معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۳ میلیون و ۷۸۶ هزار قطعهای در مرغداریهای گوشتی استان خبر داد. ذ
مسعود احمدی حاجی درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، گفت: ۱۳ میلیون و ۷۸۶ هزار و ۴۲۲ قطعه جوجه ریزی خرداد ماه امسال در مرغداریهای گوشتی مازندران انجام شد.
او تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۵۱ میلیون و ۲۵۱ هزار و ۵۲۹ قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۲ میلیون و ۲۵۱ هزار و ۴۳۷ قطعه اعلام کرد.
به گفته احمدی پیش بینی می شود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۵ هزار و ۳۸۱ تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.