تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

مشایی: می‌خواهم با کت و شلوار از خودم دفاع کنم! آغاز برداشت طلای مایع در مازندران قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۱ سیاستمداری و دروغ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ افزایش نرخ تورم کالاهای صادراتی در سال ۹۸ راهبردی برای چالش‌های آینده پاسخ دولت به مطالبه مردم ساری؛ ساخت پل راهبردی مرکز مازندران سرعت گرفت توزیع ۴۴۰۰ بسته بسته تحصیلی و کمک مومنانه در آمل قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۵ تیر ۱۴۰۱ صادرات با هواپیمای باری در مازندران بانک تخصصی کارآفرینی تاسیس شود ماجرای رابطه عجیب فوتبالیست معروف چه بود؟ ثبت ۲۱ فقره سرقت در آمل افزون بر یک میلیارد و ۶۰۰ سهم در تالار بورس رشت داد و ستد شد صرفه جویی ۹۰ میلیون لیتر بنزین در غرب مازندران سرمایه‌گذاران منتظر کاهش قیمت طلا تا ۱۲۰۰دلار هستند/ کاهش ۹درصدی طلا در ۶ماه گذشته اختصاص ۱۴ میلیارد تومان اعتبار برای کنترل سیلاب در رودخانه‌های مازندران به روزرسانی فهرست دریافت کنندگان ارز نیمایی و دولتی لزوم مراجعه گیرندگان چک‌های جدید به سامانه صیاد بدهی خارجی ایران ۴ درصد کاهش یافت دادو ستد بیش از ۳۰۰ میلیون سهم در بورس مازندران تعویق ۳ ماهه پرداخت اقساط قرض‌الحسنه مشمول جریمه دیرکرد نمی‌شود

کد شما در این بخش
♥1

کشف بیش از ۱۰۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در مازندران

  • کد خبر : 77423
  • 16 مرداد 1402 - 21:09
کشف بیش از ۱۰۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در مازندران

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران از کشف بیش از ۱۰۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،علی شیرازی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت: بیش از ۱۰۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر از ابتدای امسال تا پایان تیر ماه در مازندران کشف شد.

او افزود: برخورد قاطع با خرده فروشان مواد مخدر، جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر و سالم سازی سیمای شهری مطالبه جدی شهروندان است.

شیرازی گفت: در همین راستا پلیس با فروشندگان مواد مخدر و روانگردانها، توزیع کنندگان، خرده فروشان و سوداگران مرگ به طور قاطع و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

او افزود: نیروی خدوم انتظامی با همکاری دستگاه‌های ذیربط امنیتی طرح‌های متعددی را به صورت محله محور، منظم و دقیق با هدف افزایش ضریب امنیت اجتماعی استان و برخورد و شناسایی عوامل توزیع و فروش مواد مخدر در استان به مرحله اجرا گذاشته شده است.

شیرازی گفت: در راستای اجرای این طرح‌ها تا کنون بیش از ۴۰۰۰ نفر در ارتباط با انواع جرایم مواد مخدر اعم از سوداگران مرگ و عاملان تهیه وتوزیع مواد مخدر که همواره با اهداف سودجویانه سعی در ابتلای جوانان و فروپاشی خانواده‌ها را دارند و معتادین متجاهر دستگیر شدند که پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

او با تاکید بر همکاری و مسئولیت پذیری همه مردم و دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با سوداگران مرگ، از خانواده‌ها درخواست کرد: ضمن مراقبت از فرزندان خود به ویژه قشر جوان و نوجوان جامعه، در صورت شناسایی عاملان سودجو مراتب را فورا به مرکز فوریت‌های پلیسی و امنیتی ۱۱۳، ۱۱۰ و ۱۱۴ اعلام کنند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=77423
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.