تاریخ : پنجشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 24 September , 2026

اخبار ویژه

سهمیه بنزین بهمن ماه امشب واریز می‌شود خادمان مشهور امام هشتم (ع) کنسرت سالار عقیلی در ساری دومینوی استعفا در فوتبال مصادره اموال، درآمد و عواید حاصل از پولشویی ارسال لایحه «اصلاح قانون پولی و بانکی کشور» به مجلس یکی از شروط اعطای سهام به جاماندگان سهام عدالت مشخص شد حدود یکهزار و ۲۰۰ پروژه عمرانی طی دهه فجر در گیلان به بهره‌برداری می‌رسد رسانه ها و حال خوب برای مردم تشکیل ۱۰۲۰ پرونده تخلف کالایی و خدماتی در مازندران تامین ۱۴۲ میلیون مترمکعبی آب کشاورزی مازندران از بازچرخانی آب سیاست‌های بی‌ثمر پولی نیروگاه هفت مگاواتی بابکان آمل وارد مدار شد تهاتر نفت با چای؛تاسف یا خوشحالی؟ سر مردم منت می‌گذاریم مهمان بازی مختلط دانشجویی تقدیر از بانک قرض الحسنه مهر ایران عرضه محصولات شرکت های دانش بنیان مازندران به بازار ۱۶ کشور جهان احتکار ۵۰۰ تن خوراک دام در قائم شهر کاهش محسوس مصرف گاز در مازندران جزییات معافیت مالیاتی حقوق در سال ۹۹ ماجرای سکه ها سهام عدالتی ها تا کی منتظر بمانند؟

کد شما در این بخش
1

۲۱ هزار گنبدی برای اولین بار مشارکت سیاسی را تجربه می‌کنند

  • کد خبر : 48686
  • 17 خرداد 1400 - 6:29
۲۱ هزار گنبدی برای اولین بار مشارکت سیاسی را تجربه می‌کنند

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت که ۲۰ هزار و ۸۱۳ رای اولی در این شهرستان واجد شرایط حضور در شعب اخذ رای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۲۸ خرداد ماه جاری هستند.

عبدالقدیر کریمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، انتخابات را فرصتی برای مشارکت حداکثری مردم در تعیین سرنوشت کشور و تجدید قوای نظام دانست و افزود: این رویداد سیاسی نقطه اساسی وصل افکار مردم به بدنه نظام، تضمین کننده امنیت کشور و مظهر خودباوری و مردم باوری است.

وی با دعوت از تمامی واجدین شرایط برای حضور حداکثری مردم در انتخابات ۲۸ خرداد امسالی، اظهار داشت که مطابق سرشماری سال ۱۳۹۵، گنبدکاووس ۳۴۸ هزار و ۷۴۴ نفر جمعیت دارد که حدود ۲۲۶ هزار نفر از آنان شرایط لازم برای شرکت در انتخابات پیش‌رو را دارند.

فرماندار ویژه گنبدکاووس اضافه کرد: ۲۸۱ شعبه اخذ رای برای حضور مردم در انتخابات پیش رو پیش بینی شده که ۹۳ شعبه در ۲ شهر گنبد و اینچه‌برون و ۱۸۸ شعبه در مناطق روستایی استقرار می‌یابد.

کریمی رعایت قانون، برگزاری سالم، امانتداری آرای مردمی و تامین امنیت را از مهمترین اصول مدنظر برگزار کنندگان انتخابات ۲۸ خرداد برشمرد و تصریح کرد: حدود ۶ هزار و ۵۰۰ نفر به عنوان عوامل اجرایی و نظارت در روند برگزاری انتخابات در گنبدکاووس همکاری دارند.

وی افزود: در مجموع صلاحیت ۱۶۶ نفر برای عضویت در شورای اسلامی ۲ شهر گنبدکاووس و اینچه‌برون و هزار و ۱۸۹ نفر برای عضویت در روستاهای ۲ بخش مرکزی و داشلی برون این شهرستان تایید شد.

فرماندار ویژه گنبدکاووس با تاکید بر رعایت کامل مقررات و قوانین انتخابات، ادامه داد: امسال احراز هویت در همه شعب اخذ رای این شهرستان به‌صورت الکترونیکی از طریق کد ملی افراد انجام می‌شود.

کریمی بیان داشت که اخلاق مداری، رعایت شیوه‌نامه بهداشتی و دستورالعمل ابلاغی از سوی ستاد ملی، استانی و شهرستانی مقابله با کرونا، راه‌اندازی نکردن کارناوال‌ استقبال از نامزدها، پرهیز از اختلافات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و قومی، مذهبی و طایفه‌ای، حفظ وحدت و افزایش امید در جامعه از ملزومات برگزاری انتخاباتی پرشور در گنبدکاووس است.

انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایر همزمان با سیزدهمین دوره رییس جمهوری، دومین میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و نخستین میاندوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۸ خردادماه امسال برگزار می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=48686
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.