تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

مخالفت با تشکیل وزارت بازرگانی بالا گرفت + تصویر ۲۰ تن کالای اساسی احتکاری در بابل کشف شد شهرکهای مازندران لنگ کارگر ماهر تمام جایگاه‌ها به کارت آزاد سوخت ۱۰ هزار لیتری مجهز شدند بخشودگی کامل جرایم مالیاتی برای تولیدکنندگان به شرط پرداخت معوقات تا شهریور قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران مقصر بحران موسسات اعتباری کاهش نقدینگی پایان سال /عوامل موثر در معاملات بورس آخرین خبرها از ضارب آیت الله سلیمانی بیش از 6 هزار بانوی گیلانی تسهیلات اشتغالزایی دریافت کردند تخصیص ۳۱ هزار کیسه آرد مناسبتی برای تامین نیاز هیات های مذهبی مازندران پیشرفت ۷۵ درصدی پل دوم گدم آباد شهر گنبدکاووس تورم سبب عدم توازن منطقی بین هزینه‌های حمل و نقل و درآمدها شد زورگویی عریان فقط به مردم فرار مالیاتی بزرگ تسهیلات‌گیرندگان مسکن مهر ملزم به پرداخت اقساط ماهانه خود هستند رشد اقتصادی منفی شد قالیباف – محمد احتمال نبرد درون‌جناحی مدرک دانشگاه از ۲۴‌میلیون تا یک‌میلیارد تومان تسهیلات واحدهای صنعتی گیلان افزایش یافت آقای وزیر مسکن!پس چرا تکذیب کردید؟ اوباش خیر ندارند خدمات‌رسانی شبکه بانکی در ایام انتخابات

کد شما در این بخش
1

تولید سالانه بیش از ۲۶۰ میلیون تن تولیدات کشاورزی

  • کد خبر : 17387
  • 24 بهمن 1397 - 23:30
تولید سالانه بیش از ۲۶۰ میلیون تن تولیدات کشاورزی

معاون ترویج و آموزش کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در ابتدای انقلاب فقط ۲۶ میلیون تن تولیدات کشاورزی داشتیم که در حال حاضر این عدد به بیش از ۲۶۰ میلیون تن رسیده است.

به گزارش اقتصاد شمال ،علی اکبر مویدی در بیست و هشتمین دوره معرفی و تجلیل از نمونه‌های بخش کشاورزی استان قم که صبح امروز در سالن همایش‌های شهرداری قم و با حضور مقامات استانی برگزار شد، گفت: آنچه در این ۴۰ سال کشور را سرپا نگه داشته، امنیت غذایی است که بخش بزرگی از آن بر عهده بخش کشاورزی و کشاورزان بوده است.

وی افزود: در ابتدای انقلاب فقط ۲۶ میلیون تن تولیدات کشاورزی داشتیم که در حال حاضر این عدد به بیش از ۲۶۰ میلیون تن رسیده است، بخش مهمی از این اتفاق بر اساس کشاورزی دانش‌بنیان بوده که بر اساس نظام تحقیقات، نظام نوآوری و نظام دانش و اطلاعات پایه ریزی شده است، اگر تولید بسیار خوبی در محصولات زراعی، باغی، دامی و محصولات کشاورزی شاهد هستیم، به دلیل اتفاق خوبی است که بین حوزه‌های تحقیقاتی، آموزشی، ترویجی و اجرایی افتاده است.

معاون ترویج و آموزش کشاورزی تصریح کرد: کشاورزان ما اطلاعات به روز و خوبی دارند که این اطلاعات به تولید و تجاری‌سازی منجر کرده‌اند، این اتفاق نمی‌افتاد مگر اینکه کشاورز را بر مبنای کشاورزی دانش‌بنیان قرار بدهند، اگر در محصولی مانند گندم که یکی از محصولات راهبردی محسوب می‌شود، به عملکرد بالای ۱۲ هزار تن در هکتار می‌رسیم به دلیل اطلاعات و تلاش کشاورزان است.

وی اظهار کرد: کشاورزی در تمام این سال‌ها از نظر منابع خاک و آب با مشکلاتی مواجه بوده اما همچنان محکم در جای خود ایستاده و به کار خود ادامه می‌دهد و به امنیت غذایی کشور کمک می‌کند، ما در بسیاری از محصولات مانند گندم و شکر یا به خودکفایی رسیده‌ایم و یا به خودکفایی نزدیک هستیم، می‌توان از کشاورزی این انتظار را داشت که روز به روز وضعیت بهتری داشته باشد.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=17387
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.