تاریخ : چهارشنبه, ۲۵ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 16 September , 2026

اخبار ویژه

بیش از سه هزار میلیارد ریال به آسیب دیدگان ناشی از کرونا پرداخت شد سایه سنگین ناامیدی بر فضای کسب و کار/ صادرات نفت ایران به آمریکا افزایش صادرات خوراک طیور از گلستان یارانه‌ اسفند کی واریز می‌شود گرانفروشان گنبدی ۴۰۰ میلیون تومان تعزیر شدند بانک اقتصاد نوین مجمع برگزار می‌کند قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۹ مرداد ۱۴۰۲ صادارت ۸ میلیون دلاری گمرک ریلی آستارا تولید سواری عقب ماند بازداشت ۱۲۰ نفر از گردشگران هنجارشکن در جنگل‌های نکا تداوم قراردادهای اتکایی مشروط به امکان انتقال ارز سه طرح پتروشیمی در عسلویه افتتاح شد استاندار مازندران: قیمت نان در مازندران افزایش نمی‌یابد سیل ۸۶۰ میلیارد ریال به مدارس گلستان خسارت زد سونامی انباشت خودروهای فرسوده دستورالعمل حساب جاری بروزرسانی شد آمارهایی که دروغ می گویند سامانه چک الکترونیک بانک مرکزی بازدید مدیر کل آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی از خانه حصیر ایران آغاز پیش‌ فروش بلیت قطار‌های مسافری از فردا نگاهی به روابط اقتصادی ایران و روسیه چاپ اسکناس برای ترمیم مناطق سیل زده صحت ندارد بازدید مدیر بانک سینا به همراه سرپرست شیلات مازندران از مزارع پرورش ماهی خاویاری+تصاویر

کد شما در این بخش
0

نظام ارجاع پزشک خانواده در مازندران فراگیر می‌شود

  • کد خبر : 91870
  • 28 مرداد 1404 - 14:24
نظام ارجاع پزشک خانواده در مازندران فراگیر می‌شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با اشاره به اجرای موفق پایلوت (نمونه) نظام ارجاع در ۲ شهرستان استان از اجرای این نظام در تمامی مناطق این خطه شمالی خبر داد .

به گزارش اقتصاد گستر شمال، سیده محدثه حسینی  در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: سیستم ارجاع به صورت نمونه در ۲ شهرستان جویبار و میاندورود انجام شده و سطح یک به ۲ قابل اجرا است و برای شهرستان های دیگر مازندران هم اجرا می شود.

وی با اشاره به اینکه سرانه پزشک خانواده به صورت مستقیم توسط بیمه ها پرداخت می شود، ادامه داد: بنا به گزارش های موجود هزینه پزشک خانواده های مازندران، بیمه سلامت تا تیر ماه و تامین اجتماعی تا خرداد ماه پرداخت شده است.

اجرای پزشک خانواده از سال ۱۳۹۱ در مازندران و فارس آغاز شد. نظام ارجاع در پزشکی خانواده، به معنی ارجاع بیماران از پزشک خانواده به سطوح بالاتر تخصصی و فوق تخصصی است. این نظام، بخشی از برنامه پزشک خانواده است که با هدف مدیریت بهینه منابع و ارتقای کیفیت خدمات سلامت اجرا می‌شود.

در این نظام، پزشک خانواده به عنوان اولین حلقه ارتباطی بیمار با نظام سلامت عمل می‌کند و در صورت لزوم، بیمار را به متخصص مربوطه ارجاع می‌دهد.

رییس بهداشت مازندران تعداد مبتلایان به بیماری ایدز را ۵۷۲ نفر اعلام و تصریح کرد: از این تعداد ۳۴۰ نفر تحت درمان هستند.

حسینی افزود : سالانه ۲۷۰ مورد مبتلا به سل در مازندران شناسایی می شود که از این تعداد ۸۵ درصد بیمار ریوی هستند.

موردی از ابتلا به بیماری در زائران حسینی نداشتیم

وی با اشاره به اینکه ارتقای سلامت مردم و جامعه جزو اصلی ترین اهداف معاونت بهداشتی به شمار می رود، ادامه داد : این دانشگاه قبل از برگزاری مراسم پیاده روی اقدامات بهداشتی را برنامه ریزی کرده و انجام می دهد.

رییس شبکه بهداشت مازندران گفت: قبل از برگزاری این مراسم ، کلاس های آموزشی کارکنان، پزشکان خانواده و مراقبان سلامت انجام شده است و همچنین کتابچه های مراقبتی برای جلوگیری از ابتلا به بیماران تنفسی و بهداشت تغذیه در میان زائران توزیع شد.

وی افزود : همچنین زائرانی که از طریق سفر هوایی به استان باز می گردند از نظر بیماری ها کنترل شده اند که در این سفرها گزارشی از ابتلا به بیماری نداشتیم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=91870
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.