تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

اجازه تسخیر اراضی تالابی صومعه‌سرا را به متصرفان نمی‌دهیم فال روزانه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۷ قولنج چیست؟ بیانیه ای برای آقای دبیر شب یلدای مجازی ، آجیل مجازی خرید ۴۴۰۰ تن کلزا در مازندران رشد مصرف بنزین با کنترل کرونا/ اصلاحات اقتصادی راه جبران کسری بودجه بایدهای جبران کسری بودجه محور منجیل – رودبار بازگشایی شد عجیب اما واقعی/عنکبوت شیرده اختصاص بیش از ۳ میلیارد تومان اعتبار برای احداث پل توکله تنکابن فروش اوراق دلار از شنبه در شعب بانک ملی برف و باران آسمان کشور را فرا می گیرد ۹۹.۵ درصد برداشت برنج در مازندران مکانیزه بوده است بهره‌مندی ۸۰ درصد خانوارهای مازندرانی از اینترنت پرسرعت صنایع گلستان امسال ۵ هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال وام رونق تولید گرفتند پیش‌بینی درآمد ۱۴۱ هزار میلیارد تومانی مالیاتی در سال ۹۸ خطر در کمین اقتصاد/ ابرتورم در راه ایران اجلاس سران کشورهای ساحلی دریای خزر جزئیات جلسه ویژه کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره شهادت سپهبد سلیمانی ترافیک سنگین در جاده چالوس نظام ارجاع پزشک خانواده در مازندران فراگیر می‌شود پرواز مشهد و اصفهان در فرودگاه رامسر

کد شما در این بخش
♥1

رهبر معظم انقلاب: پایان درست جنگ یمن تأثیرات مثبتی در منطقه خواهد داشت

  • کد خبر : 31300
  • 22 مهر 1398 - 0:31

رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه ایران از مدت‌ها قبل طرحی چهارماده‌ای برای توقف جنگ در یمن ارائه کرده است، فرمودند: پایان درست جنگ یمن تأثیرات مثبتی در منطقه خواهد داشت.

حضرت آیت الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (یکشنبه) در دیدار آقای عمران‌خان نخست‌وزیر پاکستان و هیئت همراه، روابط ایران و پاکستان را بسیار عمیق و مردمی دانستند و با تأکید بر لزوم استفاده از این بستر برای افزایش همکاری‌های دو دولت خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران از مدت‌ها قبل طرحی چهارماده‌ای برای توقف جنگ در یمن ارائه کرده است و پایان این جنگ، می‌تواند تأثیرات مثبتی در منطقه به‌دنبال داشته باشد.

ایشان در این دیدار با برشمردن نمونه‌هایی از ارتباطات عمیقاً نزدیک و مردمی دو ملت ایران و پاکستان، تأکید کردند: نگاه جمهوری اسلامی ایران به پاکستان نگاه به یک برادر در همسایگی است و با وجود این فرصت بی‌بدیل، روابط دو کشور باید بسیار گرمتر و بهتر از وضع موجود باشد و امنیت مرزها ارتقاء یابد و برنامه‌های معطل‌مانده مانند خط لوله گاز تکمیل شود.

رهبر انقلاب اسلامی با تحسین دغدغه دولت پاکستان در خصوص استقرار صلح و امنیت، منطقه غرب آسیا را بسیار حساس و خطیر خواندند و با تأکید بر مراقبت همگان از بروز حادثه، از نقش مخرّب برخی کشورهای منطقه در حمایت از گروههای تروریستی در عراق و سوریه و ایجاد جنگ و خونریزی در یمن ابراز تأسف کردند و افزودند: ما انگیزه‌ای برای دشمنی با این کشورها نداریم اما آنها تحت اراده آمریکا هستند و در جهت خواست آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران عمل می‌کنند.

ایشان گفتند: جمهوری اسلامی ایران از مدتها قبل طرحی چهارماده‌ای برای پایان جنگ یمن داده است و اگر این جنگ به‌نحو درستی پایان یابد، می‌تواند تأثیرات مثبتی در منطقه به‌دنبال داشته باشد.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران آغازگر هیچ جنگی نبوده است، خاطرنشان کردند: البته اگر کسی شروع‌کننده جنگ در مقابل ایران باشد، بدون تردید پشیمان خواهد شد.

در این دیدار که آقای روحانی رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای عمران‌خان نخست‌وزیر پاکستان، ایران و پاکستان را دو کشور برادر خواند و خطاب به رهبر انقلاب اسلامی گفت: همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد باید گسترش یابد و ما برای روابط روی ایران حساب ویژه باز کرده‌ایم، چرا که ایران را یک شریک مهم به‌خصوص در حوزه تجاری تلقی می‌کنیم.

تسنیم

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=31300
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.