تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

رشد ۱۶ درصدی پرداخت تسهیلات بانک صنعت و معدن به تولیدکنندگان سهمیه بنزین دی ماه امشب واریز می‌شود انتظار صنعتگران از لایحه مالیات بر ارزش افزوده چیست؟ برداشت بیش از ۷۵۰۰ تن خرمالو در تنکابن قیمت خودرو در بازار آزاد در ۴ تیر ۱۴۰۱ گمرکات کارشکنی می‌کنند نشست کرسی‌های بررسی‌ راهبردی در حوزه پول و بانک برگزار شد تاکید سفیر روسیه بر ایجاد شبکه زنجیره ای بین فعالان بازرگانی دو کشور خرید بیش از ۱۶۰۰ تن کلزا از کشاورزان ساروی ۵۲ درصد بیکاران کشور جوان هستند پلمب واحد‌های صنفی متخلف در آق قلا مصوبات امروز شورای اقتصاد چه بود؟ نرخ رسمی ۱۹ ارز افزایش یافت لایحه «مقابله با فساد و ارتقای سلامت نظام اداری-مالی» به مجلس رفت زباله ره آورد مسافران تابستانی امکان خرید بیمه نامه، بلیت هواپیما و قطار با اپلیکیشن صدور مجوز تاسیس ۳ مرکز آموزش جوار بین کارگاهی کاهش قیمت خودروهای داخلی +جدول تخصیص بیش از سه هزار میلیارد ریال برای طرح‌های زودبازده آب منطقه‌ای مازندران اوقاف مازندران در اراضی کشاورزی موقوفات سرمایه گذاری می کند یارانه نقدی بهمن امشب واریز می‌شود گیلان فقط دریا و جنگل ندارد تیراندازی در یک بانک ۴ کشته بر جا گذاشت

کد شما در این بخش
♥3

ذخیره بنزین بیش از حد نیاز مازندران است/ تامین بنزین جایگاه‌های سوخت استان

  • کد خبر : 71887
  • 25 دی 1401 - 22:31
ذخیره بنزین بیش از حد نیاز مازندران است/ تامین بنزین جایگاه‌های سوخت استان

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری با تاکید بر اینکه ذخیره بنزین در استان بیش از حد نیاز است، گفت: مردم نگران تامین سوخت مورد نیاز شان نباشد چرا که امشب بنزین به جایگاه‌های سوخت می‌رسد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،سبحان رجب پور شامگاه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای رفع مشکل ناوگان سوخت در استان تدبیر شد.

وی ادامه داد: ذخیره بنزین بیش از نیاز استان است و بنزین مورد نیاز تمام جایگاه‌های سوخت استان امشب تامین می‌شود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری از مردم خواست از مراجعه غیرضروری به پمپ‌های بنزین خودداری کنند و نگران تامین سوخت مورد نیاز شان باشند چرا که مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، طبق دستوررالعمل استانداری مازندران به دلیل برودت هوا به منظور تداوم جریان گاز مشترکان خانگی ، از سه روز گذشته علاوه بر این که گاز تمامی سی ان جی های استان قطع شده است، بسیاری از واحد های تولیدی و صنعتی از جمله نیروگاه ها ، صنایع چوب و کاغذ، مرغداری ها ،گل خانه های بزرگ و سالن های ورزشی و پذیرایی نیز به سمت سوخت دوم رفتند که همه این واحد ها باید از سوی ناوگان حمل و نقل جاده ای سوخت دریافت کنند.
تعطیلی چهار روزه یعنی از پنجشنبه هفته گذشته تا امروز یکشنبه نیز سبب شد تا بسیاری از هموطنان به خصوص شهروندان تهرانی به مازندران سفر کنند. طبق آمار رسمی پایان هر هفته حدود ۲ میلیون مسافر به جمعیت استان اضافه می شوند ، مصداق بارز این موضوع نیز مشاهده ترافیک سنگین خودرویی در محورهای مواصلاتی هراز ، کندوان وسوادکوه است.
استان مازندران دارای ۲۱۳ جایگاه سوخت است که ۱۲۶ مورد آن مربوط به سوخت بنزین بوده و باقی جایگاه های گاز طبیعی است. این استان همچنین دارای ۲ شرکت پخش فراورده های نفتی یکی با نام منطقه ساری و دیگر با نام منطقه نوشهر و چالوس است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=71887
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.