تاریخ : شنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 19 September , 2026

اخبار ویژه

دستور سیاه انسان تجربه‌مند در برابر تورم مزمن ضرورت حذف تدریجی ارز۴۲۰۰ تومانی پروژه ریلی رشت – کاسپین حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد بهروز قهاری و یارانش سرود صلح می نوازند طرح های راکد راهسازی در تالش فعال می شوند صلاحیت ۷۹درصد داوطلبان شوراهای اسلامی شهرهای گیلان تایید شد مردی که دست راست وزیر بود /دستگیری سلاطین خودرو صادرات ۵ هزار تنی کیوی از بندر نوشهر جزئیات طرح محاسبه رایگان گازبهای ۳۰ درصد از مشترکان خانگی مبادلات بانکی و جذب سرمایه‌گذار ۲ محور سفر به روسیه مالیات خانه های خالی به کجا رسید؟ ۹۷ مورد تخلف نانوایی های آستانه اشرفیه شناسایی شد اظهارات فتاح درباره املاک بنیاد مستضعفان و واکنش‌های متفاوت سرنوشت سهمیه بنزین نوروزی چه می‌شود؟ تولید ۱۲۵ هزار تن نارنگی در ساری مالیات بر عایدی سرمایه و چالش های پیش رو پرواز مشهد و اصفهان در فرودگاه رامسر پایان تنش‌های آبی مشترکان خانگی مازندران تا ۵ سال آینده تقویت شاخص کل بورس در آخرین روز هفته رکورد تازه صادرات نفت ایران تجارت سنتی و نبود بازاریابی از چالش های مهم حضور در اوراسیا است درنای بلژیکی در مازندران

کد شما در این بخش
0

مدیر آموزش و پرورش بهشهر : شورای آموزش و پرورش رکن تصمیم گیر است

  • کد خبر : 37987
  • 08 تیر 1399 - 20:09

مدیر آموزش و پرورش بهشهر با تاکید بر اینکه در سال جاری تحصیلی ۲۸ هزار دانش آموز را تحت پوشش فعالیت های آموزشی قرار خواهیم داد،اظهار داشت :ثبت نام،توزیع کتابهای آموزشی و برنامه ریزی برای آغاز سال تحصیلی و انجام موفق پروژه مهر از اولویت های فعالیت های آموزش و پرورش بهشهر است .

مدیر آموزش و پرورش بهشهردر  شورای آموزش و پرورش شهرستان  با بیان اینکه این شورا رکن تصمیم گیری در آموزش و پرورش است ؛ از اهمیت این شورا سخن گفت و افزود:آماده سازی مدارس و فضاهای آموزشی برای سال تحصیلی جدید، ثبت نام دانش آموزان و  ساماندهی نیروها و نحوه آغاز فعالیت های آموزشی با در نظر گرفتن شرایط کرونا از مهمترین اقداماتی است که برای آن برنامه ریزی می کنیم .

صادق علی بیکی ادامه داد: سه پروژه برای افتتاح در هفته دولت تعریف شده است که اگر طبق برنامه ریزی ها پیش برود و اعتبارات مورد نیاز آن تامین شود این پروژه های آموزشی در هفته دولت به بهره برداری خواهند رسید.

وی  از مشکل اعتباری مدرسه بانو همتی سخن گفت و  تصریح کرد: این پروژه به ۳۸۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد که مراحل اداری آن انجام شده است و نیازمند پیگیری برای واریز مبلغ از خزانه به حساب آموزش و پرورش است .

مدیر آموزش و پرورش بهشهر با تاکید بر اینکه در سال جاری تحصیلی ۲۸ هزار دانش آموز را تحت پوشش فعالیت های آموزشی قرار خواهیم داد،اظهار داشت :ثبت نام،توزیع کتابهای آموزشی و برنامه ریزی برای آغاز سال تحصیلی و انجام موفق پروژه مهر از اولویت های فعالیت های آموزش و پرورش بهشهر است .

وی از  معطل ماندن پروژه عمرانی مدرسه شبانه روزی حسین آباد خبر داد و تصریح کرد: این پروژه سالها رها شده و در حال فرسودگی است که نیازمند توجه در بخش تامین اعتبار برای تکمیل و بهره برداری از این هنرستان است تا نیاز آموزشی این بخش را برطرف کند .

در ادامه این جلسه حامدی معاون فرماندار بهشهر با بیان اینکه شوراهای آموزش و پرورش باید به کیفی سازی تصمیم گیری ها در این حوزه کمک کند افزود:در زمینه افزایش شهریه ها و نرخ کرایه سرویس های مدارس باید موضوع تورم و مشکلات معیشتی مردم مد نظر قرار گیرد.

وی به اهمیت جایگاه خیرین اشاره کردو بهره مندی از مشارکت مردمی را پر اهمیت خواند و گفت:باید انگیزه خیرین برای کمک به آموزش و پرورش حفظ شود و جایگاه سودمند آنان در پروژه ها تبیین و به خوبی بیان شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=37987
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.