تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

صادرات ۵۲ هزار تنی فرآورده‌های لبنی از مازندران اعتراف پسرعمو‌ها رفع سوءاثر چک‌های برگشتی با عمر بیش از سه سال دریافت اطلاعات شرکت‌ها برای پرداخت سود سهام عدالت ۹ معدن ناایمن مازندران به مراجع قضایی معرفی شد جزئیات وام جدید مسکن تشریح شد تسهیل صادرات محصولات شیلاتی با راه اندازی پنجره واحد تجاری سرنوشت حقوق کارمندان در سال ۹۷ دستگاه‌های مسئول بر جنایت تروریستی خاش تمرکز و موضوع را با جدیت دنبال کنند راز جسد رها شده در اتوبان چه بود؟ بازداشت مدیرکل یکی از دستگاه‌های اجرایی مازندران بی‌پناهی درآمدها کمیته سه جانبه روسیه، ایران و آذربایجان به زمان دیگری موکول می شود نشانه‌های خروج بخش مسکن از رکود/ پرداخت ۱۸۳ هزار فقره وام ازدواج وعده های نامعلوم وضعیت شرکت‌ های بورسی سهام عدالت در ۳۱ خرداد بدون خجالت بخوانید ساخت و سازهای غیرمجاز در زیارت گرگان مالکان ۳۳۰۰ واحد مسکونی آسیب دیده به بانک معرفی شدند مرگ دلخراش فوتبالیست ایرانی هنگام مسابقه +عکس اختصاص وام 12 درصدی به کسب‌وکارهای الکترونیکی گوشت منجمد در فروشگاههای مازندران توزیع می شود ۳.۵ میلیون تن گندم تا پایان سال وارد می شود

کد شما در این بخش
♥2

عمده‌ترین مبادی تجارت کالایی ایران در دو ماهه نخست ۹۹

  • کد خبر : 37619
  • 26 خرداد 1399 - 12:39
عمده‌ترین مبادی تجارت کالایی ایران در دو ماهه نخست ۹۹

کشورهای چین، عراق، امارات، افغانستان، ترکیه و هند مقاصد اصلی صادرات و واردات ایران در دو ماهه نخست سال ۱۳۹۹ بوده‌اند.

معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران در گزارشی به تجارت کالایی بدون نفت ایران در دو ماهه نخست سال ۱۳۹۹ براساس آمارهای گمرک ایران پرداخته و نوشته است: در دو ماهه نخست امسال صادرات بدون نفت خام کشور به ۴.۳ میلیارد دلار رسید که حدود ۷۰۰ میلیون دلار کمتر از مدت زمان مشابه سال ۱۳۹۸ است.

بررسی آمارهای گمرک حکایت از آن دارد که در دو ماهه نخست سال ۹۹، کشورهای چین، عراق، امارات، افغانستان و ترکیه ۵ مقصد عمده صادرات کالاهای ایرانی بوده‌اند. بیشترین صادرات ایران طی این مدت به کشور چین با یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون دلار بوده،  کشور عراق با یک میلیارد و ۱۰۷ میلیون دلار و امارات واردکننده ۶۸۲ میلیون کالای ایرانی طی ۶۲ روز نخست امسال بوده‌اند.

طی این مدت افغانستان نیز ۳۴۱ میلیون دلار از کشورمان واردات داشته است. کشور ترکیه هم به عنوان پنجمین مقصد صادراتی کالاهای ایرانی، ۱۴۴ میلیون دلار از ایرانی‌ها واردات داشته است. همچنین این آمارها حکایت از آن دارند که میزان صادرات طی مدت زمان مورد گزارش از نظر وزنی ۵۲ درصد کاهش داشته است. از سوی دیگر طی این مدت ۵ میلیارد دلار کالا وارد شده که ۱.۸ میلیارد دلار کمتر از ۲ ماهه نخست سال قبل است.

طی این مدت ۱۴.۵ میلیون تن کالا صادر و ۶.۵ میلیون تن کالا وارد کشور شده است. این آمارها نشان می‌دهند که واردات کشور طی دو ماهه نخست امسال از نظر ارزشی ۲۵ درصد کاهش یافته ولی با این حال از نظر وزنی ۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است.

ایران در ۶۲ روز نخست امسال، یک میلیارد و ۲۳۴ میلیون دلار کالا از چین وارد کرده که این امر نشان می‌دهد تراز تجاری با این کشور ۴۴۰ میلیون دلار به سود چینی‌ها است. دومین مبدا واردات کالا به ایران امارات متحده عربی با رقم یک میلیارد و ۷۸ میلیون دلار و سومین مبدا نیز ترکیه با ۵۳۵ میلیون دلار است. هند نیز در دو ماهه نخست امسال معادل ۳۳۵ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=37619
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.