تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

بهترین سن برای خرید بیمه عمر چندسالگی است؟ وزارت اقتصاد الزامی به فروش تمام اوراق عرضه شده در حراج ندارد دلایل افزایش قیمت خودرو یکصد هزار تن مرکبات امسال از مازندران صادر شد دستاوردهای سفر وزیر اقتصاد به مازندران گردشگری زیر سایه؛ چگونه مازندران از ویلاخوابی خارج شود؟ نقدی بر غرب‌شناسی از دریچه کرونا بازگشت متفاوت دلالان به بازار مسکن مسکن در دوراهی ثبات یا افزایش قیمت طولانی شدن پروژه عمرانی علت تاخیر پرواز ساری ـ مشهد توزیع سکه های رایج توسط شعب منتخب بانک ها انجام می شود چند روزه مجوز مشاغل خانگی بگیریم؟ پلاک‌گذاری بیش از هزار خودروی منطقه آزاد مازندران انجام شد ۶۵ درصد اعتبارات مازندران به ۶ دستگاه اجرایی اختصاص یافت ۱۰ واحد صنفی در تالش پلمب شد نرخ عوارض آزاد راه‌های کشور تغییر کرد زن دوم کشته شد معامله ۱۴۰ میلیون دلار در سامانه نیما طی امروز مروارید سیاه خزر در مسیر فرآوری/ خاویار سوگلی صادرات مازندران بیماری بی رحم جزئیات تسهیلات لوازم خانگی ویژه زوج‌های جوان اعلام شد دستگیر یک پیمانکار شهرداری بابل مردم چه زمانی می‌توانند سهام سرخابی‌ها را بخرند و بفروشند؟

کد شما در این بخش
♥1

پدر کشی در انبار کاه

  • کد خبر : 16217
  • 07 بهمن 1397 - 23:31

رییس پلیس آگاهی گیلان امروز اعلام کرد : قاتل مرد ۶۴ ساله خمامی یک روز بعد از کشف جسد ، دستگیر شد.

رئیس  پلیس آگاهی گیلان گفت : قاتل مردی ۶۴ ساله اهل روستای کلاچاه دوم که جسدش دیروز در انبار برنج خانه اش لا به لای کاه پیدا شد ، امروز به دام پلیس افتاد.

سرهنگ رحیم شعبانی افزود : قاتل این مرد پسر ۳۰ ساله اش است که به  جرم خود اعتراف کرد.

وی گفت : تحقیقات پلیس نشان می دهد پسر که به مواد مخدر معتاد است به علت اختلاف مالی بر سر فروش یک راس گاو ابتدا با پدرش بصورت لفظی درگیر و سپس مرتکب  قتل شد.

رئیس پلیس آگاهی گیلان اعلام کرد : قاتل در اعترافات خود گفته است ۲۳ دی امسال ابتدا با زدن مشت به سر پدرش تعادلش را بر هم زده و سپس با طناب او را خفه کرده وجسدش را در لا به لای کاه انبار برنج خانه شان پنهان کرده است.

سرهنگ رحیم شعبانی با بیان اینکه قاتل برای منحرف کردن ذهن پلیس یکم بهمن به پاسگاه محل اعلام کرده که پدرش مفقود شده است افزود : ماموران پلیس با جست و جو و تحقیقات و همچنین بر اساس گفته های دختر مقتول مبنی بر استشمام بوی بد در خانه شان جسد را بعد از گذشت ۱۳ روز از ارتکاب جرم کشف کردند

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=16217
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.