تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

تغذیه مناسب، پادزهری برای سرطان چگونه اکانت اینستاگرام را بدون ایمیل برگردانیم؟ ثبت‌نام سهام عدالت برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد آغاز شد پول بیشتر خدمات کمتر ارزش تراکنش‌های شاپرکی افزایش یافت بیمه ایران در صدر شکایات مشتریان/ متوسط زمان پاسخگویی ۷ روز ۹۸ درصد از زیان شرکت های دولتی مربوط به ۷ شرکت است جزئیات تسهیلات اعطایی به زلزله زدگان تشریح شد اقتصاد کشور نیازمند جراحی های بزرگ مازندران میزبان اجلاس ملی پیرغلامان می‌شود چادری قبول نمی‌کنیم سم زدایی کبد با جعفری خوراکی های ضد ویروس معمای نقدینگی و تورم در اقتصاد ایران کاربردهای چک الکترونیکی رونمایی از طرح بزرگ بیمه سلامت در مازندران رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ: تشکیل کابینه جدید به تاخیر نیفتد ستاد مرکزی انتخاباتی رئیسی در مازندران فعال شد قیمت طلا، سکه و ارز امروز۲۲ آبان نفس های کم رمق گردشگری مازندران در زمان کرونا تجمع دوباره معلمان حق‌التدریس موضوع استخدام واکسیناسیون ۳۲ هزار سالمند بالای ۸۰ سال مازندرانی تراز تجاری ۶۵۰ میلیون دلاری در مهر ۱۴۰۰

کد شما در این بخش
♥1

فقدان برنامه مدون برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری رامسر

  • کد خبر : 91900
  • 03 شهریور 1404 - 13:32
فقدان برنامه مدون برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری رامسر

فرماندار رامسر با بیان این که، بیش از ۱۰۰ پروژه زیرساختی، آموزشی و عمرانی با اعتبار ۴۹۰ میلیارد تومان در هفته دولت در رامسر به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: با این حال برنامه مدون برای معرفی فرصت های سرمایه گذاری این خطه شمالی وجود ندارد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل از ایرنا، مسلم قبادیان روز دوشنبه در شورای اداری رامسر همزمان با هفته دولت، توجه به مردم‌داری و مناطق کمتر توسعه یافته را از ویژگی‌های روحیه شهیدان رجایی و باهنر دانست و اظهار کرد: شفافیت و پاسخگویی از دیگر اصول مورد تاکید این دو شهید بزرگوار عنوان بود. پاسخگویی به مردم درباره مشکلات و چالش‌ها باعث می‌شود که مردم بدانند خادمان آنها پیگیر رفع مشکلات هستند.

وی همچنین بر اهمیت انسجام ملی تأکید کرد و گفت: در جنگ ۱۲ روزه شاهد انسجام و وحدت ملی بودیم که باید قدردان آن باشیم. بله، سپاه و ارتش قهرمان ما در خط مقدم جنگ بودند، اما کشور به پشتوانه حمایت مردم دشمن را عقب راند و نقشه‌های آنان را ناکام گذاشت. بنابراین باید قدر این وحدت و انسجام را بدانیم و از اختلافات سلیقه‌ای و جناحی که موجب دلخوری مردم می‌شود، پرهیز کنیم. باید سخنان خود به وحدت ملی توجه داشته باشیم و این روحیه را خدشه‌دار نکنیم.

این مقام مسوول، با انتقاد از بی‌اطلاعی برخی مدیران نسبت به برنامه‌های ابلاغی دولت چهاردهم توضیح داد: دست‌کم باید درباره سیاست‌های ابلاغی برنامه هفتم توسعه، پیگیری‌های لازم انجام شود تا مدیران از وظایف خود مطلع باشند.

فرماندار رامسر افزود: در ساحل وحدت رویه وجود ندارد و قراردادهای مختلفی منعقد شده که موجب ناهماهنگی شده است. در زمان بروز چالش‌ها، مسئولان توپ را در زمین یکدیگر می‌اندازند.

وی با تأکید بر برخورد با هرگونه ترک فعل و کاستی گفت: اخیراً رامسر بیشترین آمار غرق‌شدگان را داشته که مایه شرمساری است. تمامی سواحل باید طرح انتظام را پیگیری و عملیاتی کنند. مردم از جریان‌های عمقی دریای خزر مطلع نیستند و باید در خیابان‌های اصلی شهر بنرهای اطلاع‌رسانی پیرامون خطرات شنا در دریای خزر نصب شود.

قبادیان همچنین از نبود برنامه‌ریزی مدون در زمینه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و رویکردهای سنتی انتقاد کرد و گفت: شهرداری‌ها باید خودشان برای جذب سرمایه‌گذاری‌ها فعال باشند.

وی در بخشی دیگر به مدیریت فضای مجازی و توهین‌هایی که گاهی صورت می‌گیرد اشاره کرد و گفت: پلیس فتا و اداره فرهنگ و ارشاد باید در این زمینه ورود جدی داشته باشند.

فرماندار رامسر در پایان بر اهمیت تقویت روابط عمومی‌ها در انتشار اخبار و رخدادهای ادارات تأکید کرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=91900
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.