تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

دولت چاق‌چاق و مردم لاغرلاغر هفت هزار و ۳۷۶ فرصت شغلی، ره‌آورد پروژه‌های هفته دولت در گلستان برداشته شدن فاصله گذاری اجتماعی در حمل و نقل بین شهری از ابتدای آذر ماه دیدار مسئولان بانک ملی مازندارن با مدیرعامل نیروگاه نکا قیمت مرغ از ۱۰ هزار تومان عبور کرد صدور مجوز تخلیه ۵۵ فروند کشتی حامل غلات در بندر امیرآباد قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۲ پرداخت سپرده‌های بالای ۱۰۰ میلیون تومانی تعاونی وحدت از امروز ابلاغ مصوبه هیات وزیران درباره شرایط ترخیص کالاهای گروه ۴ وزیر اقتصاد: دولت کشور را بدون استقراض از بانک مرکزی اداره کرد اختصاص ۴۰۰ میلیون تومان بودجه برای ساخت سردرب سایت موزه گوهرتپه سقوط یک دستگاه خودرو به دره‌ای در سوادکوه سرمایه گذاری ۵۳۰ میلیارد تومانی دولت در حوزه آب و فاضلاب بابل کشت طلای سرخ در جویبار تورم سازی در بازار اجاره رایزنی برای جلوگیری از قطعی گاز در مازندران برای زمستان پیش رو آغاز شد بازدید معاون اقتصادی معاون اول رییس‌جمهوری از بندرگاه و منطقه آزاد انزلی دستور رهبر انقلاب برای تقويت ارزش پول ملی استاندار: متقاضیان نهضت ملی مسکن در مازندران مراحل ثبت نام خود را تکمیل کنند مناطق آزاد از سد تحریم‌ها عبور کرد مقاومت بازار در برابر کاهش قیمت ارز/ رونق تولید ضربه گیر تورم افزایش 13درصدی ارزش صادرات مازندران نام‌نویسی حدود ۱۵ هزار مازندرانی برای شرکت در مراسم اربعین حسینی

کد شما در این بخش
1

رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از طریق مرز زمینی آستارا

  • کد خبر : 33136
  • 25 آذر 1398 - 16:45

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان گفت : طی هشت ماه گذشته ۳۸۳ هزار و ۳۴۲ تن کالا از طریق ناوگان حمل ونقل بین المللی از مرز آستارا صادر شده که نسبت به همین زمان در سال قبل ۱۷ درصد رشد دارد.

محمدرضا نازک کار عصر دوشنبه در یک نشست خبری افزود : طی هشت ماه گذشته ۷۷ هزار و ۱۹۸ تن کالا نیز به استان وارد شده که نسبت به سال قبل کاهش سه درصدی دارد.

وی با اشاره به ترانزیت کالا از استان عنوان کرد : طی هشت ماه امسال ۱۵۶ هزار و ۲۹۸ تن کالا از استان ترانزیت شده که از این میزان ۱۳۲ هزار و ۴۰۵ تن از مرز آستارا و ۲۳ هزار و ۸۹۳ تن از طریق بندر انزلی انجام شده است.

وی در ادامه به توزیع لاستیک بین رانندگان استان اشاره و تصریح کرد:در راستای حمایت از رانندگان حمل و نقل عمومی از تیرماه سال گذشته تا کنون ۳۲ هزار و ۴۰۰ حلقه لاستیک بین رانندگان فعال در بخش جابجایی کالا و مسافر استان گیلان توزیع شده است.

نازک کار، تامین بدون واسطه لاستیک مورد نیاز رانندگان، ایجاد توازن بین عرضه و تقاضا و جلوگیری از ایجاد بازار کاذب و نیز جابجایی به موقع بار و محصولات کشاورزی و صنایع را از عمده اهداف این طرح  عنوان کرد.

وی با اشاره به هماهنگی وزارت راه و شهرسازی و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اجرایی شدن این طرح اظهار داشت: رانندگان با دارا بودن کارت هوشمند فعال ناوگان، مدارک شناسایی خودرو و مدارکی مبنی بر فعالیت در حوزه استحفاظی استان گیلان می توانند به انجمن صنفی رانندگان شهرستان مراجعه و لاستیک مورد نیاز خود را طبق شرایط اعلام شده دریافت نمایند.

وی با یادآوری اینکه تخصیص سهمیه لاستیک به رانندگان بر اساس پیمایش است، اظهار داشت: در بخش حمل و نقل مسافر ه هر دستگاه اتوبوس در ازای ۲۰ هزار کیلومتر کارکرد و مینی بوس در ازای ۱۵ هزار کیلومتر کارکرد دو حلقه لاستیک تخصیص می یابد که در بخش جابجایی کالا نیز به وسایل نقلیه باری با ظرفیت ۲۰ تن به ازای ۲۰ هزار کیلومتر کارکرد، وسایل نقلیه باری بیش از ۲۰ تن تا ۴۰ تن به ازای ۱۵ هزار کیلومتر کارکرد وسایل نقلیه باری با ظرفیت بیش از ۴۰ تن به ازای ۱۰ هزار کیلومتر کارکرد ۲ حلقه لاستیک ارائه می شود.
نازک کار همچنین در ادامه با اشاره به تعداد ۱۶ مجتمع خدماتی- رفاهی در حال بهره برداری در طول راههای استان گفت : به منظور ارائه خدمات به کاربران جاده ای در استان ۹مجتمع خدماتی رفاهی جدید نیز در حال احداث است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان در ادامه به آغاز رسمی طرح زمستانه پلیس راه  و دستگاه های مربوطه اشاره کرد و گفت: ۳۲۱ دستگاه انواع ماشین آلات با ۵۱۷ راهدار و اپراتور مجرب برای ۲۰ راهدارخانه ثابت و هشت راهدار خانه سیار  برای طرح زمستانه امسال در مسیرهای جاده ای مستقر شدند.

وی مجموع تردد ثبت شده توسط دستگاه های تردد شمار در محورهای استان را طی هشت ماه گذشته ۲۸۹ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۵۱۵  تردد عنوان و تصریح کرد: طی این مدت ؛ ۱۲ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۲۶۷ دستگاه به استان  وارد و ۱۳ میلیون و ۳۵۳ هزار و ۶۵۸ دستگاه از استان خارج شدند.

از ۲۶ آذر تا اول دی ماه هفته حمل و نقل جاده ای ، رانندگان و راهداری نامگذاری شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33136
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.