تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

پایان یخبندان اقتصادی/از ایده آل تا واقعیت/جیره بندی آب نزدیک است؟ روایت یک نماینده مجلس : پراید کمتر از ۳۲ میلیون ضررده است! افزایش17 درصدی مصرف بنزین در آستارا پاسخ دولت به مطالبه مردم ساری؛ ساخت پل راهبردی مرکز مازندران سرعت گرفت پیش بینی صید ۴۰ هزار قطعه کپور از سواحل گلستان ادامه عقبگرد نماگر تالار شیشه ای مواد امتحانی و ضرایب کنکور ارشد ۹۸ اعلام شد آخرین جزئیات از برخورد ۲ قایق در سواحل بندرترکمن بومی‌سازی ۴ هزار و ۲۹۱ قطعه مورد نیاز نیروگاه نکا اجباری شدن پرداخت سود سهام از طریق سجام در سال آینده محور سوادکوه تا شنبه مسدود است نرخ دلار و سکه همچنان صعودی است جنجال حقوق به کجا رسید؟ تمدید وام بدون سپرده مسکن تا پایان شهریور محکومیت ۴۰۰ میلیونی متقلبان برنج در تعزیرات مازندران فیلترینگ اینترنت، تهدیدی برای تولید و صادرات رانندگان تاکسی کارت معیشت می گیرند حکم محکومیت ۱۰ کارمند رشوه‌ بگیر در محمودآباد صادر شد آغاز ماه مهر با ۵۰۰هزار دانش آموز مازندرانی توزیع بیش از ۴۸ تن بذر گواهی شده گندم در گیلان صاحبان خانه‌های خالی مازندران مشمول مالیات تا پایان مرداد فرصت اعتراض دارند واکنش همتی به توقف چاپ پول اتصال ۸۳۱ واحد بهره بردار به تصفیه خانه‌های شهرک‌های صنعتی مازندران

کد شما در این بخش
1

افزایش کارتخوان های فعال

  • کد خبر : 33068
  • 23 آذر 1398 - 11:13
افزایش کارتخوان های فعال

جدیدترین گزارش منتشره از سوی شاپرک نشان می‌دهد که تعداد کارتخوان‌های فعال سیستمی و دارای تراکنش در آبان ماه با رشد نسبت به مهر ماه به ۷ میلیون و ۸۳۰ هزار دستگاه رسیده است.

جدیدترین گزارش منتشره از سوی شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت از وضعیت شبکه پرداخت در آبان ماه ۹۸ نشان می‌دهد که تعداد ابزارهای فعال سیستمی در این مدت نسبت به مهر ماه سال جاری با رشد همراه بوده است؛ در حقیقت تعداد ابزارهای پذیرش اینترنتی و موبایلی در آبان ماه نسبت به مهر ماه با رشدی به ترتیب ۲.۲۵ و۱.۴۴ درصدی همراه بوده است؛ این در حالی است که میزان افزایش تعداد کارتخوان‌های فعال سیستمی ۱.۰۸ درصد بوده که نشان از ادامه روند گسترش توسعه زیرساخت ابزار پذیرش کارتخوان فروشگاهی در شبکه پرداخت الکترونیک کشور دارد که انتظار می‌رود با توجه به افزایش هزینه سرمایه گذاری در بخش کارتخوان فروشگاهی و حرکت به سوی تراکنش‌های اینترنتی و موبایلی، میزان رشد کارتخوان‌های فعال در آینده با رشد محدودتری روبرو باشد.

بر اساس جدول فوق، تعداد کارتخوان‌های فروشگاهی فعال سیستمی در شبکه پرداخت الکترونیک با افزایش ۱.۰۸ درصد ی به تعداد ۷ میلیون و ۸۳۰ هزار دستگاه رسیده است؛ همچنین تعداد ابزار پذیرش اینترنتی فعال به یک میلیون و ۹۳ هزار  ابزار و تعداد ابزار پذیرش موبایلی فعال به یک میلیون و ۲۶۰ هزار ابزار پذیرش افزایش داشته است؛ بر اساس آمار اعلام شده از سوی شاپرک، تعداد ابزارهای پذیرش در شبکه پرداخت الکترونیک در آبان ماه نسبت به مهر ماه سال جاری ۱.۲۵ درصد رشد داشته و به بالغ بر ۱۰ میلیون و ۱۸۴ هزار ابزار فعال سیستمی رسیده است.

بررسی سهم تعداد هر یک از ابرازهای پذیرش فعال سیستمی از تمام ابزارهای پذیرش در آبان ماه حاکی از افزایش سهم ابزار پذیرش اینترنتی و موبایلی با کاهش سهم کارتخوان است؛ کارتخوان فروشگاهی در آبان ماه سهمی ۷۶.۸۹ درصدی را به خود اختصاص داده و در ادامه، سهم بازار ابزار پذیرش اینترنتی و موبایلی از تمام ابزارهای فعال در شبکه پرداخت آبان بالغ بر  ۱۰.۷۴ و ۱۲.۳۷ درصد بوده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33068
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.