مسئول روابط عمومی هیات کاراته استان گیلان روز شنبه در خصوص برگزاری این رقابت ها در مصاحبه با ایرنا اظهار داشت: در این دوره از رقابت ها به مناسبت هفته دفاع مقدس و یادواره شهدای مدافع حریم در بخش کاتا (اجرای فرم) ، ۶۰ کاراته کای از شهرستان های بندر انزلی، آستانه اشرفیه، آستارا، رشت، صومعه سرا، لاهیجان و رودبار در طرح ساحلی پاسداران بندرانزلی با یکدیگر به رقابت پرداختند .
طاهره ریحانی افزود: کاراته کاران شرکت کننده در این دوره از رقابت ها ، در رده های سنی خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید با هم رقابت کردند که در پایان نیز از سوی کمیته مسابقات، نفرات برتر هر رده سنی معرفی شدند.
وی بیان کرد: این مسابقات که اولین دوره رقابت های کاتای ساحلی قهرمانی استان گیلان بود، با همت هیات کاراته استان گیلان، معاونت تربیت بدنی سپاه قدس گیلان، بسیج ورزشکاران اداره کل ورزش و جوانان استان، هیات کاراته بسیج استان گیلان، اداره کل ورزش و جوانان بندرانزلی و هیات کاراته این شهرستان برگزار شد.
ریحانی خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری نخستین دوره رقابت های کاتای ساحلی در گیلان ، خوشبختانه استقبال از این مسابقات بسیار مناسب بوده و کاراته کاران شرکت کننده نیز، اجراهای زیبایی را از کاتا به نمایش گذاشتند.
مسئول روابط عمومی هیات کاراته استان گیلان در پایان تصریح کرد: خوشبختانه گیلان یکی از قطب های مطرح و برتر کاراته در کشور بشمار می رود که همواره کاراته کاران و مربیان گیلانی در رده های سنی مختلف در تیم های ملی حضور چشمگیر و موثری دارند و هم اینک نیز سارا بهمنیار کاراته کار شایسته گیلانی یکی از امیدهای کسب سهمیه المپیک بشمار می رود.
