تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

افزایش ساعت کاری شعب بانک کارآفرین آزادسازی ۳۰ هکتار از اراضی زراعی و باغی آمل قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳ تیر ۱۴۰۴ ۴۷ کارخانه در اثر اختصاص ارز دولتی به واردات کالای مشابه داخلی تعطیل شدند ۶ دلیل برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد حادثه برای قطار باری در مازندران تصویب اساسنامه «صندوق‌های سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات» پرداخت وام ۵ میلیارد تومانی بدون وثیقه به واحدهای تولیدی مشکل اساسی مردم در طول تاریخ عبودیّتِ غیر خدا بوده است دلایل کم‌تراوشی اندیشه شفاف سازی سه دوره مالی از سوی بانک پاسارگاد هاشمی طبا و اصلاح طلبی عرضه مرکبات نارس کام ۲۷ سورتینگ دار را تلخ کرد تلقیح مصنوعی ۵۸ هزار رأس دام در مازندران روغن‌های تراریخته کدامند؟ تجاوز به یک دختر ایرانی در مسکو قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۴ تیر ۱۴۰۱ ۸۰ درصد روستاهای مراوه تپه از نعمت گاز طبیعی بهره مند هستند بندر امیرآباد؛ نگین اقتصاد خزر کشف محموله‌های جدید قاچاق انسان در گمرک پیشنهاد مذاکره فریب آمریکا برای خلع سلاح و عوامل اقتدار ملت است سلطان قیر امروز صبح اعدام شد ۴.۵ میلیون نفر درخواست بازنگری قطع یارانه را ثبت کردند

کد شما در این بخش
♥1

۱۴۰ دستگاه استخراج بیت‌کوین در مازندران کشف شد

  • کد خبر : 44451
  • 29 دی 1399 - 23:03
۱۴۰ دستگاه استخراج بیت‌کوین در مازندران کشف شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از کشف و ضبط ۱۴۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز یا بیت‌کوین در مناطق مختلف این استان طی چند روز گذشته خبر داد.

فرامرز سپری روز دوشنبه در گفت و با خبرنگار ایرنا گفت که دستگاه های استخراج بیت کوین غیرمجاز با برگزاری مانور ” اقدام سراسری تعدیل روشنایی معابر، اصلاح انشعابات و رمز ارزها ” طی روزهای ۲۵ و ۲۶ دی ماه جاری در مناطق مختلف استان از جمله ساری، بابل، قائمشهر و سیمرغ کشف شد.

وی ارزش ریالی دستگاه های استخراج بیت کوین را هشت میلیارد ۷۰۹ میلیون و ۱۲۰ هزار ریال اعلام کرد.

سپری گفت که این دستگاه‌ها پس از جمع‌آوری و تنظیم صورتجلسه در قالب پرونده قضایی تحویل مراجع قضایی شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران که مدیریت تامین برق بخشی از استان را از گلوگاه در منتهی الیه شرق تا آمل در مرکز را بر عهده دارد ، همچنین گفت در مانور اخیر ۲۴۵ انشعاب برق غیرمجاز نیز شناسایی و نسبت به جمع‌آوری آن اقدام شده است.

وی افزود که با جمع آوری این تعداد انشعاب غیرمجاز و دستگاه های استخراج بیت کوین ، از هدر رفت یک میلیون و ۸۱۶ هزار و ۴۰۰ کیلووات انرژی برق جلوگیری شده است.

شرکت توزیع برق مازندران هفته گذشته با انتشار اطلاعیه ای برای شناسایی و معرفی مراکز استخراج بیت‌کوین جایزه تعیین و به شهروندان اعلام کرده بود که اگر مراکز غیرمجاز استخراج بیت کوین را معرفی کنند ، به ازای هر یک دستگاه ۵۰۰ هزار ریال به صورت نقدی جایزه دریافت خواهند کرد.

این شرکت از شهروندان خواسته بود تا برای معرفی مراکز استخراج بیت کوین با سامانه ۱۲۱ و یا شماره تماس مستقیم دفتر حراست و امور محرمانه شرکت به شماره ۳۳۳۹۳۴۱۰ تماس بگیرند.

شرکت توزیع برق مازندران به شهروندان اطمیان داد که ارائه اطلاعات توسط آنها محرمانه می ماند و برای این که بتوانند از جایزه معرفی مراکز غیرمجاز بهره مند شوند ، با نام خودشان این کار را انجام دهند.

مازندران دارای ۲ شرکت توزیع برق است که شرکت توزیع برق منطقه ساری یک میلیون و ۴۲۰ هزار مشترک دارد که از این تعداد ۷۶ درصد مشترکان خانگی، ۴.۹ درصد عمومی، ۵.۱ کشاورزی و هفت دهم درصد هم مشترکان صنعتی هستند.

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=44451
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.