای استان عنوان کرد.
وی گفت: در حال حاضر ۲۰ درصد از این اعتبارات به دستگاه های ملی اختصاص یافته که دستگاه های استانی می توانند بخش اختصاص یافته سهم خود را مطالبه کنند.
اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه گیلان در سال جدید با حضور محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در رشت برگزار شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22174
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.