تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

کشف زمین خواری ۵ میلیارد ریالی در آق قلا امام جمعه جدید شهر امامزاده عبدالله منصوب شد ریزش شدید بورس‌های منطقه مازندران همچنان دومین استان پر تردد نارنگی‌های زرد فرآوری شده در بازار مازندران سرقت ۷ میلیارد ریالی از ویلای اجاره‌ای در بابلسر جابه‌جایی یک میلیون و ۴۸۸ هزار نفر مسافر در مازندران جشن نیمه شعبان ثبت ملی شد سکه ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد افزایش ۱۰۰ درصدی سود نقدی سهام عدالت صید و شکار پرندگان از نیمه آبان قانونی می شود رشد ۵۰.۶ درصدی تسهیلات اعطایی بانک مسکن قیمت خودرو در بازار آزاد؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۰ پرداخت ۱۶ هزار فقره وام رفع احتیاجات ضروری در بانک ملی ۱۰۰۰کیلومتر خط دوم ریلی تا پایان دولت دوازدهم بهره‌برداری می‌شود شرایط سنی آپارتمان‌ها برای دریافت وام مسکن پیچ و خم تامین مالی بنگاهها فرمانداران تالش و نمین بر لزوم ساخت راه عشایر همجوار تاکید کردند زنان نامدار شاهنامه افتتاح ۴ پروژه درچهارمین روز هفته دولت در املش بانک ها بیشترین ارزش معاملاتی بورس را به خود اختصاص دادند بهترین لپ تاپ های 2019 مازندران مقصد گردشگران قزاقستانی می‌شود

کد شما در این بخش
2

کشف ۹۴ کیلوگرم گوشت فاسد در آستارا

  • کد خبر : 29354
  • 03 شهریور 1398 - 23:12
کشف ۹۴ کیلوگرم گوشت فاسد در آستارا

رئیس شبکه دامپزشکی بندر آستارا از کشف و ضبط ۹۴ کیلوگرم گوشت فاسد و معرفی یک قصاب به محاکم قضایی در این شهرستان خبر داد.

حبیب بنی رستم روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: این میزان گوشت فاسد در مرداد ماه امسال با ۳۲۸ مورد بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و غذاخوری های بین راهی کشف و ضبط و در این مدت یک متهم به دادگاه معرفی شد.

وی ادامه داد: شبکه دامپزشکی آستارا علاوه بر گشت های مستقل بازرسی، با همکاری شبکه بهداشت و درمان و اداره های صنعت، معدن و تجارت، شیلات، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف گشت های مشترک اجرا می کند.

وی گفت: فروش مرغ و اردک محلی زنده، پرکنده و بدون رعایت موازین بهداشتی ممنوع است و عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی، بیماری های آنفلوانزا و عفونت های دستگاه گوارشی را شایع می کند.

رئیس شبکه دامپزشکی آستارا اظهار کرد: پنج هزار و ۳۰۰ راس دام سنگین در روستاهای این شهرستان، در مرداد ماه علیه بیماری های تب برفکی، پوستی، ویروسی و آبله واکسینه شدند.

وی افزود: خوشبختانه کانون بیماری دام در این شهرستان مشاهده نشده است، اما دامداران در صورت مشاهده علائم بیماری در دام ها، مراتب را به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.

بنی رستم بیان کرد: تب برفکی بیماری ویروسی عفونی و واگیر است و مهمترین راه انتشار آن، انتقال مستقیم از طریق تماس دام آلوده با دام حساس است و تب، آب ریزش دهان، بی اشتهایی و لنگیدن از علایم آن در گاو و گوسفند است.

بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان واقع شده و  ۴۹ واحد قصابی و ۹۵ واحد مرغ فروشی در آن فعال است و دامداران این شهرستان از ۱۸ هزار و ۵۰۰ راس گاو و گوساله و ۱۶ هزار راس گوسفند و بز نگهداری می کنند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=29354
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.