تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

باز شدن محور‌های هراز و کندوان قیمت خودرو در بازار آزاد سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ماه «کار کثیف» پس از «دختر شیطان» روی پرده می‌رود شگرد تکراری افزایش قیمت اجرای عملیات ارتقا و بازسازی تصفیه خانه آب سد میجران سقوط مرگبار به دره ۲۵۰ متری شورای شهر ساری در پیچ تند دستگیری‌ها و استعفا پرداخت ۲۲ هزار میلیارد ریال وام رونق تولید در گلستان با شماره‌های بین‌المللی غریبه تماس نگیرید! مازندرانی‌ها از پیکر ۱۴ شهید گمنام استقبال کردند دریافت حق‌الزحمه از سوی صرافی‌ها برای تأمین ارز پشتوانه قانونی ندارد راهکار بلندمدت و کوتاه‌مدت برای تقویت پول ملی چیست؟ پرداخت تسهیلات به برخی کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا تولید انرژی خالص نیروگاه نکا از مرز هفت میلیارد و ۷۵۰ میلیون ­کیلو وات ساعت گذشت حذف تدریجی یارانه بنزین موج تازه کاهش ارزش پول ملی ماجرای مناقصه کشتارگاه نور چه بود؟ ۴۱ هزار مجوز کسب در ۴ ماهه امسال ثبت شد ۲۵۰ نفر مرموز و گم شدن میلیاردها دلار ۷۰درصد تراکنش‌ مشکوک بانکی برای کسانی است که کد اقتصادی ندارند تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری خارجی در کشور وضعیت آب و هوا در دوم شهریور؛ هوا خنک تر می شود خرافات میلیاردی!

کد شما در این بخش
♥1

کاروان ۳۰۰ میلیارد ریالی تجهیزات آموزشی عازم مدارس مازندران شد.

  • کد خبر : 88124
  • 26 شهریور 1403 - 22:55
کاروان ۳۰۰ میلیارد ریالی تجهیزات آموزشی عازم مدارس مازندران شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران گفت: بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی و مدرسه‌ای امروز در مراسم اعزام همزمان کاروان‌های تجهیزات آموزشی سراسر کشور به سراسر مازندران توزیع شد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال  مهدی استادیان امروز -دوشنبه- در حاشیه مراسم اعزام همزمان کاروان‌های تجهیزات آموزشی سراسر کشور به خبرنگار ایرنا گفت: امروز با حضور ویدئوکنفرانسی وزیر آموزش و پرورش از مشهد مقدس، اعزام کاروان‌های تجهیزات آموزشی به مدارس و هنرستان‌های سراسر کشور با شعار «برای ایران، برای مدرسه» انجام شد که در مازندران نیز بیش از ۳۰ دستگاه وانت و کامیونت پس از بارگیری تجهیزات مختلف به مدارس و هنرستان‌های مناطق ۳۳ گانه آموزش و پرورش استان اعزام شد.

وی افزود: ارزش ریالی تجهیزاتی که امروز و در آستانه سال جدید تحصیلی به مدارس و هنرستان‌های استان توزیع شد بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال است که ۹۰ درصد از این تجهیزات مربوط به هنرستان‌های مازندران است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران خاطرنشان کرد: علاوه بر این تجهیزات که امروز به مدارس و هنرستان‌های مازندران فرستاده شد، امسال برای ۲۵ مدرسه‌ای که به تازگی افتتاح شده و از ابتدای مهر پذیرای دانش‌آموزان می‌شوند کل تجهیزات مورد نیاز آموزشی و رفاهی مورد نیاز برای آغاز به کار مدرسه نیز تامین و فرستاده شد. ضمن این‌که هر سال در حد توان و امکان تجهیزاتی را برای بهسازی زیرساخت‌های آموزشی به مدارس در حال فعالیت هم تحویل می‌دهیم که این روال امسال نیز انجام شد.

 

استادیان درباره میزان اعتبارات هزینه شده برای خریداری تجهیزات مورد نیاز مدارس و هنرستان‌های مازندران در سال مالی ۱۴۰۲ گفت: در سال مالی جاری -تا پایان شهریور ۱۴۰۲- در مجموع ۹۵۰ میلیارد ریال تجهیزات آموزشی توسط این اداره کل خریداری شد که از این رقم ۸۷۰ میلیارد ریال اعتبار ملی و ۸۰ میلیارد ریال نیز اعتبار استانی بود. یعنی اعتبارات استانی ما ۱۰ درصد اعتبارات ملی بود و تلاش کردیم با کمک مسئولان استان سهم مناسبی از اعتبارات ملی تجهیز مدارس برای مازندران دریافت شود.

وی با اشاره به توجه ویژه به مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در کشور، تصریح کرد: از ۸۷۰ میلیارد ریال اعتبار ملی که در سال مالی جاری از اعتبارات ملی برای خرید تجهیزات آموزشی مازندران جذب شد، حدود ۴۰۰ میلیارد ریال به تجهیزات هنرستانی اختصاص یافت که نشان دهنده نگاه ویژه دولت به آینده شغلی دانش‌آموزان و مهارت‌آموزی است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع رشته‌های آموزشی در هنرستان‌ها، تنوع تجهیزات در این حوزه زیاد است و همین موضوع اهمیت تامین اعتبارات برای خرید تجهیزات هنرستانی را بیشتر می‌کند.

به گزارش ایرنا، مازندران امسال حدود ۵۳۰ هزار دانش‌آموز دارد که در سه هزار و ۹۰۰ مدرسه این استان تحصیل می‌کنند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=88124
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.