تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

انتصاب معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی راه‌یابی ۸ مازندرانی به فینال مسابقات قرآن کریم کشور دختر۱۴ ساله مادرش را کشت آغاز اجرای طرح کالابرگ به دهک‌های ششم و هفتم وقتی اخلاق له شد استاندارگیلان: بانک‌های خصوصی برای توسعه سرمایه‌گذاری در گیلان باید فعال شوند بانک دی رتبه برتر را در حوزه امنیت به خود اختصاص داد تصاویر تعویض پرچم گنبد حرم عبدالعظیم الحسنی نظر نماینده بهشهر در مورد پتروشیمی چیست؟ تاکید مسئولان آستارا بر استانداردسازی نشانی اماکن دلار به مرز ۳۰ هزار تومان رسید سوگواری جنگل، وقایع تلخ و غم‌انگیز عقبگرد دلار با سه اقدام کلیدی بانک مرکزی/ کاهش نرخ ارز ادامه دارد؟ نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۷ منتشر شد افزایش پلکانی مالیات کاهش تراز آب خزر و تعطیلی کشتیرانی پرداخت بسته ۵۰۰ میلیارد تومانی توسعه صادرات تا پایان سال ازدواج مجدد خانم بازیگر از شایعه تا واقعیت لزوم تدوین سیاست‌های ضدتورمی/ فراز و فرود ۱۵ ساله نرخ تورم ایران اختصاص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه راه آهن رشت-انزلی سندی که از پارتی بازی جلوگیری می کند وضعیت سبد سهام عدالت در ۲۶ آبان ماه وزیر جدید جهاد کشاورزی کیست؟

کد شما در این بخش
♥2

قیمت جهانی طلادر ۲ خرداد

  • کد خبر : 36969
  • 02 خرداد 1399 - 12:37
قیمت جهانی طلادر ۲ خرداد

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱ درصد رشد به ۱۷۲۷ دلار و ۴۳ سنت رسید.

به نقل از رویترز، در حالی که افزایش نگرانی ها از تنش در روابط آمریکا و چین بر اشتهای ریسک پذیری تاثیر گذاشته است قیمت طلا پس از کاهش بیش از یک درصدی در جلسه قبل امروز شاهد افزایش بود، هرچند که فلز زرد همچنان در مسیر افت قیمت هفتگی قرار دارد.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰٫۱ درصد رشد به ۱۷۲۷ دلار و ۴۳ سنت رسید، اما از ابتدای هفته جاری تاکنون حدود ۰٫۸ درصد افت داشته است. قیمت طلا در معاملات آتی نیز با ۰٫۳ درصد رشد به ۱۷۲۷ دلار رسید.

پس از آنکه اعلام شد پکن قصد دارد مقررات امنیت ملی جدیدی را در مورد هنگ کنگ به تصویب برساند و متعاقب آن دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در این باره به چین هشدار داد، ارزش سهام در بازارهای بورس جهان شاهد کاهش بوده است.

در همین حال خبر می رسد که در هفته منتهی به ۱۶ می تعداد متقاضیان دریافت مقرری بیکاری در آمریکا به ۲٫۴۳۸ میلیون نفر رسیده است. به گفته جان ویلیامز، رئیس فدرال رزرو نیویورک، آمارهای اقتصادی آمریکا احتمالا در هفته های آینده بدتر خواهد شد زیرا تاثیرات شیوع کرونا به تدریج در حال آشکار شدن است و سخت می توان فهمید که روند ترمیمی به چه شکلی خواهد بود.

همچنین به گفته یک خبرنگار تلویزیون بلومبرگ، دولت چین به دلیل شیوع کرونا و نامشخص بودن وضعیت اقتصاد جهانی قصد ندارد برای سال ۲۰۲۰ هدف گذاری رشد اقتصادی برای خود تعیین کند.

به رغم اقدامات دولت انگلیس برای آغاز کاهش محدودیت های اجتماعی، میزان اعتماد مصرف کننده در این کشور در اوایل ماه می به پایین ترین رقم خود از زمان بحران مالی جهانی رسیده است.

در بازار سایر فلزات گرانبها امروز قیمت پالادیوم با ۰٫۳ درصد رشد به ۲۰۲۰ دلار و ۱۱ سنت رسید. قیمت پلاتین هم امروز ۰٫۴ درصد رشد داشت و به ۸۳۵٫۳۱ دلار رسید. قیمت فلز نقره هم امروز با ۰٫۲ درصد رشد به ۱۷ دلار و ۹ سنت رسید و در مسیر ثبت سومین رشد هفتگی متوالی قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=36969
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.