تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

کیوی گیلان به روسیه صادر می شود شواهد عجیب قتل داریوش مهرجویی تسهیلات ساخت مسکن ۶۰۰ میلیون تومان شد قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ برداشت برنج خشکه کاری در شرق مازندران خبرهای خوب برای معادن کوچک آنها خواب‌های‌شان را به تصویر می‌کشند سیاهکل جلوه گاه آئین های کهن بندر فریدونکنار به شبکه حمل‌ونقل کانتینری دریای خزر پیوست افزایش ۸۰درصدی سفر گردشگران به گلستان ۲۰ گروه حرفه‌ای قاچاق چوب و تصرف اراضی ملی در مازندران متلاشی شد نتیجه بیست و یکمین مرحله از حراج اوراق بدهی دولتی اعلام شد هزار و ۳۳۰ تُن لوازم التحریر وارد کشور شد جزییات پرداخت وام به بازنشستگان کشوری هر استان چه قدر وام گرفت؟ الزام ودیعه گذاران حج تمتع برای به روز رسانی اطلاعات آزادراه تهران-شمال؛ فرصت توسعه یا تهدید زیست محیطی برای مازندران؟ کارت ملی، کارت بانکی و «سیم‌کارت به‌نام» برای خرید ارز الزامی شد حساب مشتریان فاقد کد شهاب در بانک ها مسدود می‌شود توهم تولید در توهم پولی قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ درآمد گمرک فریدونکنار از ۶۱۰ میلیارد ریال گذشت از خرید طلای آنلاین در صفحات نامعتبر خودداری کنید

کد شما در این بخش
♥1

۵۲ درصد بیکاران کشور جوان هستند

  • کد خبر : 31743
  • 08 آبان 1398 - 10:39
۵۲ درصد بیکاران کشور جوان هستند

طبق گزارش مرکز آمار ایران، ۵۲ درصد بیکاران کشور جوان هستند.

خبرگزاری تسنیم، مطابق آخرین آمار منتشر شده از مرکز آمار در گزارش فصلی اقتصاد ایران در بهار ۹۸ ،بر اساس نتایج طرح آمارگیری نیروی کار مرکز آمار ایران در فصل بهار ۹۸ جمعیت فعال ۱۰ ساله و بیشتر ۲۷۳۳۹هزار نفر بوده است که از این تعداد ۲۴۳۸۳ هزار نفر یعنی بیش از ۸۹ درصد آن را شاغلان و ۲ هزار و ۹۵۷ هزار نفر یعنی حدود ۱۱درصد را بیکاران  تشکیل می‌دهد. از کل تعداد بیکاران کشور هزار و ۵۵۰ هزار نفر یعنی بیش از ۵۲ درصد را جوانان ۱۵ تا ۲۹ سال تشکیل می‌دهند.

نرخ مشارکت اقتصادی با ۱٫۱ درصد افزایش نسبت به فصل مشابه گذشته به ۴۰٫۶ درصد رسیده است. این شاخص در بین  مردان ۶۵ درصد و در بین زنان ۱۶٫۱درصد بوده است.

همچنین نتایج این طرح نشان می‌دهد که نرخ مشارکت اقتصادی جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر هم در نقاط شهری و هم در نقاط روستایی نسبت به فصل گذشته افزایش داشته است. به طوری که این شاخص در نقاط شهری با ۰٫۷ افزایش نسبت به فصل قبل۳۹٫۸ درصد و در نقاط روستایی به ۲٫۵ درصد افزایش به ۴۳٫۱ درصد رسیده است .

سهم شاغلان ۱۰ ساله و بیشتر در بخش خدمات۴۹٫۶ بخش صنعت ۳۱٫۵درصد و در بخش کشاورزی ۱۸٫۹ درصد بوده است که نسبت به فصل قبل آن در بخش خدمات۲ درصد کاهش در بخش صنعت ۹ درصد کاهش در بخش کشاورزی ۲٫۹ درصد افزایش داشته است.

نرخ بیکاری جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر با ۱٫۳ درصد کاهش نسبت به زمستان ۹۷ به ۱۰٫۸ درصد رسیده است این شاخص در بین مردان ۹٫۲ درصد و در بین زنان ۱۷٫۳ درصد بوده است .

نتایج بیانگر آن است که نرخ بیکاری جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر در این فصل نسبت به فصل زمستان هم در نقاط شهری و هم در نقاط روستایی کاهش داشته است به طوری که این نرخ در نقاط شهری با ۱٫۳ درصد کاهش به ۱۲ درصد و در نقاط روستایی با ۱٫۴ درصد کاهش به ۷٫۳ درصد رسیده است.

نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ تا ۲۹ ساله با ۱٫۸ درصد کاهش نسبت به فصل زمستان ۹۷به ۲۳٫۷ درصد رسیده است. این شاخص در نقاط شهری ۲۶٫۱ درصد و در نقاط روستایی۱۶٫۸۸ درصد بوده است که نسبت به فصل قبل آن به ترتیب ۱٫۸ و ۱٫۹ درصد کاهش داشته است.

اشتغال‌زایی , بحران بیکاری و اشتغال ,

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=31743
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.