تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

بلای لوازم آرایش چرا تکلیف نمایشگاه مطبوعات روشن نمی‌شود؟ ماه رمضان و اقتصاد کشورهای اسلامی نمایش اعتبارات مصوب عمرانی در 23 سال پیش دلار ۲۴ هزار و ۴۳۸ تومان است مظاهری: هواداران استقلال را حلال می‌کنم پر فروش ترین تبلت در بازار کدام است؟ + قیمت ۱۰۰ هزارتن برنج در گمرک دپو شده است واگذاری باقیمانده سهام دولت در ۳ بانک و دو بیمه رونمایی از سرود موسسه اعتباری ملل آغاز طرح زمستانه پلیس راه از ۱۵ آذر قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۲ اسفند ترافیک خودرو در جاده کندوان سنگین است چهار فوتی در سیل غرب مازندران چگونه حضرت علی (ع) به شهادت رسید؟ وداع با صفرها شعب بانک‌ها پنجشنبه‌ها باز است ۸۵ فروند کشتی فعال در بنادر شمالی کشور جابجایی بیش از ۱۱ میلیون تن کالا از مازندران عملکرد ۹ماهه بانک‌ها در پرداخت وام/ قرض‌الحسنه ۵۸ درصد رشد کرد موانع تولید برطرف شود/ صف‌های ادامه‌دار مرغ میراث سال ۹۹ ۱۵ میلیون مرسوله پستی در مازندران طی یک‌سال گذشته جابه‌جا شد فرصت مراجعه تسهیلات‌گیرندگان دارای بدهی غیرجاری تا پایان آبان ماه

کد شما در این بخش
1

صندوق بیمه روستایی گیلان ۷۵ هزار و ۷۹۳ نفر را تحت پوشش دارد

  • کد خبر : 24979
  • 30 خرداد 1398 - 14:10
صندوق بیمه روستایی گیلان ۷۵ هزار و ۷۹۳ نفر را تحت پوشش دارد

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گیلان گفت: ۷۵ هزار و ۷۹۳ نفر در استان تحت پوشش این بیمه هستند و از مزایای مستمری بازنشستگی، کارافتادگی و فوت بهره مند خواهند شد.

هانی عارف عصر چهارشنبه در دیدار مردمی در مسجد جامع روستای ویرمونی آستارا افزود: در سال گذشته برای یک‌هزار و ۳۸ نفر از افراد تحت‌پوشش در استان، به تفکیک ۵۳۵ حکم فوت، ۱۵۳ حکم از کارافتادگی و ۲۲۶ حکم بازنشستگی صادر شد.

وی اضافه کرد: در آستارا یک هزار و ۴۰۵ نفر زیر پوشش بیمه این صندوق هستند و تا سقف ۹ هزار نفر می‌توان در این شهرستان بیمه کرد و بیشترین بیمه شده در استان، با پنج‌هزار و ۷۱۴ نفر مربوط به شهرستان لنگرود و کمترین بیمه‌شده با چهار و ۹۰۷ نفر مربوط به شهرستان تالش است.

وی بیان کرد: افراد ۱۸ تا ۵۰ ساله می‌توانند با عضویت اختیاری در این صندوق و پرداخت حداقل دومیلیون و ۷۰۰ هزار ریال و حداکثر شش میلیون و ۶۰۰ هزار ریال در سال، از خدمات آن استفاده کنند.
عارف اظهار کرد: برخورداری از مستمری بازنشستگی با داشتن حداقل ۶۵ سال و مستمری از کارافتادگی و بازماندگان از مزایای این بیمه است و دولت با اختصاص اعتبارات لازم از توسعه بیمه حمایت می‌کند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گیلان خواستار همراهی بخشداران و دهیاران با ترویج بیمه در روستاها شد و فراگیر شدن بیمه‌ها را در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و رفع نگرانی‌ها مهم دانست.
استان گیلان با ۱۴ هزار کیلومتر مربع مساحت و افزون بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، دارای ۱۶ شهرستان، ۱۰۹ دهستان و دو هزار و ۵۸۳ آبادی است و شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت و ۶۲ روستا در منتهی الیه غرب این استان قرار دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=24979
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.