تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

نگاهی به تورم اجاره بهای واحد های مسکونی شمال ایران تونل حیران محور آستارا-اردبیل برای ۱۰ روز مسدود شد کارنامه «سجام» در بانک مسکن نرگس محمدی در «ستایش» ۱۸.۵ میلیارد دلار تأمین ارز از ابتدای سال جاری مهارت های فردی و اجتماعی در کلاس های فرهنگی و هنری  تابستانه آموزش داده شود دومین مرحله وام یک میلیونی به یارانه‌ بگیران آغاز شد نتایج جلسه خودرویی در بانک مرکزی/ نوسازی ۱۹۹ هزار وسیله نقلیه بازار تاریخی روستای ۳۵۰۰ ساله گیلان ثبت‌ملی می‌شود توافق های وزارت صنعت و اصناف /نمایشگاههای بهاره می آیند یکصد و یازدهمین مزایده بزرگ املاک مازاد بانکها برگزار می شود امام حسن(ع) و حساس‌ترین دوران جامعه اسلامی خانه دار شدن ۷۸۰۳ مازندرانی در طرح جهش تولید مسکن لزوم تجمیع کارت‌های بانکی/ حذف پرداخت با کارت یکباره نباشد حاکمیت شرکتی چارچوب قدرتمند اطمینان دهی و تقویت سلامت بانک ها موافقت با صدور ۵ پروانه پیشخوان دولت در مازندران پرداخت بیش از ۲۲ هزار میلیارد ریال پاداش بازنشستگی فرهنگیان پاشاخان هندی در مازندران کشته شد انتقاد استاندار از وضعیت تامین و توزیع دارو در مازندران پاسخ قاطع مقام معظم رهبری به نخست‌وزیر ژاپن: ترامپ را شایسته مبادله پیام نمی‌دانم/ با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ شهردار رشت استیضاح می شود پیشرفت آزاد راه تهران- شمال به ۸۰ درصد رسید

کد شما در این بخش
0

ضرورت ساماندهی دست فروشان اطراف پایانه مرزی آستارا

  • کد خبر : 24393
  • 22 خرداد 1398 - 22:52

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار آستارا بر ضرورت ساماندهی دست فروشان خیابان مسیر پایانه مرزی با توجه به تردد گردشگران داخلی و خارجی در آن منطقه تاکید کرد.

کامبیز لقمانی مقدم روز چهارشنبه در جلسه شورای ترافیک آستارا در فرمانداری این شهرستان گفت: ساکنان خیابان رو به روی پایانه مرزی آستارا در مقابل خانه‌های مسکونی خود اقدام به دست فروشی می‌کنند و این امر باعث ایجاد بی نظمی در آن منطقه مهم شهر شده است.

وی اظهار داشت: در روزهای پرتردد سال نظیر اربعین، تعطیلات نوروز و تابستان ترافیک سنگینی در آن منطقه به دلیل حضور دست فروشان و خودروهای غیر مجاز مسافربر رخ می‌دهد و باعث گلایه مندی ترددکنندگان پایانه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اداره کل گمرک آستارا و پایانه مرزی این شهرستان به صورت ۲۴ ساعته فعال است افزود: حضور پلیس راهور در نظم بخشی به آن منطقه کم رنگ است و شهرداری آستارا نیز باید نسبت به ساماندهی دست فروشان اقدام کند.

لقمانی مقدم ادامه داد: مطالعات لازم برای اجرای طرح چهاربانده کردن بخشی از محور آستارا-اردبیل انجام شده است و با اجرای آن تصادفات جاده‌ای در آن منطقه کاهش خواهد یافت و محل ایستگاه بازرسی قلعه در طرح جدید تغییر پیدا خواهد کرد.

فرمانده نیروی انتظامی آستارا هم خاطرنشان کرد: پارکینگ جنب پایانه مرزی آستارا بهترین مکان برای ساماندهی دست فروشان آن منطقه است و در همین راستا با حضور کارشناسان شهرداری از آنجا بازدید شده است.

سرهنگ محمد نمازی ادامه داد: نصب سرعت گیر در خیابان‌ها و ایجاد بریدگی در بلوارهای شهر آستارا باید با نظر شورای ترافیک و پس از بررسی‌های کارشناسی انجام شود و نیروهای پلیس راهور با وجود کمبود نیرو به مأموریت‌های خود در حوزه شهری عمل می‌کنند.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد و از ۲۵ کیلومتر راه اصلی، ۱۴۸ کیلومتر راه روستایی و ۱۵ کیلومتر بزرگراه برخوردار است.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=24393
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.