تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

معافیت تازه برای واردکنندگان دستگاه‌های مسئول بر جنایت تروریستی خاش تمرکز و موضوع را با جدیت دنبال کنند کشف چوب جنگلی قاچاق از ۴ خودروی نیسان آغاز صادرات کیوی به هند خرید تضمینی برگ سبز چای از ۱۴۱ هزار تن گذشت فهرست کالای همراه مسافر مناطق آزاد اعلام شد اعطای ۱۳۳ هزار وام قرض الحسنه در بانک تجارت آغاز برداشت توت فرنگی نوبرانه ترافیک آزادراه قزوین- رشت پرحجم اما روان است استخراج ید در گلستان انحصاری نیست افزایش سرمایه بیمه ایران از محل فروش سهم دولت تکمیل شبکه ارتباطی آزادراه تهران-شمال تا دهه فجر اولویت های سهام عدالت اعلام شد مرده بابلی زنده شد پیروزی ملوان بندرگز در لیگ برتر فوتبال ساحلی جزییات شهادت یک بسیجی در تنکابن احمدی نژاد و جهانگیری در یک قاب نرخ دلار فردایی به کانال ۲۹ هزار تومانی برگشت قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۱ تیر ۱۴۰۱ دلار ۸ هزار تومان/ صف فروشندگان شلوغ شد کارمزدهای نقل و انتقالات و تبدیلات ارزی حداقل می شود کاهش خام فروشی در گلستان نیازمند استقرار صنایع جدید است با سینما کاسبی می‌کنند

کد شما در این بخش
1

ساختار سازمان اوقاف بازنگری می‌شود / تغییر ساختار با هدف احیای موقوفات

  • کد خبر : 16952
  • 19 بهمن 1397 - 16:13
ساختار سازمان اوقاف بازنگری می‌شود / تغییر ساختار با هدف احیای موقوفات

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: تغییراتی در ساختار سازمان اوقاف داریم که در راستای احیای موقوفات و کمک به نیروی انسانی این سازمان صورت می‌گیرد.

به گزارش اقتصاد شمال به نقل از  روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، علیرضا هوشیار معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان اوقاف و امور خیریه امروز 17 بهمن‌ماه در جلسه هم‌اندیشی با کارکنان مجموعه اوقاف مازندران اظهار کرد: نیروی انسانی بهترین سرمایه برای هر سازمان به شمار می‌رود و با نیروی انسانی می‌توانیم بهترین بهره‌برداری را ظرفیت‌ها داشته باشیم.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به اهداف سازمانی باید تعامل بین نیروی انسانی در سازمان اوقاف وجود داشته باشد، افزود: تغییراتی در ساختار سازمان اوقاف داریم که در راستای احیای موقوفات و کمک به نیروی انسانی این سازمان صورت می‌گیرد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه اصلاح ساختار سازمان اوقاف تا حاصل شدن نتیجه مطلوب ادامه دارد، تصریح کرد: در ساختار جدید برنامه‌ها از شهرستان به استان و سپس به سازمان ارائه خواهد شد و ما به‌دنبال بومی‌سازی برنامه‌ها در استان‌ها هستیم.
هوشیار خاطرنشان کرد: تجربه نیروی انسانی برای ما بهترین سند است و هر نیروی انسانی با توجه به مدرک تحصیلی در قسمت‌های مربوطه به‌کارگیری می‌شود.
وی با بیان اینکه با متخلفان و تضییع کنندگان حق و حقوق موقوفات طبق قانون برخورد می‌شود، اضافه کرد: همه ما به‌دنبال این هستیم که موقوفات را احیا کنیم و این مسئله وظیفه شرعی و قانونی ما است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان اوقاف و امور خیریه، انقلاب اسلامی را یک نعمت برای کشور دانست و بیان کرد: اگر از انقلاب اسلامی نتوانستیم برای خدمت به مردم به‌خوبی بهره‌گیری کنیم، ضعف و اشکال در ما مسئولان است.
هوشیار در پایان گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه مهم است و می‌تواند برای مردم و نیازمندان جامعه خیر و برکت داشته باشد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=16952
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.